http://www.ivibes.nu/index.php?article=1807 מחר בשעה 24:00 בביו יו, יהל מתארח ונותן סט לאור צאת דיסקו החדש (שעוד לא יצא) על הסט אפשר לקרוא בלינק למעלה
___________________ Never again.
כן אורן הראה לי כבר את הלינק...... מגניב אם מחר הסט, אני אנסה להקשיב להתחלה, כל מקרה הדיסק הוקדם איכזב אותי, ואפילו קניתי אותו כי היה לי משעמם.... אבל אחורי זה שהוא הוציא את you feel - נורא אהבתי
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
סליחה, באמת כרדיט לאורן שהביא לי גם את הלינק שמעתי פשוט ברדיו אז אמרתי, כבר נפתח סט גם אותי האחרון אכזב ו YOU FEEL הדליק
quote:Originally posted by DjChook סליחה, באמת כרדיט לאורן שהביא לי גם את הלינק סטלנות לשמה מה זה הביא לי גם את הלינק?! הבנאדם כתב את זה!!!!!!
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter סטלנות לשמה מה זה הביא לי גם את הלינק?! הבנאדם כתב את זה!!!!!! אההההההההההההההההה חן יצא קקי ----->
quote:Originally posted by Flotser כן אורן הראה לי כבר את הלינק...... מגניב אם מחר הסט, אני אנסה להקשיב להתחלה, כל מקרה הדיסק הוקדם איכזב אותי, ואפילו קניתי אותו כי היה לי משעמם.... אבל אחורי זה שהוא הוציא את you feel - נורא אהבתי ׁהדיסק באמת איכזב !
לא קקי צואה ות'אמת יש לי איזה סיבה שרשמתי את זה אבל לא משנה
quote:Originally posted by DjChook לא קקי צואה ואם כבר צואה אז שיהיה בסטייל צואה גרעינית זה הדבר!!! ויפה שעה אחת קודם!!
האזינו !
מקשיב תודה שהזכרת חן מותק בינתיים זה חמוד לא יותר אבל רק עכשיו הדלקתי *Edit*** דווקא מגניב
Last edited by Flotser on Feb-01-2003 at 22:41
לא יצא לי ככ לשמוע כי הייתי צריך לנסות להרדם מתי יוצא הדיסק, מישהו ?
אם זה היה בכורה, ועכשיו אני יודע איפשהו יש מסיבה של הדיסק, זה יצא עוד כמה ימים אפילו, לא? והסט הקשבתי עד הסוף היה אחלה סט היה גם אינפקטד, והטראק האחרון בכלל נגנבתי ממנו, פשוט כזה אבל ממש טוב, או שזה כי זה כבר 2 בלילה..