אממ משהו חמוד שאני עובד עליו איזה שבוע וחצי.. זה רק בשלבי בניה ואני צריך את התגובות אני אשמח לשמוע כל תגובה טובה\רעה Idan Raichel - Boei (Shahar 2003 Version)
מוריד
___________________ Never again.
אם זה מה ששלחת לי אתמול אז קיבלת תדעה שלי:]
יוווווווו כבר פעמיים שנאי כותב את ההודעה, ואז בטעות איך שהוא מגיע עם העכבר ל X של החלון וסוגר אותו... טוב נקווה הפעם לטוב.. אז בקיצור, זה נחמד, אבל יש עוד הרבה עבודה.. ההתחלה ריקה.. עם תוסף איזה סטרינגים או pad כלשהו זה יכול מאוד להוסיף 0:29 ואחורי זה נשמע טוב 1:06... הכניסה הזאת מוזרה ... 1:34 ..... הסנרים האלה הורסים... 1:46 זה כניסה שוב קצת מוזרה של המנגינה, אבל אחורי זה דווקא בסדר... זיו , יש עוד הרבה לעבוד לדעתי בהצלחה
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
quote:Originally posted by Sniper אם זה מה ששלחת לי אתמול אז קיבלת תדעה שלי:] זה לא :))
quote:Originally posted by Flotser יוווווווו כבר פעמיים שנאי כותב את ההודעה, ואז בטעות איך שהוא מגיע עם העכבר ל X של החלון וסוגר אותו... טוב נקווה הפעם לטוב.. אז בקיצור, זה נחמד, אבל יש עוד הרבה עבודה.. ההתחלה ריקה.. עם תוסף איזה סטרינגים או pad כלשהו זה יכול מאוד להוסיף 0:29 ואחורי זה נשמע טוב 1:06... הכניסה הזאת מוזרה ... 1:34 ..... הסנרים האלה הורסים... 1:46 זה כניסה שוב קצת מוזרה של המנגינה, אבל אחורי זה דווקא בסדר... זיו , יש עוד הרבה לעבוד לדעתי בהצלחה תודה גם לך גברבר מודה לך על ההשקעה
סבבה שחרון אני יוריד עוד מעט