אנשים התקנתי את 2003 ומשום מה הזין הזה לא שומר לי תהיסטורי!!! למישו יש מושג מה עובר עליו!?@$
___________________ Never again.
quote:Originally posted by Hell_Copter בדקת מה שאמרתי לך עם הדו נוט לוג....?? כן אחי זה פשוט לא נותן לי תפונקציה הזאת... כאילו אני לא יכול לסמן שם V
איזה זין.... כמעט כל מי שמתקין איסקיו 2003 זה קורה לו.. מה שעשיתי זה התקנתי את 2003 על התיקיה הישנה ...וזה עשה לו convert datebase כנראה שמר גם את ההגדרות הישנות שלי אז זה עובד סבבה.
בגלל זה לי יש אי סי קיו 2001B כמעט כל החדשים עושים צרות!!! טוב נו גם שלי מתחרפן לפעמים
quote:Originally posted by DjChook TRIILIAN TRILLIAN אחי דבר איתי באי סי קיו אני מתחיל לחשוב רציני לעבור לזה... למה האי סי קיו הזה עושה בעיות כמו לא יודע מה!!! ותודה אורן
תעבור ל ICQ LITE ירוץ כמו מטוס... עולה הרבה יותר מהר.. לדעתי זה יותר טוב מהרגיל כי אין בו כמה דברי םשפשוט לא צריך...
quote:Originally posted by KrazyDJs תעבור ל ICQ LITE לא נראה לי ששמת לב לבעיה הוא רוצה שהאייסיקיו שלו ישמור את ההיסטורי ואתה עכשיו מציע לו לעבור לאייסיקיו שלא שומר היסטורי :/ קיצר אחי תנסה למחוק את האייסיקיו לגמרי כולל מהרג'יסטרי ואח"כ תנסה להתקין שוב ותעבור ל2001 בי
quote:Originally posted by NyKoN לא נראה לי ששמת לב לבעיה הוא רוצה שהאייסיקיו שלו ישמור את ההיסטורי ואתה עכשיו מציע לו לעבור לאייסיקיו שלא שומר היסטורי :/ קיצר אחי תנסה למחוק את האייסיקיו לגמרי כולל מהרג'יסטרי ואח"כ תנסה להתקין שוב ותעבור ל2001 בי יש לך מושג מאיפה אני משיג תהתקנה ?
quote:Originally posted by NyKoN ותעבור ל2001 בי נחמד לדעת שיש עוד כמוני
אני על 2002 איי או בי (לא סגור על זה) ואני מאוד מרוצה עדיף זה על ה 2001 לפי דעתי