return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 [2] 3 
"האם מורן "ישר (pg. 2)
View this Thread in Original format
oDrori
quote:
Originally posted by warpedd_
אוי זה האוויר בקיבוץ..

הוא יותר מדי דליל

זה גורם לו להזיות

זה והבקטריות מהחומוס של אסא

חחחחחחחחחחחחח
:D :D :D :D :D :D :D :D

חחחחחח :)

.דווקא האוויר בקיבוץ מאוד מועשר ב... חרא

Oh mein got! :eek: :eek:
GLoBaL-MUZiK
דרורי פעם אף אחד לא שאל אותך, בן אדם אני אוהב אותך והכל אבל תשמע אתה ממש מתחיל להפחיד אותי אם כל הדברים האלה...פעם עוד זה עבר אתה יודע צחוקים...עכשיו זה כבר ממש מוזר ומטריד

דרורי מה נסגר איתך??? אני שואל בשיא הרצינות, פעם עוד הבנתי אותך אבל בשנה האחרונה ממש איבדתי את קו המחשבה שלך

תחזור לעצמך ומהר למה לא מתאים לך להתנהג ככה

דרורי אנחנו אוהבים אותך
MoSH_MaN
טוב........

מזל שאני קצת כאן :rolleyes:
Shahar
גם אני שחר רציתי להודות
אני שחר גם כן הומו כמוך עודד ...
oDrori
quote:
Originally posted by GLoBaL-MUZiK
דרורי אנחנו אוהבים אותך

"תמסור לדרורי שאני עדיין שונא אותו"
"חוץ מכמה זונות שאני לא אזכיר כאן את שמם"

...

quote:
Originally posted by MoSH_MaN
טוב........

מזל שאני קצת כאן :rolleyes:

שקט, אני חולה והייתי כל היום בבית... זה היה צריך לצאת לאנשהו
Shahar
חחחח עודד אתה קרוע.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Hell_Copter
אני לא מבין מה אתם צוחקים!!
הקריאה הזאת של ה"כןןןן אחי" מאוד מדאיגה גם אותי...
בתור הזדהות איתו התחלתי לדבר איתו גם בשפה שלו...
ומזוודת הנרגילה שלו... או כמו שהוא קורא לה... מזוודת הכסף...
מאוד חשובה לו
בטח מכילה קונדומים בטעמים ווזלין חזק ביותר... :rolleyes:

אפילו שלמה גרוניך כבר לא יכול להתמודד איתו!!!
מורן... תצהיר כבר על משהו!!!
אל תשאיר אותנו במתח
luckystrike
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
:haha: :crazy: :tongue3

קיצר עודד - דבר ראשון חכה חכה אני רואה אותך אתה חוטף וואחד
מכות אני תוקע אותך בחומוס שאתה תזמין לנו באס"א !

דבר שני - לא הייתי פה כמה ימים בעיקר בגלל שלא היה לי זמן - לפני
שבוע הייתי בתאונת דרכים (ואללה שכחתי לכתוב פה) ואני עדיין
בטראומה !

דבר שלישי - עודד אתה חוטף וואחד מכות שאני רואה אותך יא כלב ...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כככןןןןן אאאאאאחחחחחיייי !
וזיין על כולכם (לא כמו שזה נשמע) (וכן שחר במיוחד עלייך יא יצור) קיצר

דבר רביעי אם הפורום ימשיך בבית זונות הזה ואללה זה לא יילך
אז סורי אם מעכשיו יהיו פה קיצוצים של דברים שלא קשורים
ואני מבקש מהנורמלים פה להיות פה יותר כדי לאזן את המצב ...

תודה דש לכולם וריבת חלב

C YA
oDrori
אוהב אותך מורן :)

לא במובן הזה

מה זה תאונת דרכים?
luckystrike
טוב הייתי באימון יום רביעי שעבר וחפפתי איזה מדריכה חדשה אצלנו
והיא הקפיצה אותי ועוד מדריך אחד לתחנת רכבת ובדרך איבדה שליטה על
האוטו ועפנו כמו בסרטים לתוך צוק והידרדרנו ...

מהאוטו לא נשאר כלום - טוטאל לוס והוא נראה כמו המעבורת של
קולומביה אחרי שהיא התפרקה ...

הנהגת חודשיים בבית חולים עכשיו...
היה פחד אחושרמוטה שנעצרנו עם האוטו היא איבדה את ההכרה ...

בחיים לא הייתי בכזאת תאונה זה וואחד סרט ...

oDrori
quote:
Originally posted by luckystrike
טוב הייתי באימון יום רביעי שעבר וחפפתי איזה מדריכה חדשה אצלנו
והיא הקפיצה אותי ועוד מדריך אחד לתחנת רכבת ובדרך איבדה שליטה על
האוטו ועפנו כמו בסרטים לתוך צוק והידרדרנו ...

מהאוטו לא נשאר כלום - טוטאל לוס והוא נראה כמו המעבורת של
קולומביה אחרי שהיא התפרקה ...

הנהגת חודשיים בבית חולים עכשיו...
היה פחד אחושרמוטה שנעצרנו עם האוטו היא איבדה את ההכרה ...

בחיים לא הייתי בכזאת תאונה זה וואחד סרט ...

פאק... אני הייתי בתאונה לפני חודשיים אבל לא רצינית... בלי נזק ממש. מה איתך?
luckystrike
איתי כלום יחסית - הייתי באותו יום בבית חולים עד הלילה ובסוף
שיחררו אותי - הייתי בשבוע וחצי גימלים עד יום ראשון הקרוב בעצם ...

יש לי מתיחה של החוליות וכל מיני שטויות כאלה ...

מי שחילץ אותנו - אחד הרופאים שם אמר שהוא היה בטוח שהוא יבוא לאוטו
ויראה גופות ... אשכרה כל האוטו מפורק לחלקים לאורך הצוק ...
קטע מהסרטים ...
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 [2] 3 
Privacy Statement