return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

נוסטלגיות ...
View this Thread in Original format
KosmiK-G8
טוב חברה אז ככה...
היום חזרתי מהעבודה בערך בשעה 5:20 יצאתי משם והגעתי הביתה רק בעשרים לשבע
פקקים רצחניים כל תל אביב עד רמלה

הקיצר שמעתי מוזיקה בדרך
שמתי דיסק של הטראקים שהכי אהבתי ב-2002

ושמעתי אחרי יותר מחצי שנה את
paul oakenfold - southern sun (tiesto mix)

ואז עלו בי מחשבות על טראקים שטיאסטו מיקסס בשנים האחרונות וקלטתי שכשטיאסטו ממקסס משהו בדרך כלל אין גרסאות נוספות לאותו שיר/טראק וגם כשיש זה לא יותר מעוד גרסה אחת וזהו

יש למישהו מושג למה זה ככה..?
אני בטוח שטיאסטו עומד מאחורי זה וההגיון הוא שהוא רוצה שהזרקורים יהיו מופנים אליו אבל עדיין למה.....

שימו לב דרך אגב שלטראקים שלו לעומת זאת בשנים האחרונות אין הגבלה של יציאת גרסאות לפחות שתי טראקים שאני חושב עליהם עכשיו יצאו כרליסים עם מספר גדול של גרסאות (לטל אינדסטרי וסאבאורבן טריין) לא יודע אם כל הגרסאות יצאו בויניל אחד אבל הנקודה מובנת....
זה נראה כאילו הוא רוצה שתמיד יגידו שהוא הכי טוב...
משהו שדווקא קשה לי להבין לנוכח האיכות של העבודות שלו שלפחות ב-2003 וחלק מ-2002 (ואני לא מדבר על התקופה הישנה שלו שאז הוא היה בכלל פצצה כי אני בעיקר לא מכיר הרבה דברים מאז)

ועוד דבר
שמעתי בדרך גם את
madelyne - beautiful child (h&h mix)
אני לא יודע למה אבל תמיד כשאני שומע את הטראק הזה בגרסה הזאת אני נזכר במוד (מיל') מורן הרשקוביץ
DJ_Yuval
quote:
Originally posted by KosmiK-G8
טוב חברה אז ככה...
היום חזרתי מהעבודה בערך בשעה 5:20 יצאתי משם והגעתי הביתה רק בעשרים לשבע
פקקים רצחניים כל תל אביב עד רמלה

הקיצר שמעתי מוזיקה בדרך
שמתי דיסק של הטראקים שהכי אהבתי ב-2002

ושמעתי אחרי יותר מחצי שנה את
paul oakenfold - southern sun (tiesto mix)

ואז עלו בי מחשבות על טראקים שטיאסטו מיקסס בשנים האחרונות וקלטתי שכשטיאסטו ממקסס משהו בדרך כלל אין גרסאות נוספות לאותו שיר/טראק וגם כשיש זה לא יותר מעוד גרסה אחת וזהו

יש למישהו מושג למה זה ככה..?
אני בטוח שטיאסטו עומד מאחורי זה וההגיון הוא שהוא רוצה שהזרקורים יהיו מופנים אליו אבל עדיין למה.....

שימו לב דרך אגב שלטראקים שלו לעומת זאת בשנים האחרונות אין הגבלה של יציאת גרסאות לפחות שתי טראקים שאני חושב עליהם עכשיו יצאו כרליסים עם מספר גדול של גרסאות (לטל אינדסטרי וסאבאורבן טריין) לא יודע אם כל הגרסאות יצאו בויניל אחד אבל הנקודה מובנת....
זה נראה כאילו הוא רוצה שתמיד יגידו שהוא הכי טוב...
משהו שדווקא קשה לי להבין לנוכח האיכות של העבודות שלו שלפחות ב-2003 וחלק מ-2002 (ואני לא מדבר על התקופה הישנה שלו שאז הוא היה בכלל פצצה כי אני בעיקר לא מכיר הרבה דברים מאז)

ועוד דבר
שמעתי בדרך גם את
madelyne - beautiful child (h&h mix)
אני לא יודע למה אבל תמיד כשאני שומע את הטראק הזה בגרסה הזאת אני נזכר במוד (מיל') מורן הרשקוביץ

אולי אתה חושב שמורן ילד יפה
:eek:
:nervous:

רוצה נוסטלגיה?
lange - follow me
Hell_Copter
אילן אתה ילד מוזר

מה הקשר בין זה ובין נוסטלגיות רק אלוהים יודע...

אבל לטראקים שטייסטו עושה להם רמיקסים... יש עוד רמיקסים תמיד :)
מוזר... הנוער של היום
DJ_Yuval
quote:
Originally posted by Hell_Copter
אילן אתה ילד מוזר

מה הקשר בין זה ובין נוסטלגיות רק אלוהים יודע...

אבל לטראקים שטייסטו עושה להם רמיקסים... יש עוד רמיקסים תמיד :)
מוזר... הנוער של היום

זה היה חלש עכשיו!
הוא לא נער הוא בחור
Rising
W T F ??? :wtf:

איך זה אינטרס של טיאסטו בדיוק? זה החברת תקליטים שמייצגת כל אמן ואמן בוחרת איזה רמיקסים לשחרר

אם נגיד אמן נוסף עשה רמיקס עם טיאסטו לאותו קטע... והשחרור הוא מוגבל והחברה לא רוצה להתעסק עם יותר מדיי גרסאות אז מן הסתם הם יבחרו בטיאסטו! טיאסטו מוכר זאת עובדה!

ולמשהו אחר:...
לא רק טיאסטו ממקסס ושומר על הזכויות לעצמו.... גם אם הוא היה רוצה בזה זה לא היה אפשרי....כי ההחלטה לא בידיים שלו.
1. Hampshire And Nysse Feat Nikit - Eternal Voices (Airwave Revenge Remix)
2. Hampshire And Nysse Feat Nikit - Eternal Voices (Tiesto Alternatice Breaks mix)
3. Hampshire And Nysse Feat Nikit - Eternal Voices (Chris Hampshire After Dark Mix)

יום טוב!
KosmiK-G8
quote:
Originally posted by Rising
W T F ??? :wtf:

איך זה אינטרס של טיאסטו בדיוק? זה החברת תקליטים שמייצגת כל אמן ואמן בוחרת איזה רמיקסים לשחרר

אם נגיד אמן נוסף עשה רמיקס עם טיאסטו לאותו קטע... והשחרור הוא מוגבל והחברה לא רוצה להתעסק עם יותר מדיי גרסאות אז מן הסתם הם יבחרו בטיאסטו! טיאסטו מוכר זאת עובדה!

ולמשהו אחר:...
לא רק טיאסטו ממקסס ושומר על הזכויות לעצמו.... גם אם הוא היה רוצה בזה זה לא היה אפשרי....כי ההחלטה לא בידיים שלו.
1. Hampshire And Nysse Feat Nikit - Eternal Voices (Airwave Revenge Remix)
2. Hampshire And Nysse Feat Nikit - Eternal Voices (Tiesto Alternatice Breaks mix)
3. Hampshire And Nysse Feat Nikit - Eternal Voices (Chris Hampshire After Dark Mix)

יום טוב!

זאת הנקודה !!!
עד הטראק הזה שהבאת כדוגמא אין לי דוגמאות לעוד טראקים....

זאת היתה סתם מחשבה שהתפתחה ועכשיו כשהעליתי אותה על הכתב היא מה זה מיותרת...
מוזר זה מזכיר לי אותי...
אני סתם זרעון וביצית שהתפתחו ועכשיו 20 שנה אחרי שיצאתי מאמא שלי... אני מה זה מיותר...
עזבו.... זה דכאון של יומיים לפני בסיס...
coby
quote:
Originally posted by KosmiK-G8
זאת הנקודה !!!
עד הטראק הזה שהבאת כדוגמא אין לי דוגמאות לעוד טראקים....

זאת היתה סתם מחשבה שהתפתחה ועכשיו כשהעליתי אותה על הכתב היא מה זה מיותרת...
מוזר זה מזכיר לי אותי...
אני סתם זרעון וביצית שהתפתחו ועכשיו 20 שנה אחרי שיצאתי מאמא שלי... אני מה זה מיותר...
עזבו.... זה דכאון של יומיים לפני בסיס...

חחחחחחחח תתעודד .. לפי דעתי התאוריה שך תשנה את העולם !
KosmiK-G8
quote:
Originally posted by coby
חחחחחחחח תתעודד .. לפי דעתי התאוריה שך תשנה את העולם !

חחחחחחחחחחחחחח....

אני מרגיש עכשיו כמו פרויד :)

פחחחחחחח איזה משפט דפקת
משפט שאומרים לבן אדם לפני שמכניסים אותו להסגר ארוך בבית משוגעים:D :D :D :D :D
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE

Privacy Statement