return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

עונת 2003-2004 הפתיחה!!!!!!!
View this Thread in Original format
itamarsan
כן כן עונת האן בי איי ניפתחה הלילה עם משחקים מעניינים
83-82 ניצחה סאן אנטוניו את פיניקס
מישהו יודע כמה ניגמר הלייקרס דאלאס?!?!?!?
והעם מישהו ראה את קבוצת הלייקרס עם מלום פייטון ושאק ועם קובי יחזור זה הולך להיות קבוצה מאוד מעניינת....
Hell_Copter
לא יודע למה
אבל האנ בי איי כבר לא מושך כמו פעם...
אולי בגלל משחקי הטרום עונה שהיו סתם מעפנים
או סתם שהליגה כבר לא יותר מדי מעניינת...
אבל זה פשוט לא מושך
Viber
זה בגלל שהעונה נהייתה גועל נפש,פשוט אין תחרותיות ואין כלום אני מופתע שדיויד סטרן לא עשה כלום לעצור את זה ובמיוחד אחרי שהוא אמר כמה הרסני זה שבליגה שלנו אין תחרותיות ולכן אין הרבה אוהדי כדורסל בארץ והרייטינג נמוך,קצת מוזר שהחזאי לא לקח מטרייה כשהוא ידע שיירד גשם.

תעשו לי טובה מישהו ראה את ההרכב המטורף של דאלאס??! פשוט גועל נפש

אגב אני אוהד פורטלנד מאוכזב.:toothless
HyPeRSoNiC
ואולי זה בגלל שאנשים כבר מזמן לא משחקים בשביל הכיף והמשחק עצמו אלא אך ורק בשביל הכסף!!!! בגלל זה הקבוצה שיש לה יותר כסף - יש לה את כל השחקנים הטובים ואת כל הנצחונות
זה קצת מסריח לדעתי

וזה קורה כמעט בכל מקצוע ספורט בזמן האחרון.......
Segev
אני לא יודע מה איתכם אבל אני בכדור סל לא מתעניין כבר 16 שנה :D
Viber
quote:
Originally posted by HyPeRSoNiC
ואולי זה בגלל שאנשים כבר מזמן לא משחקים בשביל הכיף והמשחק עצמו אלא אך ורק בשביל הכסף!!!! בגלל זה הקבוצה שיש לה יותר כסף - יש לה את כל השחקנים הטובים ואת כל הנצחונות
זה קצת מסריח לדעתי

וזה קורה כמעט בכל מקצוע ספורט בזמן האחרון.......

לאאאאאא,על מה אתה מדבר ,תיראה איזה שני גיבורים אמריקאים הם פייטון ומאלון שוויתרו על כסף רק בשביל "לדרוס את הליגה" ולנצח בלי בעייה כמו שמאלון אמר,כול כך הירואי מצדם! לא נורא שהם מבטלים את כול התחרותיות בכדורסל שזה בעצם מהות הספורט יותר חשוב האליפויות לרזומה שלהם ושיגידו שהם גיבורים,כל כך מרגש!:haha: :D
Hell_Copter
quote:
Originally posted by guetag
אתם יודעים את מי אני אוהב

אתה אוהב את דטרויט לא? :p
Viber
quote:
Originally posted by guetag
אתם יודעים את מי אני אוהב

חחחחח בזמן שאנחנו מדברים הוא נפצע עוד פעם
:haha:
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE