|
וונדליזם במערכת החינוך (pg. 2)
|
View this Thread in Original format
| Hell_Copter |
| quote: | Originally posted by Ariels
...יא איזה מסורת
בשפירא יש 3 קומות, עכשיו כל פעם שבאה שכבה חדשה, דייהנו
שכבה י' הם מתלהבים ביום הראשון כולם יוצאים לחצר
מדברים כל אחד והפוזה שלו, אבל מה ? אין יב'ניקים בחוץ
פתאום מהקומה השלישת [י"ב] גל ענקי של שקיות וכל שכבה י' נרטבת
|
אז אצלנו עשו אותו דבר... רק בלי שקיות מים
יש ליד מטרו מזרקה כזאת
אז פשוט היינו לוקחים יודניקים ומניחים אותם בתוך המזרקה
ומשתינים בתוך המים שם שתהיו בעניין... :D |
|
|
| coby |
אצלנו פשוט מרססים על כל הבציפר...
יום אחרי ששיפצו את כל הבציפר הכל מרוסס גרפיטי
חחח על אחד הספסלים היה רשום נא לא להשחית |
|
|
| §chop¥ |
אני מאוכזב ממכם......
אני רואה שאני היחיד שעשה גריפיטי של
Flight 643
על האולם ספורט
וכתובת ענקקקקקקקקקקקית בכניסה של בית ספר (אורך של 3 מטר בערך)
M.A.U.R.O.P.I.C.O.T.T.O.D.J. :stongue: :stongue: :stongue: :stongue: :stongue: :stongue: :stongue: :stongue: :stongue: :stongue: :stongue:
חוץ מזה ?
שפכנו דלי מים על מורה,רימוני עשן בהפסקות,נפץ הרמאדאן במהלך שיעור היסטוריה,העלת ביוב רחובות לרחבת הבית ספר שלנו (אף אחד לא ידע שיש שם בכלל צנרת )
וואי שכחתי לגמררררריי עוד קטע ענק!!!
במהלך שיעור מחשבים אני וחבר פירקנו את הלחצנים מ~5 מקלדות שונות כדי לרשום בשורה העליונה (איפה שהקוארטי) טוב אתם יכולים לנחש
M.A.U.R.O.P.I.C.O.T.T.O.D.J.:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: |
|
|
| Ariels |
| quote: | Originally posted by §chop¥
אני רואה שאני היחיד שעשה גריפיטי של
Flight 643
על האולם ספורט
וכתובת ענקקקקקקקקקקקית בכניסה של בית ספר (אורך של 3 מטר בערך)
M.A.U.R.O.P.I.C.O.T.T.O.D.J. :stongue: :stongue: :stongue: :stongue: :stongue: :stongue: :stongue: :stongue: :stongue: :stongue: :stongue:
במהלך שיעור מחשבים אני וחבר פירקנו את הלחצנים מ~5 מקלדות שונות כדי לרשום בשורה העליונה (איפה שהקוארטי) טוב אתם יכולים לנחש
M.A.U.R.O.P.I.C.O.T.T.O.D.J.:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: |
...אי חייב לציין שהבאת אותה בסטייל |
|
|
| §chop¥ |
| quote: | Originally posted by Ariels
...אי חייב לציין שהבאת אותה בסטייל |
בוא שמע מה זה סטייל !!!
היה לנו השנה או שנה שעברה "ליל הסדר" בכיתה....קיצר אחד מבקש ממני להכין דיסק של טראקים ולהביא אותו לסדר כי הוא מביא דיסק+רמוקלים.
הכנו דיסק של
godd
punk
twisted
paranoid
thunder in paradise
back to earth
Wonderful Days 2001 (CG Remix)
והככככככיייייייייי חחחחשששששוווווובבבבב
DERB- DERB !
אחרי זה המחנכת שלו הביא יועץ נגד סמים כי היא חשבה שכולנו מסטולים:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: |
|
|
| Viber |
בואנה ואני חשבתי שדברים שעשיתי הם טובים,אני מתבייש עשיתי דברים קלים לעומת זה
בכול מקרה אני זוכר שבחטיבה דחפתי איזה מחשב בזמן שהוא פעל ואיזה רעש היה ומה שמצחיק זה שהמורה הייתה מטר ממני בערך.
עוד משהו אני זוכר בחטיבה לפני שחילקו תעודות כולם הביאו מלא כיבוד ואיזה עוגה אז עשינו קערה מסריחה רצח עם הכול ואז שפכנו על הקירות וכבר ציינתי שזה יצא צבע חום מצחיק כזה?
עוד משהו מצחיק זה שבשיכבה שלי יש באיזה כיתה מלאה בתמונות של פליבוי וכוסיות בזמן שבכיתות אחרות כתוב שנה טובה או משהו,זה הדבר הכי מצחיק בתיכון היבש שלי עד עכשיו.
ולא לשכוח מאות של כיסאות שכבר הרסתי בשביל הכיף.:stongue: :stongue:
אבל זה סתם עברות קטנות |
|
|
| NyKoN |
יש הרבה עברות קטנות
אחרי השחתה של שולחנות וכיסאות...
למשל פעם אחת קשרנו את הכיסא של המורה לשולחן שלה ככה שהיא יכולה למשוך שעה והכיסא לא יצא
פה הלוחות זה מן כזה לוח לבן שכותבים עליו עם טושים כאלה... אז באנו פעם וקשקשנו עם השחור הזה על הלוח ואז שמנו צלוטייפ על זה וכשהורדנו אותו אז זה לא נמחק...
ואריאל
למדתי בכצה לא באורט
וגם ביובל עושים את זה |
|
|
| KrazyDJs |
שחכתי לציין שאין הרבה מחשבים עובדים איפה שאני לומד :)
אני ובחר פירקנו הארדיסקים מהמקום :D
הכנסנו מסטיקים לרמקולים ואי אפשר לשמוע כלום...
הואצנו כל מיני חלקים מהמקלדות..
לקחנו את כל הגולות מהעכברים
וכל שיעור מחשבים אנחנו מפרקים למורה את כל החוטם מאחורה במחשב
והיא לא מבינה למה העכבר והמקלדת שלה לא עובדים :D |
|
|
| Eitan E |
איי אני זוכר את ימיי היפים בחטיבה והתיכון
בחטיבה היינו כיתת עבריינות כיתה מלא ערסים אבל לא עשינו ונדאליזם רציני
הנה כמה דברים שאני זוכר
1 הדבקנו למורה לתנ"ך דבק על השולחן ומסטיק על הכסא , איבדנו כדורגל ואף אחד לא שילם אז היא שילמה עליו(כי היא הייתה אחראית על הכדור) זרקנו לה על הגב ניירות ופעם אחת גם טיפקס זה ממש גרם לה לבכות בכיתה - מזה ריחמתי עליה
וואלה יותר מזה אני לא זוכר כי רוב הזמן הלכנו מכות
ועכשיו למנה העיקרית
בתיכון בכיתה י הייתי ממש בכיתת חולי נפש סטייל אברבאנל
הייתה לנו מורה נאצית לספרות אז בגלל שהיינו עושים רעש היינו צריכים לעמוד בתחילת השיעור (כנראה מנהג מימיי הרייך ה-3 ) אז פעם אחת החלטנו לבצע את המנהג בלי חולצות (כולל הבנות) מה גם היא הייתה המחנכת של הכיתה אז כל הכיתה החליטה לעשות עליה חרם , הכיתה החליטה שמורה אחרת היא המחנכת שלהם -בסופו של דבר זה עזר כי בסוף המורה החדשה הייתה המחנכת שלנו .
אני זוכר שתלימידים צבעו את הכיתה בצבעים של ורוד כחול אדום... והדביקו תמונות פורנוגרפיות
ילד אחד עשה ביד באמצע שיעור תנך - הילד כנראה עם בעיות מיניות קשות ביותר כי המורה מכוערת פחד- אז המורה תופסת אותו ומעיפה אותו ואז צוחקת
השיא היה בשיעורי פיזיקה
תלמידים היו מעבירים נייר כאלה מהריחניים\ רטובים האלה וכל אחד היה חייב להביא ניגוב בביצים
פעם אחת באמצע השיעור מישהו תוקע נוד משהו פגז אז הלבורנטית מסתכלת עליו במבט כאילו היא רוצה להרוג אותו אז הוא אומר לה אתמול שאת הבאת נוד מסריח אני לא אמרתי כלום
היה עוד קטע שהעיפו איזה ילד מהכיתה לכיתה אחרת אז כמה ילדים הגיעו עם מסכות סקי כדי לחטוף אותו מהשיעור ולהחזיר אותו לכיתה \
לגבי ונדליזם:
אני זוכר שכל פעמיים בחודש היה שם גרפיטי
שרפו את המכונה למשקאות כי היא הייתה גונבת עודף
תמיד היו גונבים את הגולות מהעכברים
יש עוד הרבה שטויות שתלמידים עשו בתיכון שאני הייתי רק שהרבה מהם אני לא זוכר וחלק דורש עוד הרבה עמודים |
|
|
| -CosmicFire- |
פייי על זה אני יכול לכתוב ספר
זה המקצוע הכי חזק שלי
אבל הנה תמצית
1) הפלנו את המורה שלנו למתמטיקה מכל המדרגות מקומה שניה
2) פלנו תיקרה אכוסתית(התיקרה הזאת עם הריבועים)
3) פוצצנו את כל המנורות בכיתה באמצע שיעור
4) פינצ'רנו למורה שלנו את הגלגלים ושמנו לה בננה שנראת כמו מחבט בייסבול בתוך האגזוז בחצר הבצפר
5)ריססנו עם איזה חומר דליק אין לי מושג מזה היה על כל הרצפה והדלקנו את זה (חחח הביאו מכבי אש בקטע הזה הסתכבנו מאד)
6)זה היה הדבר שהכי אהבתי... שמנו פלאפון על החלון וכל השיעור צלצלנו והמורה לא הבינה מאיפה זה
ובאותו שיעור בכיתה מקבילה (הקבצה א-ב) שמנו פלאפון על הקצה של המזגן למעלה ושמנו לו רטט חזק וצילצלנו אליו כל השיכור עד שהוא נפל מהרטט וכמעט פגע בראש של המורה זה היה הדבר הכי מצחיק בעולם (לא הכי מקורי אבל המועדף עלי)
7)התחבאנו מתחת לשולחן אני ועוד חבר בשיעור שלא היינו אמורים להיות בו וזקנו אבנים על ילדים ואף אחד לא הבין מאיפה זה וכולם צוחקים והמורה לא הבינה כלום עד סוף השיעור ככה היינו שם
8)אתם מכירים את הלוחות עץ האלה ששמים על הקירות כדי לא לידפוק תקיר?!? אז יופי שרפנו אותם באמצע שיעור בשילוב עם המון תיפקס (לקחנו של חצי כיתה) ומלא שיערות והמורה חשבה שקרה משהו למזגן...
9) שמנו דלי של מים על הקצה של הדלת וכשהמורה נכנסה זה נפל לה ישר על הראש ונשאר לה על הראש וזה היה הדבר הכי מצחיק בעולם כי זה נחת בידיק עם הפתח לראש שלה זה היה מצחיק...
10) והיום היה קטע
אני בא רודף אחרי חבר שלי
אז הוא רצה לשים לי רגל
אז הוא היתחבא מאחורי הקיר וחיכה שאני יעבור
אבל קלטתי אותו והפסקתי לרוץ
אז מצאתי לעצמי מחליפה
המורה לצרפתית
הדפוק הזה בא עושה לה בווווו ככה גדול היא נבהלה וקפצה ככה ונפלה מהמדרגות זה לא וונדליזם אבל זה הדבר הכי מצחיק בעולם
כל היום צחקתי ועוד היה לי שיעור איתה שעתיים אחרי זה פיייי
יש לי עוד ועוד רבים אבל אין לי כח לפרט...
אאאא ועוד משהו אחד
חבר שלי הביא מסורית ובאנו מוקדם לשעת 0 יענו רבע לשמונה אני וחבר שלי וישבנו חצי שעה שייפנו את הרגל של הכיסא של המורה
וכשהמורה ישבה פיי נפלה ודפקה את הראש בשולחן :D :D :D
וכל מה שכתוב פה הכל אמת :D |
|
|
| -CosmicFire- |
| quote: | Originally posted by Eitan E
היה עוד קטע שהעיפו איזה ילד מהכיתה לכיתה אחרת אז כמה ילדים הגיעו עם מסכות סקי כדי לחטוף אותו מהשיעור ולהחזיר אותו לכיתה \
|
ווווואיייי
אתה יכול להיות בטוח שאני ינסה את זה
זה אמור להיות מצחיק רצח
אבל אנחנו נשפר את זה
השבוע היה לנו טיול אז כולם קנו רובי אווי כאלה כבר עברו 4ימים ועדיין יש לי סימנים ביד
נפרוץ עם זה לכיתה ונוריד ילדים אני חייב לנסות את זה |
|
|
| Hell_Copter |
| quote: | Originally posted by -CosmicFire-
6)זה היה הדבר שהכי אהבתי... שמנו פלאפון על החלון וכל השיעור צלצלנו והמורה לא הבינה מאיפה זה
|
מי לא עשה את זה...
זה סתם תעלול מעפן
יש לי חבר שהתחבא בארון שהיה לנו בכיתה ובאמצע שיעור קפץ והבהיל את המורה
עכשיו זה היה מצחיק |
|
|
|
|