return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 [2] 3 4 5 
ה"חממה" הולכים לחטוף! (pg. 2)
View this Thread in Original format
warpedd_
אלי יא שוודי איזה צחוקים יהיה אם לא יכניסו אותך
אתה יכול להגיד שאתה הדיג'יי ובאת מהולנד

ובקשר לנושא
זה באמת לא בסדר מה שעשו וכבר שמעתי כמה פעמים על הסלקציה שלהם
שיתבעו את בעל המקום וזהו
hazzard
quote:
Originally posted by AnthemFreak
ראסמי הבנת הנקרא!!

ואני סיפרתי מקרה שקרה..
לא אמרתי את דעתי

ועשה טובה אל תנסה סתם לפתח ריבים
תדבוק בנושא

יאללה ביי

יופ טפו יו מאט
תקשיב רגע
קודם כל אני לא ניסיתי לפתח ריבים התעצבנתי על הקטע אם האתיופי ללא קשר אליך
יא כותב מגילות
אבל עזוב חפיף
בוא לא נדבר על זה...
Sm0keMachine
quote:
Originally posted by Shahar
לא נסעתם איתו או מה?

שמע זה היה סיפור - כולנו התפצלנו בשביל להכנס..ואז בסוף כולנו כבר שילמנו ונכנסנו ואותו הוציאו..
לא נותנים לצאת ממועדון עד השעה 2:30 בלילה, וכבר כולנו היינו שיכורים..
אבל כן, באמת הסתכסכנו איתו קצת בגלל הקטע הזה.............

quote:
Originally posted by Flotser
דרך אגב .... זה אותה חחמה שמורן הלך לשמה כל הזמן, או שהם עברו
לצוף או מה שזה?

כן זאת החממה הזאת..
והצוף זה ה"משכן הקיצי" שלהם...

בכל מקרה..
אני כעקרון בעד סלקציה במועדונים.אחרי הכל צריך לא לתת לערסים עבריינים להכנס למסיבות..אבל אם עושים סלקציה אז לא להתנהג בצורה מגעילה לאנשים ולהתייחס אליהם כמו לחרא שצריך ממש להתחנן כדי להכנס למועדון..
למשל כשהייתי במסיבה של נקסט הם עושים סלקציה אבל לא מתנהגים מגעיל למי שלא יכול להכנס, פשוט מסבירים בעדינות שהוא לא יכול להכנס..
לעומת זאת בצוף/חממה עומד לו שם איזה סלקטור פלצן שמזיין את השכל שהוא מכניס למסיבה רק את מי שהוא מכיר ומייבש אנשים בחוץ סתם כדי להרוס להם את הערב...
AnthemFreak
quote:
Originally posted by hazzard
יופ טפו יו מאט
תקשיב רגע
יא כותב מגילות
אבל עזוב חפיף
בוא לא נדבר על זה...

חחח ראסמי מגילה!
רציתי לכתוב.. ואוו יצא לי מגילה אבל שכחתי ואז לא היה לי כוח לעשות אדיט

ואתה כנראה לא הבנת פשוט מה כתבתי
אני לא אמרתי שום דבר על האתיופי.. ולא אמרתי שאתיופים הם אנשים מוזרים
אני הראתי תסיפור מהנקודת מבט של המפיק של הקווינס.. כי ראיתי בדיור איך הוא הגיב שהוא ראה אותו
קפיש?
NyKoN
בראסמי מקרה מסריח שלא מכניסים חיילים
אבל אפשר להבין את זה מהצד השני... ערסים מביאים מכות, דופקים פלאפונים ובעיקר עושים בלאגן במסיבות ורובם אם לא כולם מזרחיים (אני לא ראיתי ערס אשכנזי עדיין)
מצטער אם זה נשמע קצת גזעני אבל ככה זה בארץ הזאת
hazzard
חחחחחחחח
יש ערסים אשכנזים
ראיתי פעם אחד כזה
זה מזה מצחיק...:D
Shahar
quote:
Originally posted by Sm0keMachine
שמע זה היה סיפור - כולנו התפצלנו בשביל להכנס..ואז בסוף כולנו כבר שילמנו ונכנסנו ואותו הוציאו..
לא נותנים לצאת ממועדון עד השעה 2:30 בלילה, וכבר כולנו היינו שיכורים..
אבל כן, באמת הסתכסכנו איתו קצת בגלל הקטע הזה.............

מזה לא נתנו לצאת .... שמים לך חותמת וכנס וצא כמה שבא לך...ובטוח שאם הייתם אומרים חבר שלנו לא נכנס זין על המסיבה אני בחוץ היו נותנים לכם תאמין לי...

ותכלס לא יודע איך הרגשת שנכנסת ושלמת וזה, אני רק אומר שאצלנו אפילו אם זה היה איזה רייב שכל אחד שילם 600 שקל ומישהו היה נדפק ולא יכול להיות במסיבות או במלון היינו אומרים יאללה המסיבה בתחת שלנו ומזדיינים משם...כי חבר זה חבר מעל הכל מזה כסף מול חבר...
אבל אנלא בא לשפוט אותך גם ככה רבתם אז לא מתאים שאני אתערב וזה.. אבל ככה זה אצלנו תחשוב על זה

quote:
Originally posted by NyKoN
בראסמי מקרה מסריח שלא מכניסים חיילים
אבל אפשר להבין את זה מהצד השני... ערסים מביאים מכות, דופקים פלאפונים ובעיקר עושים בלאגן במסיבות ורובם אם לא כולם מזרחיים (אני לא ראיתי ערס אשכנזי עדיין)
מצטער אם זה נשמע קצת גזעני אבל ככה זה בארץ הזאת

בוא אני אגיד לך ככה..
קודם כל חייל זה חייל לא משנה מה אתה חושב עליו בתור סלקטור, תחשוב שהוא ערס או אנס או מה שלא תחשוב... אין לך הוכחות.. לא חשוב מה הוא נראה לך.. אפילו כנס אחריו למסיבה תסתכל מה הוא עושה .. אבל להכניס תכניס אותו למה הוא חייל והוא מסכן תצמו 3 שנים בשביל שאתה תוכל לחיות ורק על זה אתה צריך להכניס אותו..
בוא אני אגיד לך ככה... אח שלי בשייטת13.. והוא מזרחי משני הצדדים ושמעתי כבר לא פעם שהוא נראה ערס או ערס.. ואנלא אגיד לך גם שלא היו מקרים שאח שלי פיצץ אנשים...אבל שום דבר לא בא לו סתם...בכל מקרה.. נתעלם שניה מזה שאח שלי משיג כניסות כמעט לכל מסיבה שהוא רוצה ונתעלם מזה שהוא מכיר בעלי מועדונים ומפיקים... והוא היה בא למסיבה ולא היו מכניסים אותו אחרי שראו שהוא עם מדים...וואלה אחי אני אומר לך בשיא הכנות .. אם הוא לא היה מפרק תפנים לסלקטור אני מניאק... ואח שלי לא בנאדם שיבוא להתלהב במה שהוא... ובטח לא ינצל את הכישורים שלו בתור לוחם בשייטת...אבל שצריך אז צריך
TTman
quote:
מזה לא נתנו לצאת .... שמים לך חותמת וכנס וצא כמה שבא לך...ובטוח שאם הייתם אומרים חבר שלנו לא נכנס זין על המסיבה אני בחוץ היו נותנים לכם תאמין לי...

ותכלס לא יודע איך הרגשת שנכנסת ושלמת וזה, אני רק אומר שאצלנו אפילו אם זה היה איזה רייב שכל אחד שילם 600 שקל ומישהו היה נדפק ולא יכול להיות במסיבות או במלון היינו אומרים יאללה המסיבה בתחת שלנו ומזדיינים משם...כי חבר זה חבר מעל הכל מזה כסף מול חבר...
אבל אנלא בא לשפוט אותך גם ככה רבתם אז לא מתאים שאני אתערב וזה.. אבל ככה זה אצלנו תחשוב על זה

בוא אני אגיד לך ככה..
קודם כל חייל זה חייל לא משנה מה אתה חושב עליו בתור סלקטור, תחשוב שהוא ערס או אנס או מה שלא תחשוב... אין לך הוכחות.. לא חשוב מה הוא נראה לך.. אפילו כנס אחריו למסיבה תסתכל מה הוא עושה .. אבל להכניס תכניס אותו למה הוא חייל והוא מסכן תצמו 3 שנים בשביל שאתה תוכל לחיות ורק על זה אתה צריך להכניס אותו..
בוא אני אגיד לך ככה... אח שלי בשייטת13.. והוא מזרחי משני הצדדים ושמעתי כבר לא פעם שהוא נראה ערס או ערס.. ואנלא אגיד לך גם שלא היו מקרים שאח שלי פיצץ אנשים...אבל שום דבר לא בא לו סתם...בכל מקרה.. נתעלם שניה מזה שאח שלי משיג כניסות כמעט לכל מסיבה שהוא רוצה ונתעלם מזה שהוא מכיר בעלי מועדונים ומפיקים... והוא היה בא למסיבה ולא היו מכניסים אותו אחרי שראו שהוא עם מדים...וואלה אחי אני אומר לך בשיא הכנות .. אם הוא לא היה מפרק תפנים לסלקטור אני מניאק... ואח שלי לא בנאדם שיבוא להתלהב במה שהוא... ובטח לא ינצל את הכישורים שלו בתור לוחם בשייטת...אבל שצריך אז צריך

מצטער, אבל זה

זיון שכל אחד גדול

מה שכתבת פה

ואין לי כח לריבים
אני לא מגיב יותר
Sm0keMachine
quote:

יא צעיר ככה זה בכל המסיבות, שמים לך חותמת אבל לא נותנים לצאת עד שעה 2:30-3..
כי לא רוצים שיהיה באלגן בכניסה..ורוצים שהמועדון יתמלא..
וכן ניסינו לצאת, אבל במועדון הנאצי הזה אמרו שאם אתה יוצא אתה לא חוזר..
במסיבות של הצוף/חממה יש הרבה אנשים שנשארים בחוץ זה ידוע..
והצוות מאבטחים והסלקטורים קיבלו חינוך נאצי מיוחד מבעל המועדון לא להקשיב לאף אחד ולא לתת לאנשים לצאת סתם ככה.:)

ובאמת על תכנס לקטע של מה שהיה עם החבר שלא נכנס, כי זה ביננו..
ובוא אני יגיד לך בשורה התחתונה, הוא גם לא היה חבר כ"כ טוב שלנו אז בוא נשאיר את זה ככה...!
Shahar
quote:
Originally posted by Sm0keMachine
יא צעיר ככה זה בכל המסיבות, שמים לך חותמת אבל לא נותנים לצאת עד שעה 2:30-3..
כי לא רוצים שיהיה באלגן בכניסה..ורוצים שהמועדון יתמלא..
וכן ניסינו לצאת, אבל במועדון הנאצי הזה אמרו שאם אתה יוצא אתה לא חוזר..
במסיבות של הצוף/חממה יש הרבה אנשים שנשארים בחוץ זה ידוע..
והצוות מאבטחים והסלקטורים קיבלו חינוך נאצי מיוחד מבעל המועדון לא להקשיב לאף אחד ולא לתת לאנשים לצאת סתם ככה.:)

ובאמת על תכנס לקטע של מה שהיה עם החבר שלא נכנס, כי זה ביננו..
ובוא אני יגיד לך בשורה התחתונה, הוא גם לא היה חבר כ"כ טוב שלנו אז בוא נשאיר את זה ככה...!

קודם כל מה קשור צעיר בן כמה אתה ? אני בן 17.5...
דבר שני .. מה כפת לך אם אומרים לך אתה יוצא לא חוזר.. גם ככה אתה מתכנן לנסוע עם החבר הבייתה וזין על המסיבה..
וצודק תכלס זה ביניכם וזה אבל כתבת את זה אז הגבתי..

quote:
Originally posted by TTman
מצטער, אבל זה

זיון שכל אחד גדול

מה שכתבת פה

ואין לי כח לריבים
אני לא מגיב יותר

וואלה אז בוא תגיד לי מה זיון שכל..

Flotser
quote:
Originally posted by hazzard
יופ טפו יו מאט
תקשיב רגע
יא כותב מגילות
אבל עזוב חפיף
בוא לא נדבר על זה...

*סורי שאני משנה תנושא,
אבל
אחי, בדרך כלל אני שותק ולא מתערב בכל מיני ריבים,
אבל אתה ממש מעצבן אותי לפעמים,
אתה עוד לא צברת פז"ם של קקי וכבר מאז שבאת הספקת לא פעם ולא פעמיים לריב ולדבר בצורה מגעילה לאנשים.

מה שכן, זה רק מראה כמה אנשים פה סבבה ועוד מנסים להיות איתך בסדר אחרי הכל.
:o
AnthemFreak
quote:
Originally posted by Flotser
*סורי שאני משנה תנושא,
אבל
אחי, בדרך כלל אני שותק ולא מתערב בכל מיני ריבים,
אבל אתה ממש מעצבן אותי לפעמים,
אתה עוד לא צברת פז"ם של קקי וכבר מאז שבאת הספקת לא פעם ולא פעמיים לריב ולדבר בצורה מגעילה לאנשים.

מה שכן, זה רק מראה כמה אנשים פה סבבה ועוד מנסים להיות איתך בסדר אחרי הכל.
:o

איימן!!!:D
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 [2] 3 4 5 
Privacy Statement