return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

דיסק דמואים
View this Thread in Original format
HyPeRSoNiC
טוב אנשים!
הלטתי שנמאס לי לתקלט לעצמי בבית עם מקסימום מאזין אחד ב
shoutcast
אז החלטתי לקחת יוזמה, ואם כבר הציוד שלי מחובר למחשב, אני אקליט 4 דמואים של
15-20
דקות כל אחד, אחד לכל סגנון שאני מתקלט

1. house
2. uplifting/melodic trance
3. hard/club trance
4. psy trance

לצרוב אותם על דיסק, לגרור חבר, לנסוע איתו למועדונים, ולהביא את הדיסק למנהל בצירוף הטלפון שלי.........

כל דמו יכיל 3-4 טראקים..... לא יותר מזה.... ככה הוא יתן דגימה קטנה מכל דבר.....

קיצר, מה אתם חושבים על הרעיון???

ודבר שני, כבר חשבתי על טראקליסט לדמו של האפליפטינג ומלודיק.....

1. Kasai - Sexual Prayer (andy jay powell remix)
2. AJP - Summerwave (andy jay powell remix)
3. Inzite - Everest

מה אתם אומרים??
ADiSH
אני יגיד בהצלחה..
חוץ מזה אני לא יודע:cool:
Origin
quote:
Originally posted by ADiSH
אני יגיד בהצלחה..
חוץ מזה אני לא יודע:cool:

same here:)
deluxe
quote:
Originally posted by Origin
same here:)

צר לי לבאס אותך קצת
אבל קשה לי להאמין שזה יביא תועלת

כי אני לא חושב שאם אתה היית בעל מועדון אתה היית בוחר את הדיג'אים שלך לפי דיסק דמו שאתה מקבל...
אני הייתי מציע להיות יותר פרקטי בקטע הזה. ללכת לחלק דיסק דמו לבעלים של הטי אל וי והדום לא יעזור כלום.
תתחלי לעשות לעצמך שם באיזור שלך. תתקלט במסיבות של חברים. מסיבות שכבה. מסיבות באיזור שלך.
רק ככה מתחילים.

אם בכל זאת החלטת לחלק דיסק דמו, אני הייתי משקיע פחות מחשבה בטראקים שאתה בוחר ויותר משקיע מחשבה במיקסוס שאתה הולך לעשות. כי אתה צריך להפגין יכולת.

מקווה שעזרתי...
Gil Shwarts
quote:
Originally posted by deluxe
צר לי לבאס אותך קצת
אבל קשה לי להאמין שזה יביא תועלת

כי אני לא חושב שאם אתה היית בעל מועדון אתה היית בוחר את הדיג'אים שלך לפי דיסק דמו שאתה מקבל...
אני הייתי מציע להיות יותר פרקטי בקטע הזה. ללכת לחלק דיסק דמו לבעלים של הטי אל וי והדום לא יעזור כלום.
תתחלי לעשות לעצמך שם באיזור שלך. תתקלט במסיבות של חברים. מסיבות שכבה. מסיבות באיזור שלך.
רק ככה מתחילים.

אם בכל זאת החלטת לחלק דיסק דמו, אני הייתי משקיע פחות מחשבה בטראקים שאתה בוחר ויותר משקיע מחשבה במיקסוס שאתה הולך לעשות. כי אתה צריך להפגין יכולת.

מקווה שעזרתי...

מסכים בהחלט
בעל מועדון לא יסתמך על דמו
הוא ירצה לשמוע אותך לייב
וכדי להגיע למצב כזה
אתה צריך קומבינות...
eXeTik
quote:
Originally posted by Gil Shwarts
קומבינות

מילת מפתח בארץ :rolleyes:
HyPeRSoNiC
דה לוקס, תאמין לי שאני תיקלטתי בהמון מסיבות שכבה, מסיבות של חברים, מסיבות באיזור
וזה לא נתן לי כלום!
וחוצמזה, אני יודע שהסיכויים שזה יעזור לי קלושים...... אבל לא יזיק לי לנסות...... אחרי הכל אין לי ממש קשרים וקומבינות בסצנה, אז אין לי ממש משהו אחר לעשות כרגע....

וגיל, הכוונה שלי הייתה שהוא ישמע את הדמו, ואם הוא ירצה לשמוע אותי לייב הוא יזמין אותי לתקלט במועדון שלו... מצידי אפילו בחינם, אם זה "תקופת מבחן" בפעם הראשונה.... אם הוא לא יאהב, הוא יעיף אותי אחרי 20 דקות שתקלטתי..... אם הוא יאהב - הוא יביא אותי שוב......

ואני לא מתכוון להביא את זה לדום ולטי אל וי..... אני יודע שלשם אין מצב שאני מגיע בלי קשרים..... אני מתכוון להסתובב באיזור וללכת לכל מיני דאנס בארים ומועדונים קטנים.....
Sniper
שיהיה רק בהצלחה דוד
:]
itamarsan
quote:
Originally posted by HyPeRSoNiC
דה לוקס, תאמין לי שאני תיקלטתי בהמון מסיבות שכבה, מסיבות של חברים, מסיבות באיזור
וזה לא נתן לי כלום!
וחוצמזה, אני יודע שהסיכויים שזה יעזור לי קלושים...... אבל לא יזיק לי לנסות...... אחרי הכל אין לי ממש קשרים וקומבינות בסצנה, אז אין לי ממש משהו אחר לעשות כרגע....

וגיל, הכוונה שלי הייתה שהוא ישמע את הדמו, ואם הוא ירצה לשמוע אותי לייב הוא יזמין אותי לתקלט במועדון שלו... מצידי אפילו בחינם, אם זה "תקופת מבחן" בפעם הראשונה.... אם הוא לא יאהב, הוא יעיף אותי אחרי 20 דקות שתקלטתי..... אם הוא יאהב - הוא יביא אותי שוב......

ואני לא מתכוון להביא את זה לדום ולטי אל וי..... אני יודע שלשם אין מצב שאני מגיע בלי קשרים..... אני מתכוון להסתובב באיזור וללכת לכל מיני דאנס בארים ומועדונים קטנים.....

טוב אחי תאמת אתה ממש צודק ואני מסכים איתך....
ואני מקווה שיהיה רק בהצלחה ואני מחזיק לך אצבעות..
deluxe
רע זה בטוח לא יכול להיות
אני רק אומר שאני סקפטי לגבי כמה תועלת זה יביא

וכן
לתקלט במסיבות קטנותזה כן יביא לך תועלת
כי משם תוכל אולי לצמוח לדאנס ברים ומשם למועדונים קטנים של מסיבות נוער וחיילים ומשם מי יודע
תחשוב שהחבר'ה שמארגנים את המסיבה צריכים להגיד: "ווא, זה מהשכבה שלנו שהיה במסיבת פורים הוא טוב, והוא משלנו, בוא נביא אותו למסיבה שאנחנו מארגנים"
רק ככה צומחים בקטע של להיות דיג'יי בארץ

HyPeRSoNiC
quote:
Originally posted by deluxe
רע זה בטוח לא יכול להיות
אני רק אומר שאני סקפטי לגבי כמה תועלת זה יביא

וכן
לתקלט במסיבות קטנות זה כן יביא לך תועלת
כי משם תוכל אולי לצמוח לדאנס ברים ומשם למועדונים קטנים של מסיבות נוער וחיילים ומשם מי יודע
תחשוב שהחבר'ה שמארגנים את המסיבה צריכים להגיד: "ווא, זה מהשכבה שלנו שהיה במסיבת פורים הוא טוב, והוא משלנו, בוא נביא אותו למסיבה שאנחנו מארגנים"
רק ככה צומחים בקטע של להיות דיג'יי בארץ

צודק אחי
בינתיים אני גם מתקלט במסיבות של חברים, שכבה, וכו'....

אבל ננסה גם את זה.... נראה מה יהיה......

בכל מקרה, לגבי הטראקליסט, אתה צודק.... אני לא אשקיע בזה יותר מדי מחשבה... אני אקליט וזהו

:D
KrazyDJs
בהצלחה אחי..
תן להם בראש :)
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE

Privacy Statement