return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 [2] 3 
חמש (או יותר) כפול מהירות הקול- מזל"ט (pg. 2)
View this Thread in Original format
-CosmicFire-
מזל טוב אחי!!!
*עוד 3וחצי שנים!! :eyespop: :eyespop: :eyespop:
oDrori
בהתברך על הגיעך לגיל המצוות :) מזל"ט אחי הטוב :)
VelenZ
מזל טוב גבר
Eitan E
מזל טוב לאיש המוכשר של הפורום עד 1200 שנה
;)
TTman
מזל טוב גבר גבר

עד 265423

לבריאות
Shahar
מזלללל טובבב אחייייי !!!!!

לך תפרק על איזה ייגר !
Segev
איכס יגר
לך על איזה
aftershok
:D
HyPeRSoNiC
חחחחחחח
ואללה תודה רבה אחים שלי!!!!!!!

ייגר, אפטרשוק..... אני כנראה אנסה את שניהם ועוד המון קוקטיילים שונים...... ומה שימצא חן בעיני - אני אלמד להכין בעצמי...... עכשיו שהכל חוקי...... ;)

אבל בינתיים אני חוגג כמו מטורף
אתמול החברים שלי עשו לי מסיבת הפתעה חבל"ז אצלי בבית

יום חמישי אני הולך לדפוק את הראש במטרוק (אני נכנס חינם, מי שבא איתי נכנס ב-60, שתיה חופשי עד 1:30, אני מקבל שמפניה בכניסה)

יום שישי אני הולך ללילינבלום 25...... מקום לא כזה טוב אבל הם הציעו לי הצעה שאני לא יכולתי לסרב לה (אני נכנס חינם, מי שבא איתי נכנס ב-50, על כל 9 אנשים שאני מביא - אחד מהם נכנס חינם, שתיה חופשי כל הלילה כולל אלכוהול, פיצות ונקניקיות חופשי כל הלילה, ונרגילות חופשי כל הלילה)

יום שבת........ אני מנסה לארגן אנשים לטי אל וי....... נראה כבר מה יהיה

בקיצור, יש לי יום הולדת מאוד שמח :D:D:D:D

אגב, אם מישהו רוצה לבוא איתי לאחד מהמקומות (או יותר) בסופ"ש, שידבר איתי...... לא איכפת לי כמה יש ברשימה..... כמה שיותר - יותר טוב!!! :D
HyPeRSoNiC
בואו אני אספר לכם על אתמול.......
התחיל הכי חרא בעולם, ודווקא נגמר ממש סבבה!!!!!

קודם כל, הייתה לי משמרת בחנות ולא ידעתי מזה עד שחבר שלי התקשר אלי חצי שעה אחרי שהיא התחילה ושאל אותי אם אני בא......
אז איחרתי לעבודה באיזה שעה וחצי וחטפתי קצת על הראש מהבוס..... אבל הוא ויתר לי כי לא ידעתי וזה...... וגם בגלל שאני חוגג 18 :)
קיצר, קבעתי עם ידידה שלי שהיא באה אלי ב-11, אני מתארגן, ויוצאים......
בסוף המשמרת היו כל מיני בעיות עם הסגירה של הקופה, ולפי הנהלים לפחות עובד אחד צריך להישאר עם הבוס עד הסגירה..... והיינו 2..... ובאנו באותו אוטו..... אז התעכבנו שם עד 23:30!!!!!!! :whip: :whip:
למזלי הידידה שלי איחרה והגיעה לבית שלי רק 5 דקות לפניי......

הרבצתי התארגנות מהירה, הוצאתי את האוטו, אספנו את שאר החבר'ה, והתחלנו לנסוע.......
בדרך לשם היה איזה תמרור עצור שלא ראיתי, ובגלל זה אני רק האטתי, התגלגלתי לשדה הראיה, וידאתי שהכל פנוי, ונסעתי....... ואיך שאני יוצא מהפניה - שוטר בא מאחוריי וסימן לי לעצור בצד........
קיבלתי קנס של 250 שקל על אי ציות לתמרור עצור!!!!! סעמק!!! :whip: :whip:

קיצר, הגענו למטרוק, חניתי, באנו לכניסה, ואמרתי לסלקטור שאני חוגג 18, שדיברתי עם הייחצ"ן, ושאני אמור להיכנס בחינם וכל זה..... הבחור אמר לי שימי חמישי זה בכלל ליין של 19 פלוס..... ושהייחצ"ן הזה הטעה אותי והוא יקבל על הראש אח"כ......
וכששאלתי מה יהיה איתי ואם החברים שלי........ הוא אמר לי "בוא מחר, נפצה אותך"...... אמרתי "טוב" והלכנו........
אפשר להגיד שציפיתי שמשהו כזה יקרה כי זה בדיוק המזל שלי, אבל..... זה עדיין מעצבן..........

קיצר, חזרנו לאוטו והחלטנו שנוסעים לטרבין...... ונסענו לטרבין :)
שם היה ממש סבבה...... ישבנו, נרגלנו, שתינו, אכלנו, והרצנו צחוקים עד כמעט 5 לפנות בוקר...... והתפזרנו הביתה........

אני, אישית, בסוף ממש נהניתי.....
על הזין שלי המטרוק! אני לא חוזר לשם היום, וגם לא נראה לי שאני אחזור לשם בכלל בזמן הקרוב.......

וזהו....... היום לילינבלום, נקווה שילך שם יותר טוב :toothless
Flotser
quote:
Originally posted by HyPeRSoNiC
על הזין שלי המטרוק! אני לא חוזר לשם היום, וגם לא נראה לי שאני אחזור לשם בכלל בזמן הקרוב.......

ראסמי זה מקום מגעיל

ושמח שנהנית אחי :)

HyPeRSoNiC
quote:
Originally posted by Flotser
ראסמי זה מקום מגעיל

ושמח שנהנית אחי :)

ראסמייייייי!!!!!!!! הם ממש תופסים תחת שם!!!!!

אפשר לחשוב..... מועדון מסכן באמצע איזה קיבוץ מסריח......
בעיקרון הציעו לי דברים אחרים....... בין היתר הציעו לי דברים טובים ב"פראק", ובתכלת.....
אבל חברים שלי אמרו מטרוק..... אז הלכנו למטרוק.......

איך שיצאנו מהאוטו נחנקנו מהריח של כל החיות שם והחרא שלהם..... ידעתי שמשהו לא בסדר בתמונה.......
Hell_Copter
וואלה מזל טוב בן דודון!!!!
כל הכבוד על הגיעך לגיל בו אין שום דבר שיכול לעצור אותך יותר :)
סקס סמים וטל מוסרי דוד... זה מה שצריך להוביל אותך :)

או בקיצר...
עד 2234.765 שנים שמחות ומאושרות
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 [2] 3 
Privacy Statement