return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: [1] 2 
היפ הופ ישראלי
View this Thread in Original format
yaman
אנשים, מצטער על הטרד הלא קשור הזה למוזיקה שכאן שומעים אבל אני חייב להגיד שההיפ הופ בישראל התפתח משהו בן זונה, הרי בנינו כול אחד שהולך למסיבה נשאר בחדר המרכזי של המועדון שעתיים שלוש כדי להתפרק על המוזיקה שם שהיא בעצם האוס וטראנס אבל לאט לאט זה מתחיל להימאס ועוברים לחדר הקטן שמא תוחנים את המוח עם היפ הופ תוצרת חו"ל אבל אני חייב לומר שבדרך שמתפתחת כאן סיצנת ההיפ הופ אני בטוח שבעוד שנתיים ישמיעו רק תוצרת ישראל למרות שאני שבעורקיי זורמים מזרחית וטראנס אני תמיד מופתע מהשירים החדשים של הראפרים בישראל ואני חייב לומר לכול אחד מכם תנסו ותישמעו, קחו כמה עצות

סאבלימינל והצילון כולם מכירים
כלא 6 ואבי מסיקה
markfeldman
אח שלי, זה פורום של טראנס לא של היפ-הופ.

מוסיקת היפ-הופ והיוצרים הישראלים כבודם במקומם מונח, אבל זה לא שייך לפה אחי !
yaman
בגלל זה הדגשתי שאני מצטער על הטרד אבל ביננו תראה איך זה התפתח
markfeldman
quote:
בגלל זה הדגשתי שאני מצטער על הטרד אבל ביננו תראה איך זה התפתח

אין שום קשר !

דבר על זה ב"נענע" או משהו...

NO FENCE
taltul
quote:
Originally posted by yaman
אנשים, מצטער על הטרד הלא קשור הזה למוזיקה שכאן שומעים אבל אני חייב להגיד שההיפ הופ בישראל התפתח משהו בן זונה, הרי בנינו כול אחד שהולך למסיבה נשאר בחדר המרכזי של המועדון שעתיים שלוש כדי להתפרק על המוזיקה שם שהיא בעצם האוס וטראנס אבל לאט לאט זה מתחיל להימאס ועוברים לחדר הקטן שמא תוחנים את המוח עם היפ הופ תוצרת חו"ל אבל אני חייב לומר שבדרך שמתפתחת כאן סיצנת ההיפ הופ אני בטוח שבעוד שנתיים ישמיעו רק תוצרת ישראל למרות שאני שבעורקיי זורמים מזרחית וטראנס אני תמיד מופתע מהשירים החדשים של הראפרים בישראל ואני חייב לומר לכול אחד מכם תנסו ותישמעו, קחו כמה עצות

סאבלימינל והצילון כולם מכירים
כלא 6 ואבי מסיקה

חחח..אחי לא יודע מה איתך...בחיים לא אסכים למה שאמרת...
באף מסיבה לא היה שום חשק לעבור לחדר הקטן איך שאתה קורא לו ולרקוד לצלילי הראפ והדומים לו....
...................
........
.........
?איפה המודים שיסגרו את הטרד
HyPeRSoNiC
בונא מה אתם דפוקים?
אז מה אם הוא פתח טרד על מוסיקה שחורה?
זה שזה פורום על מוסיקה אלקטרונית זה לא אומר שאנחנו צריכים להיות אטומים לכל דבר אחר......
וחוצמזה, תאמינו לי שיש פה טרדים שהרבה פחות קשורים לטראנס מאשר הטרד הזה, ואני לא ראיתי אותכם מתלוננים עליהם........
אז בבקשה ממכם....

מוזר, הנוער של היום..... :rolleyes:

ובקשר למוסיקה שחורה בארץ, היא מתפתחת חבל"ז!!!!! בזמן האחרון יש שחרורים ממש טובים!!!!!
וזה גם נכון לגבי מוסיקה ישראלית בכללי!!!!!!

באמת כל הכבוד לסצנה של המוסיקה הישראלית שמתפתחת יפה מאוד!!!!
YoraY
כן כן התפתחות סבבה.....

אבל למה לוקח לנו 200 שנההההה למהההההה@$!?!@

מה כאילו ע"פ התחזית אנשים יתחילו לשמוע הרדסטייל בארץ הזאת רק בעוד 10-15 שנה???..
בעע..
ושאני אומר לשמוע אני מתכוון ליחס שמקבל ההיפ הופ והראפ.. בקנא מידה שלהם...

ואגב לדעתי בחיים אנשים לא יוהבו טראנס איכותי כמו שאוהבים היום ראפ
taltul
quote:
בונא מה אתם דפוקים?
אז מה אם הוא פתח טרד על מוסיקה שחורה?
זה שזה פורום על מוסיקה אלקטרונית זה לא אומר שאנחנו צריכים להיות אטומים לכל דבר אחר......
וחוצמזה, תאמינו לי שיש פה טרדים שהרבה פחות קשורים לטראנס מאשר הטרד הזה, ואני לא ראיתי אותכם מתלוננים עליהם........
אז בבקשה ממכם...

תגיד אתה נורמאלי?
הכי מצחיק שאתה בא עוד ומצדיק את זה...מה קשור להיות אטומים??? אנחנו לא פאראנואים או משהו...אבל שראפ זה ראפ וטראנס זה טראנס והפורום הזה לא נועד בישביל לדבר פה על ההתפתחות של ההיפ הופ...
לך תעשה חיפוש בפורום טראנס-אדיקט כללי ואני צר לי לאכזב אותך לא תמצא שם אף טרד שבו הזכרה מילה "היפ הופ"...
הדבר עוד פעם מוכיח את ההשתלטות המאכזבת של הראפ בארץ ותוצאות הלא פחות מאכזבות...ומה שזה עושה מאנשים....
ותגיד לי עכשיו אז איך שונה מכל "קלאבר ישראלי" אחר שבא למועדון המתפרק מהלהיט הבא של סבלימינאל או 50 סנט???? ואיך הפורום שונה אז מהפורומים אחרים כמו של רדיו 99 או לילה....???

לגבי הפורום כל הטרדים האחרים הלא קשורים לטראנס הם לפחות בנושא נייטרלי ולא על היפ הופ שזה נושא מנוגד לכל האידיליות שגדלנו עליהם ושהפורום הזה מנסה לקדם...

quote:
מוזר, הנוער של היום.....

?תגיד לי בן כמה אתה לפני שאתה אומר את זה
חחח...לפי מה שאמרת אתה זה שמייצג את הנוער של היום שיודע טוב טוב להבדיל ין סנופ-דוג לבין אמינם....
AnthemFreak
ההיפ הופ בארץ מתפתח כמו התחת שלי אולי
אם אתם רוצים להשוות את זה ללפני שנתיים ושלוש אז בסדר.. אפשר להגיד שיש התקדמות כלשהי
אבל הכל חרא!!
סאבלימינל ואולי קצת מומי לוי.. הם היחידים שעושים פה משו טוב
והשאר מה?!?? כלא 6 האלה סתם מגעילים
זה מה שאני חושב
וחיילי הנקמה האלה... וכל החרא הזה... הם חתיכת ערסים מפגרים שחושבים שהם ראפרים
Segev
תגיד לי רגע איפה המועדונים שאמרת שיש שם באולם המרכזי טראנס והאוס ושאין שפ היפ הופ אני אני רק מקומות שרק מוזיקה שחורה כל הזמן אולי איזה שעה דברים ממוסחרים ואז עוד פעם שחורה

yaman
בכול מועדון
KrazyDJs
מי שלא מתאים לו לקרוא הודעות כאלו
שלא יכנס אליהן..
אני לא מבין למה אתם בכוח רוצים לגרש מפה אנשים..

אתם פשוט לא חייבים לקרוא..נקודה..
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 
Privacy Statement