return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Main Forums > Chill Out Room

Pages: 1 [2] 3 
Cati TA romani sunt aici? (pg. 2)
View this Thread in Original format
Trancer-adu
buna baieti.

am fost nascut la brasov, dar noi am fugit din romania in 89 (in septembrie) si acum locuesc cu familia mea in connecticut (SUA) si termin anul 3 la faculatate in chicago...
Nalin
aduna mai unu :)
fmanolo
quote:
Originally posted by mike_stefan69
multumesc, nu e nici o problema, ascult foarte mult progressive la curent. l-am vazut pe digweed de 2 ori, si pe danny rampling (care nu este progressive dar foarte bun). am auzit ca a fost si zames zabiela in romania - din pacate nu pot sa d/l setul lui ca sunt la facultate si nu-mi permite ;)

zabiela e un obisnuit al Romaniei, a fost de cel putin 5 ori. sasha a fost de 3 ori, seaman mai are putin si se muta la Bucuresti, etc. toti din gasca lui Sasha au fost pe aici, se au pe bune cu organizatorii, care ii trateaza ca pe niste regi.
pe 22 mai vin Chus & Ceballos, si o sa pun aici un fel de who's coming next :)
fmanolo
29 mai - Lucien Foort - Kristal Club Bucuresti
11 iunie - Lee Burridge - Kristal Club Bucuresti
12 iunie - Danny Howells - Opening Party La Mania Mamaia
12 iunie - Matthew Dekay - Kristal Club Bucuresti
19 iunie - Meat Katie - Kristal Club Bucuresti
26 iunie - Anthony Pappa - Closing Party Kristal
26 iunie - Deep Dish - La Mania Mamaia
24 iulie - John Digweed - The Mission (va fi la mare)

cam asta, daca mai e ceva, o sa anunt
mike_stefan69
suna foarte bine, sunt multumit ca vin DJ mari prin romania, digweed mai ales o sa fie foarte bun... eu cred ca vin prin august si o sa merg la mare la mamaia.

poti sa-mi spui cat de buni sunt DJ romani? sunt foarte interesat
UglyDave
hmm..

when i first saw this topic i thought!!

omg! another Irish thread :)

goes to show just how e i am at the old gaelge!!
fmanolo
quote:
Originally posted by mike_stefan69
suna foarte bine, sunt multumit ca vin DJ mari prin romania, digweed mai ales o sa fie foarte bun... eu cred ca vin prin august si o sa merg la mare la mamaia.

poti sa-mi spui cat de buni sunt DJ romani? sunt foarte interesat

pai ce sa zic, unii dintre ei au primit cuvinte frumoase din partea lui Seaman & Co. DJ Rhadoo a castigat in ultimii doi ani toate premiile pe aici, dar nu este chiar "my cup of tea". Baga un progressive mai dur, nu stiu sa explic, l-am vazut de multe ori, tehnic este bun (se pare ca din RO e cel mai bun), dar nu imi place mie ce pune prea mult. Raoul a fost o perioada si el, dar a cazut mult. DJ Livio a deschis toate show-urile din La Mania Mamaia anul trecut, dar mai are mult pana departe.
Alti DJ mai tineri dar care nu i-am vazut, insa am auzit vorbe bune despre ei: Demos si Pedro. Ar mai fi DJ Kool, Vali Barbulescu, etc. Ah, si sa nu uitam pe DJ Professor care este batran fata de ceilalti si care este tatal lor (l-am vazut de multe ori acum cativa ani in perioada Karma, pe vremea aia imi placea mult, acum nu am mai ascultat). Deci, cu exceptia lui Professor TOTI baga progressive. Singurul care incearca ceva in zona trance este DJ Allen (Radio 21 - emisiunea NextLevel - www.radio21.ro - in fiecare seara de la 22 sau 23 ora Romaniei). Ar mai fi multi DJ, dar nu prea sunt promovati. Ah, mi-am amintit de un DJ din Timisoara parca, DJ Sky, l-am vazut acum 2 ani in deschidere la Misja Helsloot - foarte bun, nu mai stiu nimic de el, nu l-am mai vazut, am inteles ca pune muzica in Timisoara.

daca mai vreti detalii, mai intrebati. :cool:
pirannia
www.nextlevel.ro, se merita in special DJ Allen shi DJ Optick.

Pt. a asculta live: http://www.radio21.ro/chooseradio.html

Enjoy,
Radu
mike_stefan69
multumesc mult, poti sa-mi spui inca cateva lucruri?

exista magazine unde poti sa cumperi discuri (adica vinyl)?
cum joaca DJ din Romania - cu CDuri sau discuri?
neoraver
cum am spus inainte, eu sunt din bucuresti, dar traiesc din '91 in Vienna, ultima oara am fost cred ca in 2000 in romania
m-ai am 1 an de scoala (scoala comericala) :)
o alta buna site pentru clubbing in romania: www.nights.ro

arctic
I agree.
St_Andrew
quote:
Originally posted by arctic
I agree.

you do? :eyes: :eyes: :eyes:

never thought that about you... :nervous: :nervous:
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 [2] 3 
Privacy Statement