|
טרד ה- אוכל!! (pg. 2)
|
View this Thread in Original format
| KrazyDJs |
טל, אין לי כוח לקרוא את כל מה שכתבת.
בעיקרון רשמת פה מה שדיברנו ב DC ?
אוכל בריא..בלה בלה :D
אני אוכל...מה שיש אני מניח..
פיצה אצלי שולט... |
|
|
| -CosmicFire- |
| quote: | Originally posted by yaman
ואללה אחי גם אני תימני מרוקאי
קוסקוס |
קוסקוס עם מרק וסוכר רולז :}
דוד שלי מרוקאי אוכל עם חלב:eyespop: :eyespop: :eyespop:
איזה צד אצלך מרוקאי?! |
|
|
| KrazyDJs |
דיבורי קוסקוס..
קוסקוס עם דנונה רגיל כזה..
הכי שווה :p |
|
|
| yaman |
| quote: | Originally posted by -CosmicFire-
קוסקוס עם מרק וסוכר רולז :}
דוד שלי מרוקאי אוכל עם חלב:eyespop: :eyespop: :eyespop:
איזה צד אצלך מרוקאי?! |
אמא שלי |
|
|
| DJ-Kreing^^ |
וואלה מבין אותך לגמרי ויטלי :)
אצלי זה בערך אותו דבר, קצת פחות קיצוני אבל עדיין...
לפני כ 6חודשים בערך התחלתי דיאטה עצבנית ביותר ששינתה לגמרי את הרגלי האכילה שלי.
שקלתי אז בסביבות 80 - 85 קילו, אכלתי מלא ג'אנק אוכל מטוגן, ממתקים שומניים וצרכתי משקאות רווי סוכר בכמויות אדירות.
קיצר עכשיו אני שוקל קצת פחות מ 70 קילו, הביטחון העצמי שלי עלה יש לי עכשיו גוף דיי סבבה לעומת התקופה שלא יכלתי להיסתובב בלי חולצה מרב כל השומן.
קיצר, הרגלי האכילה החדשים שלי כוללים הרבה ירקות מבושלים, מרקים, דגים ועוד כל מיני...
וכבר היתרגלתי, לא מפריע לי בגרוש איך שאני אוכל. |
|
|
| taltul |
| quote: | Originally posted by DJ-Kreing^^
וואלה מבין אותך לגמרי ויטלי :)
אצלי זה בערך אותו דבר, קצת פחות קיצוני אבל עדיין...
לפני כ 6חודשים בערך התחלתי דיאטה עצבנית ביותר ששינתה לגמרי את הרגלי האכילה שלי.
שקלתי אז בסביבות 80 - 85 קילו, אכלתי מלא ג'אנק אוכל מטוגן, ממתקים שומניים וצרכתי משקאות רווי סוכר בכמויות אדירות.
קיצר עכשיו אני שוקל קצת פחות מ 70 קילו, הביטחון העצמי שלי עלה יש לי עכשיו גוף דיי סבבה לעומת התקופה שלא יכלתי להיסתובב בלי חולצה מרב כל השומן.
קיצר, הרגלי האכילה החדשים שלי כוללים הרבה ירקות מבושלים, מרקים, דגים ועוד כל מיני...
וכבר היתרגלתי, לא מפריע לי בגרוש איך שאני אוכל. |
אחי אני לא מאמין...באמת כל הכבוד...אתה בן אדם ראשון שאני מכיר שאוהב טראנס וגם אוכל בריא :) ;)
ונכון כמו שאמרת אין דיאטה יותר טובה מלשנות את הרגלי האכילה לנכונים ובריאים יותר... רוב האנשים מאמינים בספירת קלוריות המיותרת והעניין הוא שאם אוכלים נכון לא צריך לספור שום קלוריות בכלל... |
|
|
| LA© |
הצמחונים שכאן..
?אתם לא לוקחים ויטמינים בכלל?? או תוספות מזון
בגלל שלדוגמא חוסר בויטמין בי
(B)
יכול להזיק מאוד לשרירים ולכל המוטוריקה של הגוף
יש ויטמין בי רק בבשר לדוגמא...
...אז קצת מוזר לי שאתם לא לוחקים ויטמינים בכלל והכל טוב ויפה |
|
|
| DJ-Kreing^^ |
אני אגב לא צמחוני, אני רק מקפיד על תזונה נכונה.
את הבשר אני אוכל בדרך כלל מבושל, וגם אני מעדיף את החתיכות היותר בריאות כמו לדוגמא חזה עוף שאין בו בכלל שומן, אבל כמות הוויטמינים בו היא רגילה. |
|
|
| taltul |
| quote: | Originally posted by LA©
הצמחונים שכאן..
?אתם לא לוקחים ויטמינים בכלל?? או תוספות מזון
בגלל שלדוגמא חוסר בויטמין בי
(B)
יכול להזיק מאוד לשרירים ולכל המוטוריקה של הגוף
יש ויטמין בי רק בבשר לדוגמא...
...אז קצת מוזר לי שאתם לא לוחקים ויטמינים בכלל והכל טוב ויפה |
LOL..זה שלא ציינתי את זה לא אומר שאני לא עושה את זה...
אבל יש הבדל ביני לבין הצמחונים החולניים שחיים על תוספי מזון ותוספות היחידות שאני לוקח זה שמרי בירה, פרופוליס [בא יחד עם דבש ברדך כלל], מזון מלכות, פולין וגם נבטי חיטה או דגן מלא אחר...
אז שמרי בירה הם אלה שמכילים אותו בשפע B לגבי החוסר של ויטמין
אבל עדיין אני לא באמת צריך אותם כי הגוף די מנוקה בתזונה נכונה ולכן הוא קולט את כל הויטמינים ומנצל אותם במלואם...התוספות הן ליתר ביטחון כדי לא להסתכן...
עכשיו הבעיה היא שדגנים מלאים [חשוב לציין את המילה "מלא"] יש בהם את כל הויטמנים הנדרשים לגוף ובשפע אבל הגוף לא יכול לנצל את אותם דגנים מכיוון שהוא מורעל מכל הרעלים שאנשים מכניסים בו ולכן יכולת קליטת הויטמינים של הגוף מאוד חלשה וכמעט ולא מתפקדת כל זה כמובן גורם לבן אדם לאכול יותר ויותר ביום כדי שכן יוכל להשיג את כל מה נדרש אבל בזה הוא מחליש את מערכת העיכול כי הקיבה צריכה לעבוד יותר ויותר בלי לנוח...
אני אישית אוכל פעמיים ביום בבוקר וב4 בצהריים ככה...
וזה מספיק לי בהחלט וגם לא מכביד על הבטן ולא מפוצץ אותה...
נ''ב: מי שמתעניין איפה אני קונה את כל הדגנים המלאים או דברים בריאים אחרים אז אתם יכולים לבוא לכל "חנות טבע" שאתה מכירים
ולמצוא שם הכל... |
|
|
| LA© |
| quote: | Originally posted by taltul
LOL..זה שלא ציינתי את זה לא אומר שאני לא עושה את זה...
אבל יש הבדל ביני לבין הצמחונים החולניים שחיים על תוספי מזון ותוספות היחידות שאני לוקח זה שמרי בירה, פרופוליס [בא יחד עם דבש ברדך כלל], מזון מלכות, פולין וגם נבטי חיטה או דגן מלא אחר...
אז שמרי בירה הם אלה שמכילים אותו בשפע B לגבי החוסר של ויטמין
אבל עדיין אני לא באמת צריך אותם כי הגוף די מנוקה בתזונה נכונה ולכן הוא קולט את כל הויטמינים ומנצל אותם במלואם...התוספות הן ליתר ביטחון כדי לא להסתכן...
עכשיו הבעיה היא שדגנים מלאים [חשוב לציין את המילה "מלא"] יש בהם את כל הויטמנים הנדרשים לגוף ובשפע אבל הגוף לא יכול לנצל את אותם דגנים מכיוון שהוא מורעל מכל הרעלים שאנשים מכניסים בו ולכן יכולת קליטת הויטמינים של הגוף מאוד חלשה וכמעט ולא מתפקדת כל זה כמובן גורם לבן אדם לאכול יותר ויותר ביום כדי שכן יוכל להשיג את כל מה נדרש אבל בזה הוא מחליש את מערכת העיכול כי הקיבה צריכה לעבוד יותר ויותר בלי לנוח...
אני אישית אוכל פעמיים ביום בבוקר וב4 בצהריים ככה...
וזה מספיק לי בהחלט וגם לא מכביד על הבטן ולא מפוצץ אותה...
נ''ב: מי שמתעניין איפה אני קונה את כל הדגנים המלאים או דברים בריאים אחרים אז אתם יכולים לבוא לכל "חנות טבע" שאתה מכירים
ולמצוא שם הכל... |
איזו הרצאה דפקת
LOL
שקלת להפוך את זה למקצוע?
:D |
|
|
| TranceGiant |
My conscience is killing me when readin taltul's posts :(
At least I cut on the cola, chips and sweets part..though no1 will ever take a juicy hamburger or a bloody steak away from me :whip: |
|
|
| eXeTik |
| quote: | Originally posted by TranceGiant
My conscience is killing me when readin taltul's posts :(
At least I cut on the cola, chips and sweets part..though no1 will ever take a juicy hamburger or a bloody steak away from me :whip: |
אני לא דופק חשבון לגבי אוכל
אוכל כ-ל מה שבא לי מ-ת-י שבא לי
מתאמן קבוע וזהו... |
|
|
|
|