return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 
עניין המוד (pg. 3)
View this Thread in Original format
DjChook
נעלבתי
:mad:
m0sh
ואללה לא יודע אם יהיה לי זמן

תלוי מה זה זמן בשבילך
צבא כרגע בדצמבר אבל אני כרנאה הולך להיות שיננית ויהיה לי קדצ

אבל לא יודע
אני מניח שזה לא חייב להיות 24 שעות
ככה שאני יכול למצוא זמן

השאלה האמיתית היא מה עושים ואם זה באמת שווה
DJ Alex E.
ואו ההצבעה בשיאה חחח
19 הצבעות
ואם ניקח בחשבון שלפחות חצי מהאנשים הצביעו בעד עצמם(24 חלקי 2 זה 12) אז נראה שרק 7 אנשים אשכרה הצביעו...מהתחלה זה היה רעיון די גרוע לדעתי כל ההצבעה הזאת
כי לדוגמא אנשים נואשים פה בפורום יכולים לבקש מחברים שירשמו לאתר רק כדי להצביע בשבילם והתוצאות יהיו בכלל לא אמינות
אני דבק ברעיון ההתחלתי שלי,שהמוד הנוכחי יבחר את המוד הבא
ולא על פי איזה הצבעה מטופשת
yaman
quote:
Originally posted by DJ Alex E.
ואו ההצבעה בשיאה חחח
19 הצבכות
ואם ניקח בחשבון שלפחות חצי מהאנשים הצביעו בעד עצמם(24 חלקי 2 זה 12) אז נראה שרק 7 אנשים אשכרה הצביעו...מהתחלה זה היה רעיון די גרוע לדעתי כל ההצבעה הזאת
כאילו מה אנשיםנואשים פה בפורום יכולים לבקש מחברים שירשמו לאתר רק כדי להצביע בשבילם והתוצאות יהיו בכלל לא אמינות

ואללה לא הצבעתי לעצמי את האמת

וכן אני גם חושב שהמוד הנוכח צריך לבחור את המוד הבא
arik
לא נראה לי שהייתי נבחר בכל מקרה
אבל בכל מקרה גם אני קיים
black mammmba
חבל שלא שאלו
מי מועניין להיות מוד
ומה הדברים שהוא צריך לעשות

למשל יש כמה וכמה אנשים שהם לפני גיוס
וזה לא מתאים להם:sadgreen:
HyPeRSoNiC
באמת חבל שהרשימה כל כך ארוכה
אי אפשר לבחור מוד בצורה כזאת.....

צריך לשאול מי רוצה להיות מועמד, ולעשות טרד חדש.....
או שחן יקבע את המועמדים או את המוד או לא יודע מה......

אבל בכל מקרה, הרעיון הכללי הוא לצמצם את הבחירה.... :p

נ.ב.
הופה! מישהו הצביע בעדי! תודה רבה! :D
DjChook
צאו מזה
זה החלטה של רועי
HyPeRSoNiC
quote:
Originally posted by DjChook
צאו מזה
זה החלטה של רועי

למה?
רועי כבר לא מוד

זה כמו שתגיד שזו החלטה בכלל של מורן או של יובל......
מה הקשר בכלל?

אתה המוד, זו החלטה שלך....
לא?
KrazyDJs
quote:
Originally posted by DJ Alex E.
ואו ההצבעה בשיאה חחח
19 הצבעות
כי לדוגמא אנשים נואשים פה בפורום יכולים לבקש מחברים שירשמו לאתר רק כדי להצביע בשבילם והתוצאות יהיו בכלל לא אמינות

מה עובר עליך ?
כולה מוד..

עכשיו לקרוא לחברים...:wtf: :nervous:

taltul
וואי שמעו איזה סיפור...אני נכנס לטרד בא להצביע וזה...

מצביע לרונן :)...מרענן לי ת'טרד רואה את ההצבעות ו...3 אנשים הצביעו עבורי...

בואנה השתגעתם או מה...גרמתם לי פה להתרגשות יתר...בחיים לא קרה לי משהו כזה שמישהו הצביע לי...עשיתם לי ת'יום...לא בגלל הבחירה של מוד אלא בכלל הבחירה עצמה...אני חוזר בחיים לא כיבדו אותי ככה...

לכן לראות את המספר 3 עכשיו ליד הכינוי שלי גורם לי להרגיש שאני שווה משהו בחיים האלה...

אז תודה רבה רבה לכל מי שהצביע...
{לא האמנתי בהתחלה}

ועכשיו נדבר לעניין...
פעם בקופץ לי אץ הרעיון למה לא לנסות את זה...מצד שני זה שאתה מוד מעביר עלייך אחריות רבה...כדי שלא סתם נדביק לו שם "מוד" וזהו אלא שיעשה מה שהוא צריך לעשות...

לגבי המוד העכשיוי....אני אישית חושב שאינו קיים בכלל...כן כן צ'וק אל תלעב אבל אתה לא ממש מוד...זה שאתה טוחן צבא כמו חמור זה לא אומר שלא צריך להחליף אותך...היה צריך להחליף בכלל עוד בזמן שהתחלת עם כל הטחינות...הרי מוד צריך להיות תמיד מוד ולא להעלם...זה שאתה בצבא זה בעיה שלך ולכן תמיד אם ידוע למוד עצמו שהוא עומד להעלם לזמן מה צריך להחליף זמנית או שבכלל כי ככה העסק לא עובד...
כמה טרדים שאנשים פתחו פה הפכו למזבלות...ת'כלס זה קורה עם כל טרד שלישי אם אני לא טועה...פשוט אני בתור אחד שנרשם לעוד הרבה פורומים ולא בהכרח מוזיקאליים יודע שברמת העיקרון כל פובט שלא קשור צריך לעבור ביקורת של מוד...

נגיד פעם הייתי חבר של איזה פורום שלא אחשוף את שמו אז שם נגיד אנשים כמו ימאן (מצטער אם אני פוגע...אני לא נגדך!) למשל היו מעיפים מזהירים אותם על הפוסטים מסוג שהוא עושה פה ולאחר 3 אזהרות מעיפים מהפורום...
ולא היה כמעט אף פעם שטרד שינה נושא...תכלס זה גם קצת בעיה של הפורום עצמו שהינו מעין פורום כל-בו כאשר כל טרדיפ שאותו אגף לא משנה אם זה מוזיקה או סתם סיפורי סבתא...

לדעתי זה קצת חיסרון של הבורד הזה...אבל חפיף אפשר לחיות עם זה בתנאי שיש מוד ומוד רציני ויודע בישביל מה הוא נמצא בפורום...
לדעתי הוא לא חייב להיות ספאמר אבל חובה עליו להיכנס כל היום ולסדר את הפורום ולמחוק את כל הפוסטים לא קשורים...

יש מצב אשנים לא יבינו אותי כי פשוט לא רגילים למשמעת מן הסוג זה...אבל זה המצב שרוב הפורומים ברשת...
אתן דוגמא קטנה:
שלדעתי ILTA PROFIL אתם בטח זוכרים את הטרד של ה
טרד נפלא רק מה הפך לאיזו מזבלה של סיפורי צבא ו"מה אחי? מה קורה איתך?" אני גם לא ממש הבנתי אז למה אנשים רשמו סתם...כי עוד לא הייתי רגיל למצב שבו המוד אינו קיים...

תגידו מה שאתם רוצים לדעתי זה לא בסדר...הרי בסופו של דבר זה אל איה צ'אט אלא פורום...
אם בא לכם לשאול מה מצב תשאלו באי סי קיו...זה לא בעיה הרי...
נכון או לא? :)

ככה גם הפורום יהיה הרבה יותר איכותי ו"נקי" יותר מהודעות סרק...
אני לא אומר שאסור לפלוט פה ושם מילה או שתיים אבל למה להגזים?

תכלס אם היה מוד ומוד שיודע מהחיים שלו אז המצב היה שונה...

;) טוב תחשבו על מה שאמרתי ותגיבו...נראה מה "עם" חושב על נאמר
Rising
שמע לחן יש קורס שבגלל זה הוא נטחן..
ובקרוב הוא יחזור להיות בבית כל היום
חוצמיזה מי ישמע איזה עבודה יש לעשות פה בתור מנהל?
זה לא כזה דחוף..

בכל מקרה אם מוש לא הצביע לעצמו הוא היורש :)
נכון לרגעים אלו..
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 
Privacy Statement