|
ILTA - NIGHT @ Ben-Shemen 4 (09.09.2004) (pg. 16)
|
View this Thread in Original format
| THE_BLUE_DRAGON |
סיסי זהו:
KosmiK-G8
אילן. |
|
|
| taltul |
אז קודם כל חבר'ה כל כבוד על האירוע שאירגהתם לגיל אלי וכל מי שקשור לזה... אני כמובן לא הייתי בגלל האבטש''ים שעשיתי לא מזמן אבל אני מקווה מאוד שזאת לא הפעם האחרונה...
עכשיו לגבי המסיבה ותגובות של אנשים (דיברתי עם גיל ביום למוחורת והוא ציין את הבעיה הכבדות הנצחית ששוררה במקום שלא כל כך מובנת לי ולא נראת הגיונית) - אחרי שראיתי את הטרקליסט במיוחד של צח (אחרים גם היו מצויינים פשוט בזמן האחרון אני טוחן 90% פרוגרסיב אז :)) אני לא מבין איך ועל מה אפשר להתלונן? כאילו מה באתם בשביל המקום עצמו? ותכלס כולה 20 ש''ח
ואתם בוכים פה...
כל הקטע של המסיבה הזאת היא לבוא בשביל לשמוע מוזיקה אלקטרונית איכותית נטו קודם כל ואחרי זה כל הדברים הנלווים... כמובן שבעתיד נקווה לשלב גם את הכוסיות שצריך איכשהו למשוך אותן לבוא וגם ת'מוזיקה...
הקיצר קצת לא ברור למה אנשים התבאסו ועשו פוזות לגבי המקום? כאילו אתם באתם בשביל לראות את המקום ולא להתפרק לצלילי הטראנס...
וזה אני אומר לכם בתור בן אדם שיחסית גם די מפונק מהבחינה הזאת של מקום יפה ומעוצב וכאלה אבל חשבתי שעם אנשי הפורום לא תהיה בעיה כזאת...
טוף בכל מקרה העיקר שיש תגובות חיוביות זה כבר אומר שנשארו עוד אנשים לא כבדים שמתבאסים על שטויות...
אז יאללה אילטה-אג'נסי :) אני מחכה להמשך פעילותכם... וגיל אם אתה צריך משהו לגבי פירסום וכאלה דבר איתי... |
|
|
| KosmiK-G8 |
:gsmile:
מישהו צריך לעשות כאן סמיילי מסמיק חברים...
צריך לדבר עם סוואמפר על זה...:)
סיסי איך חשבת שאני מארק באתי ל גיד לך שלום כי זכרתי גם שאמרת שלא אמרתי שלום בארמין...
כנראה שחשבת שמארק הוא הסנוב
חח קיצר אם כבר אני מפסטט בראש השנה אז שיהיה לכולם שנה טובה!!! |
|
|
| princess cc |
| quote: | Originally posted by KosmiK-G8
סיסי איך חשבת שאני מארק באתי ל גיד לך שלום כי זכרתי גם שאמרת שלא אמרתי שלום בארמין...
וואי וואי איזה לא נעים! צ'טערת מותק! איך יכולתי לטעות?
קיצר אז קבלו תיקון אתה דווקא כן אמרת לי שלום בארמין , כנראה שמארק באמת היה הסנוב...משום מה זכור לי שאלי הצביע עליך ואמר מארק פלדמן ועל השני אמר אילן [טוף מיינד יו לא הייתי ממש בפוקוס בארמין אז יש מצב אני טועה]
קיצר אילן סורי אתה אחלה אתה!
גם כוסון וגם מותקקקקקקקקק;) :eyes: :eyes: |
|
|
| princess cc |
| quote: | Originally posted by KosmiK-G8
קיצר אז קבלו תיקון אתה דווקא כן אמרת לי שלום בארמין , כנראה שמארק באמת היה הסנוב...משום מה זכור לי שאלי הצביע עליך ואמר מארק פלדמן ועל השני אמר אילן [טוף מיינד יו לא הייתי ממש בפוקוס בארמין אז יש מצב אני טועה]
|
|
| KosmiK-G8 |
| quote: | Originally posted by princess cc
חחח תודה אני מקווה שבעלך לא נמצא לידך כשאת כותבת פה:)
בכל מקרה נראה לי שעכשיו תצטרכי לבקש סליחה גם מהמוד כי משום מה מרוב התרגשות יצא לך פעמיים אותו פוסט
אבל למזלך המוד היקר שלנו לא פה..
:)
מה חדש?
חחחח אני מסתכל על הצד החיובי לקרוא את הפוסט שלך פעמיים היה באמת תענוג |
|
|
| DjChook |
First of all the God is here...
(What the f**k happend to my Hebrew ?!)
Anyway cc... I can't believe u didn't even bother to say hello to me at that night...:) |
|
|
| princess cc |
אילן אמרת נכון מרוב התרגשות יצא לי פעמיים... צ'מע לא כל יום ניגש אליי כוסון במסיבה אומר לי שלום ועוד מביא איתו את הלפרין;)
| quote: | | אבל למזלך המוד היקר שלנו לא פה.. |
שיו איזה טעותתתתתתתתתת, הוא אולי לא פה אבל אמר שישגיח...
וואי חן... סורי אל תכעס עליי!
:D |
|
|
| princess cc |
| quote: | Originally posted by DjChook
First of all the God is here...
(What the f**k happend to my Hebrew ?!)
Anyway cc... I can't believe u didn't even bother to say hello to me at that night...:) |
me?????????????? me?????????/
r u talking to me?
מממממממממ בוא נראה למה באמת לא אמרתי שלום:
אולי כי לא ידעתי מי אתה????????????\ואם יורשה לי [ויורשה לי אני חושבת] למה למה אתה לא באת להגיד לי שלום? בכל זאת לא יכולת לטעות הייתי הבחורה היחידה שם...
שלא לדבר על הנסיכה היחידה שם...
:haha: |
|
|
| markfeldman |
| quote: | | כנראה שמארק באמת היה הסנוב... |
??!?!?
אין לי מושג על מה את מדברת אחותי.
אילן, נראה לי צריך לשים פה גם סמיילי "נעלב". |
|
|
| Narcotic Mind |
| quote: | Originally posted by princess cc
אילן אמרת נכון מרוב התרגשות יצא לי פעמיים... צ'מע לא כל יום ניגש אליי כוסון במסיבה אומר לי שלום ועוד מביא איתו את הלפרין;)
שיו איזה טעותתתתתתתתתת, הוא אולי לא פה אבל אמר שישגיח...
וואי חן... סורי אל תכעס עליי!
:D |
אני מניח שאני הלפרין
חחחחחחחחחחחחחחחח
אמרתי שלום לאילן- עד שהוא הבין עם מי הוא מדבר לקח שעה- הסברתי לו שהוא גם היה מדבר איתי בצה"ל נט- בסוף ירד לו האסימון
ואז הוא בא אלי ביציאה שאני דומה להלפרין- שמעו אני מצטער- אני לא ממש יודע איך הוא נראה אבל אז הוא הלך להשוויץ בי ולהגיד ללא זוכר מי כבר שאני דומה להלפרין
אז כוס ומו שמשהו ישים פה תמונה שלו
(אני מקווה שהוא לא מכוער) |
|
|
| princess cc |
| quote: | Originally posted by markfeldman
??!?!?
אין לי מושג על מה את מדברת אחותי.
אילן, נראה לי צריך לשים פה גם סמיילי "נעלב". |
באתי להגיד לך שלום בארמין ולא התייחסת, נורא נעלבתי אני בכיתי כמו ילדה קטנה שנתקעה עם יזהר כהן במעלית...
:haha:
ראסמי סנוב... אבל אבל אמרתי כבר בעבר שזה כנראה בגלל שלא היית מפוקסס
זה ס'דר... לא כועסת:) |
|
|
|
|