return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 
Ferry Corsten Live @ TLV 28.09..... והפעם לנוער ;) (pg. 6)
View this Thread in Original format
Spitz
ואללה תודה אחי ;]
מישהו פה מוכר כרטיסים או שמוקדם לדבר על זה :disbelief
DJ Alex E.
quote:
Originally posted by Spitz
ואללה תודה אחי ;]
מישהו פה מוכר כרטיסים או שמוקדם לדבר על זה :disbelief

אמור להיות לי מידע בנושא בימים הקרובים אני אעדכן אתכם
black mammmba
למישהו יש עידכון?
:rolleyes:
DJ Alex E.
אוקיי חבר'ה היום דיברנו אני וחבר שלי עם המארגנים והוא סגר איתנו שאנחנו היחצנים בחיפה ככה שכל מי שגר שאזור חיפה יוכל לקנות כרטיסים במכירה מוקדמת דרכי
עוד לא קיבלנו את המחירים ואת השעות של ההסעות כי רק היום סגרנו איתו אבל פרטים לגבי מחיר אני אוכל להביא לכם בקרוב מאד
בכל מקרה,תדעו שאם אתם צריכים כרטיסים במכירה מוקדמת(שהיא זולה בהרבה מאשר קניייה במקום)אז תיצרו קשר איתי בימים הקרובים
או באייסיקיו
95521044
או בנייד שלי
0525363886
DJ-Kreing^^
אחרי המסיבת פתיחה של ה
ILTA
יש לי חשק לעוד מסיבות של מוזיקה אייכותית, אבל מה לעשות זה בטיאלוי וזה הולך לישרצוץ במליין ילדים בגיל השפרצה וערסים מסריחים וגם הצפיפות שם הולכת להיות משהו דפוק לגמרי אז נראה לי שאני אוותר הפעם...
YuVaL
quote:
Originally posted by DJ-Kreing^^
אחרי המסיבת פתיחה של ה
ILTA
יש לי חשק לעוד מסיבות של מוזיקה אייכותית, אבל מה לעשות זה בטיאלוי וזה הולך לישרצוץ במליין ילדים בגיל השפרצה וערסים מסריחים וגם הצפיפות שם הולכת להיות משהו דפוק לגמרי אז נראה לי שאני אוותר הפעם...

אחי, אין מצב... אתה שם
תאמין לי..... גם אני חשבתי ככה בהתחלה
אבל וואלה לא יודע
הייתי גם באסטריד וגם ביוהן חיליאן וזה לא היה ככה... אתה תתפלא שדווקא איכותי שם!!

קיצר תבוא אחי כי אתה תפסידד
DJ Alex E.
דוגרי אתה סתם תפסיד
דווקא במסיבות הגדולות משקיעים בסלקציה ולא מכניסים הרבה ערסים
תמיד יהיה קצת אין מה לעשות והצפיפות לרוב לא כזאת נוראה
חוץ מזה תמיד יש אזורים שהם פחות צפופים ובלי ערסים ככה שאם תסתובב קצת במועדון בטוח תמצא איזה פינה טובה
הוא מספיק גדול תאמין לי חחח
DJ Alex E.
טוב עידכון קצר
אני אמור לקבל את ההזמנות והכרטיסים ואת המידע לגבי מחירים ביום רביעי ככה שנראה לי שביום חמישי כבר אני אוכל לתת לכם מידע מלא ;)
YuVaL
אוקיי חברים יש לי חדשות רעות
דיברתי עם אחד שהיה אמור לקבל כרטיסים והוא אמר לי שביטלו ת'מסיבה
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
:whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip:
KrazyDJs
:confused: :sadgreen: :(

DJ Alex E.
quote:
Originally posted by YuVaL
אוקיי חברים יש לי חדשות רעות
דיברתי עם אחד שהיה אמור לקבל כרטיסים והוא אמר לי שביטלו ת'מסיבה
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
:whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip:

איזה בולשיט!!!אתמול חבר שלי דיבר עם המארגנים והם אמרו לו שאנחנו נקבל עוד יומיים כרטיסים אז אל תזיין בשכל שביטלו את זה
Shahar
מי יתקלט חוץ מפרי?
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 
Privacy Statement