return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 [2] 3 
המטפלת שהתעללה בתאומים (pg. 2)
View this Thread in Original format
taltul
אחי בגלל זה התיאוריה שלי אומרת שאם אני אתחתן מתישהו אז האישה שלי לא תעבוד בזמן שיהיה צריך לגדל ילדים...נקודה...
Shahar
quote:
Originally posted by taltul
אחי בגלל זה התיאוריה שלי אומרת שאם אני אתחתן מתישהו אז האישה שלי לא תעבוד בזמן שיהיה צריך לגדל ילדים...נקודה...

אני מאחל לך שגם אתה וגם אישתך תהיו במצב כלכלי כזה טוב ששניכם תוכלו לשבת בבת ולנהל חברה דרך הבית
הלוואי ועוד 20 שנה תספר לי ככה..

אבל אחי המציאות שלנו היא שגם האבא וגם האמא צריכים לעבוד בשביל לפרנס תילדים...אמא שלי לא עובדת מאז שנולדתי אבל אל תשכח שהיום זה תקופות שונות
ומי יודע אולי עוד 20 שנה המצב בארץ יהיה ליגה...לך תדע מה יהיה עם ההיטק..יגאל בטוח יוכל לנבא משו דימיוני
:D

כל מקרה זה לא קל להשאיר את האישה בבית
כי מצד אחד היא בבית בשביל לעזור לילדים
ומצד שני צריך שהיא תעבוד כדי לעזור לילדים...
אני מאמין שכשיהיו לך ילדים תוכל למצוא מטפלת עם המלצות מאנשים שאתה סומך עליהם והכל יהיה פסדר...
markfeldman
שחר המציאותי אל מול טלטול האידיאלי.
Shahar
מארק תגיב:D
אתה אחד המבוגרים בפורום מעניין מה אתה חושב על העניין

אנלא מאמין שירון יכנס לטרד אז לא נראה לי שנשמע תתגובה שלו
אבל סיסי בדוק תגיב
markfeldman
quote:
מארק תגיב
אתה אחד המבוגרים בפורום מעניין מה אתה חושב על העניין

סיכמתי את תגובתי במשפט אחד.
princess cc
בת זונה! שרמוטה! כלבה בת כלבה! כוס אמה ואביה
פסיכית! מטומטמת! חולת נפש! אישפוז דחוף באברבנאל!!!
הייתי תופסת אותה תולה אותה מהשיער על המנורה
בסלון ותולשת לה שערה שערה מכל הגוף!!!!
וזה רק הסיפתח של מה שהייתי עושה לה!!!!

סורי... זו הייתה התפרצות זעם, לא שלטתי בזה
אני בד"כ בן אדם מאוד מאוד נחמד
:)
Shahar
quote:
Originally posted by princess cc
הייתי תופסת אותה תולה אותה מהשיער על המנורה
בסלון ותולשת לה שערה שערה מכל הגוף!!!!
וזה רק הסיפתח של מה שהייתי עושה לה!!!!

אם כבר את תולה אותה ותולשת לה שיערות נראה לי הכי קטלני להתחיל לתלוש לה מהכוס זה כואב טיליםםםם
או אם כבר להכאיב לה ממש אז לשפוך לה קצת דלק עליו ולשרוף
יאמיייי
Meltdown
הבעייה האמיתית היא, שזה רק המקרה האחרון שנחשף, יש עוד הרבה מאוד מקרים כאלה, שלא מגיעים לתקשורת, ומביאים לתלונה במשטרה נגד המטפלות, לכן הרבה מאוד הורים מתקינים מצלמה נסתרת בבית שלהם, על מנת לנסות ולפקח עד כמה שאפשר על מה שקורה עם הילדים שלהם.
ולגבי איך לבחור מטפלת, הראיון האישי שלה לא יכול לומר שום דבר לגבי מה שיקרה בעתיד, מכיוון שבאותו ראיון היא יכולה להראות כמישהי אמינה מאוד, וטובה עם ילדים, אך כאשר היא תשאר לבד עם הילדים של אותה משפחה, היא יכולה להפוך למפלצת, שתתעלל בילדים מבחינה מילולית ומבחינה פיזית.

אני רק מקווה, שהיא תקבל את העונש המקסימלי הקבוע בחוק, על התעללות בילדים חסרי ישע
princess cc
quote:
Originally posted by YAEL2107
יש לי שיטות יותר טובות...

שכחתי לציין שאני אמרוט אותן עם פינצטה
one by one!
taltul
תאכלס - גם כאן אני הולך לפי המוטו העיקרי

"לא יכול - אל תעשה"
[אם חושב שיכול אז תבדוק מאה פעם לפני שניגש לעשות]

קרי

"לא יכול למצוא זמן לטפל / לגדל / לטפח / לחנך את הילדים שיהיו לך - אל תעשה אותם!" זה הכל

אני לא מבין את כל המשפחות העניות / עסוקות בקריירה וכו' מחליטות לעשות ילדים...

לא שאני יכול לאסור אבל אחרי זה אנשים מדברים על ילדים מופקרים... כמובן שילדים עניים לא בהכרח מופקרים [זה תלוי באישיות של הילד עצמו] אבל נגיד אם נקח דוגמא של גטו של אפרו אמירקאים בארהב כל השכונות העוני האלה או פאבלות בברזיל שאנשים שם עושים ילדים ואחרי זה בחדשות שומעים על רצח / סחר בסמים / זנות וכל הדברים המלוכלכים האלה של המציאות היום יומית שמבוצעים ע''י אותם ילדים מופקרים...

אני אישית לא מבין את האנשים האלה...

אהבה????

בולשיט - אם הם כל כך אוהבים אחד את השני שיחשבו מה יהיה עם ילדים שלהם ואיזו אהבה הם יקבלו... :whip:

נ''ב: אולי אני נשמע אכזרי מדי שאני אוסר על קבוצה מסויימת של אנשים לעשות ילדים אבל אני אעמוד בשלי...

הרי לעשות אותם זה קל - אבל לחנך כמו שצריך ולהפוך אותם לבני אדם נורמאליים משימה קשה למדי!!!

Shahar
quote:
Originally posted by taltul
תאכלס - גם כאן אני הולך לפי המוטו העיקרי

"לא יכול - אל תעשה"
[אם חושב שיכול אז תבדוק מאה פעם לפני שניגש לעשות]

קרי

"לא יכול למצוא זמן לטפל / לגדל / לטפח / לחנך את הילדים שיהיו לך - אל תעשה אותם!" זה הכל

אני לא מבין את כל המשפחות העניות / עסוקות בקריירה וכו' מחליטות לעשות ילדים...

לא שאני יכול לאסור אבל אחרי זה אנשים מדברים על ילדים מופקרים... כמובן שילדים עניים לא בהכרח מופקרים [זה תלוי באישיות של הילד עצמו] אבל נגיד אם נקח דוגמא של גטו של אפרו אמירקאים בארהב כל השכונות העוני האלה או פאבלות בברזיל שאנשים שם עושים ילדים ואחרי זה בחדשות שומעים על רצח / סחר בסמים / זנות וכל הדברים המלוכלכים האלה של המציאות היום יומית שמבוצעים ע''י אותם ילדים מופקרים...

אני אישית לא מבין את האנשים האלה...

אהבה????

בולשיט - אם הם כל כך אוהבים אחד את השני שיחשבו מה יהיה עם ילדים שלהם ואיזו אהבה הם יקבלו... :whip:

נ''ב: אולי אני נשמע אכזרי מדי שאני אוסר על קבוצה מסויימת של אנשים לעשות ילדים אבל אני אעמוד בשלי...

הרי לעשות אותם זה קל - אבל לחנך כמו שצריך ולהפוך אותם לבני אדם נורמאליים משימה קשה למדי!!!

תראה לטפח לחנך ולאהוב את הילד זה לאו דווקא לשבת איתו 24 שעות...
גם אם ההורים מגיעים הביתה אחר"צ יהיה להם מספיק זמן לטפל ולתת אהבה לילד...
אני מדבר על תינוק...לא על ילד בן 6 שגודל ויצטרך להסתובב ברחוב..זה כבר סיפור אחר
כל משפחה רוצה להמשיך את הזרע שלה ושיהיה גם לה ילדים
אז מה אחד ההורים יתפטר מהעבודה בשביל לממש את זה?! הרבה יותר פשוט לקחת מטפלת
ויודע מה בוא נגיד שאחד ההורים יתפטר...
הריון לוקח 9 חודשים
נגיד שאחד ההורים החליט להתפטר בשביל להיות עם הילד תמיד ולא לקחת מטפלת
ובמשך ה 9 חודשים פתאום המשפחה נתקעה בבעיות כלכליות....אז מה לעשות שני ההורים חייבים לעבוד
אני מסכים איתך שלא צריך ללכת להוליד 6-8 ילדים ואז להגיד יש לנו מלא ילדים ואין לנו כסף לטפל בהם!
זה כבר נקרא חזירוּת כי להוליד 6 ילדים בזמן שמשפחה קשת יום זה לא צודק
אבל להוליד בן יחיד זה צודק כי זה סימלי ורק בשביל להמשיך תזרע שזה מצווה

בכל מקרה אפשר לתת לילד אהבה גם אם ההורה הולך ב 7 בבוקר לעבודה וחוזר ב 5...

שמע המטפלת זה קטע מטריד אבל זה לא סיבה שבגללה צריך לפחד להוליד ילדים
עדיין לא הגענו למצב כזה! לא צריך להסחף
זה לא שיש תופעה של חטיפת תינוקות! בסה"כ יש מטפלות שלא עומדות בלחץ ואין להן סבלנות אז כן קורים מקרים קשים ואני נגד זה אבל זה לא מה שיגרום לי לא להוליד ילדים!

לטפל \ לגדל \ לטפח ילדים כמו שכבר אמרתי זה לאו דווקא לשבת איתם 24 שעות! ביחוד כשמדברים על תינוק שאין ממש מה לחנך או לטפל...ד"א אל תשכח שבהתחלה האמא איתו כי יש לה חופש מהעבודה
אבל אחר כך בתכלס אין ממש מה לחנך אותו הוא גם ככה לא מבין
ושוב זה לא צריך להפריע להורים ללכת לעבוד..
taltul
quote:
Originally posted by Shahar
תראה לטפח לחנך ולאהוב את הילד זה לאו דווקא לשבת איתו 24 שעות...
גם אם ההורים מגיעים הביתה אחר"צ יהיה להם מספיק זמן לטפל ולתת אהבה לילד...
אני מדבר על תינוק...לא על ילד בן 6 שגודל ויצטרך להסתובב ברחוב..זה כבר סיפור אחר
כל משפחה רוצה להמשיך את הזרע שלה ושיהיה גם לה ילדים
אז מה אחד ההורים יתפטר מהעבודה בשביל לממש את זה?! הרבה יותר פשוט לקחת מטפלת
ויודע מה בוא נגיד שאחד ההורים יתפטר...
הריון לוקח 9 חודשים
נגיד שאחד ההורים החליט להתפטר בשביל להיות עם הילד תמיד ולא לקחת מטפלת
ובמשך ה 9 חודשים פתאום המשפחה נתקעה בבעיות כלכליות....אז מה לעשות שני ההורים חייבים לעבוד
אני מסכים איתך שלא צריך ללכת להוליד 6-8 ילדים ואז להגיד יש לנו מלא ילדים ואין לנו כסף לטפל בהם!
זה כבר נקרא חזירוּת כי להוליד 6 ילדים בזמן שמשפחה קשת יום זה לא צודק
אבל להוליד בן יחיד זה צודק כי זה סימלי ורק בשביל להמשיך תזרע שזה מצווה

בכל מקרה אפשר לתת לילד אהבה גם אם ההורה הולך ב 7 בבוקר לעבודה וחוזר ב 5...

שמע המטפלת זה קטע מטריד אבל זה לא סיבה שבגללה צריך לפחד להוליד ילדים
עדיין לא הגענו למצב כזה! לא צריך להסחף
זה לא שיש תופעה של חטיפת תינוקות! בסה"כ יש מטפלות שלא עומדות בלחץ ואין להן סבלנות אז כן קורים מקרים קשים ואני נגד זה אבל זה לא מה שיגרום לי לא להוליד ילדים!

לטפל \ לגדל \ לטפח ילדים כמו שכבר אמרתי זה לאו דווקא לשבת איתם 24 שעות! ביחוד כשמדברים על תינוק שאין ממש מה לחנך או לטפל...ד"א אל תשכח שבהתחלה האמא איתו כי יש לה חופש מהעבודה
אבל אחר כך בתכלס אין ממש מה לחנך אותו הוא גם ככה לא מבין
ושוב זה לא צריך להפריע להורים ללכת לעבוד..

תמצא בתגובה שלי ששאמרתי שהורים חייבים להיות עם ילדים 24 שעות...
או תמצא שאמרתי שאני פוחד להוליד ילדים בגלל המטפלת...

אני מדבר על משהו אחר... בגלל זה הצגתי את התגובה כמו טענה בפני עצמה בלי קשר לתגובות על המטפלת...

דיברתי על המצב סוציואקונומי של בני זוג וגם על השקפה שלהם לגבי הגידול וחינוך של ילדים... אתה מבין...
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 [2] 3 
Privacy Statement