|
Shahar thread (pg. 12)
|
View this Thread in Original format
| Shahar |
| quote: | Originally posted by taltul
עיסוק מוגזם של אדם בעצמו, המלווה בצורך שיעריצו אותו ובחוסר יכולת אמפטית לזולת. נרקיסיזם במידה מסויימת קיים אצל כל אדם, אך בדרגה קיצונית מדובר בהפרעת אישיות... |
:nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous:
:conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחח |
|
|
| taltul |
| quote: | Originally posted by Shahar
:nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous:
:conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחח |
:וואי תראה מה מצאתי במיוחד בישבילך שתוכל לצאת עם 21 כמו שצריך חח
המושג נרציסיזם הוא כללי אך בפסיכיאטריה הוא משמש אותנו לתיאור של הפרעת אישיות או קוי אישיות. המונח אישיות הוא צירוף של תכונות ודרכי התנהגות ותפישות שחלקן מולד וחלקן נרכש שעל פיהם הפרט מתמודד עם הסביבה שבה חי.
האנשים בעלי אישיות כזו הם בעלי תפישה עצמית וחשיבות עצמית גבוהה, שתפישת העצמי שלהם הינה לפי הראי שהסביבה מחזיקה בידה (אני שווה ואני טוב כי עובדה, הסביבה חושבת כך). אלו 2 העקרונות המרכזיים של תכונות אישיות אלו.
הצבא, במקרים כאלו, בעייתי לאנשים בעלי קוי אישיות כאלו (לא בכרח הפרעת אישיות). הצבא שם את הפרט בקרן זוית ולא בכרח מתחשבת בצרכיו, רצונותיו, תכונותיו ודרישותיו. האדם שכל חייו גדל כאדם מוצלח ולא פעם היה המצטיין של החברוה, היפה, החכם וכל השאר, מגיע לתוך מערכת דורסנית לפי תפישתו, שלא מתחשבת.
הדקומפנסציה היא התגובה להתנגשות הזו בין הכוחות: דרישות הצבא מול התפישה העצמית. התגובה יכולה להיות חרדתית או דכאונית או מעורבת.
קוי אישיות כאלו אינם שליליים בהכרח. אלו קוי אישיות במיאים לאנשים רבים שמחה והצלחה רבה בחייהם ובזכותם הם מוצלחים מאוד בחיים המקצועיים והפרטיים.
לטעמי ניתן לאבחן הפרעת אישיות בזמן קצר כזה (עיקר האבחנה הוא על סמך ההיסטוריה).
אני מניח שבנך נבדק הן ע"י קב"ן והן ע"י פסיכיאטר.
במידה ובנך ירצה לערער זכותו לעשות כן לפי הקבוע בחוקי הצבא.
הטיפול הוא בפסיכותרפיה ואם התגובה היא יותר מדי נמשכת ניתן להשתמש בתרופות נוגדות דכאון או חרדה. אם התגובה היא אנטגוניזם מוחלט התרופות לא יעזרו והטיפול הכללי הוא שיחות.
|
|
|
| taltul |
:וואי תראה מה מצאתי במיוחד בישבילך שתוכל לצאת עם 21 כמו שצריך חח
המושג נרציסיזם הוא כללי אך בפסיכיאטריה הוא משמש אותנו לתיאור של הפרעת אישיות או קוי אישיות. המונח אישיות הוא צירוף של תכונות ודרכי התנהגות ותפישות שחלקן מולד וחלקן נרכש שעל פיהם הפרט מתמודד עם הסביבה שבה חי.
האנשים בעלי אישיות כזו הם בעלי תפישה עצמית וחשיבות עצמית גבוהה, שתפישת העצמי שלהם הינה לפי הראי שהסביבה מחזיקה בידה (אני שווה ואני טוב כי עובדה, הסביבה חושבת כך). אלו 2 העקרונות המרכזיים של תכונות אישיות אלו.
הצבא, במקרים כאלו, בעייתי לאנשים בעלי קוי אישיות כאלו (לא בכרח הפרעת אישיות). הצבא שם את הפרט בקרן זוית ולא בכרח מתחשבת בצרכיו, רצונותיו, תכונותיו ודרישותיו. האדם שכל חייו גדל כאדם מוצלח ולא פעם היה המצטיין של החברוה, היפה, החכם וכל השאר, מגיע לתוך מערכת דורסנית לפי תפישתו, שלא מתחשבת.
הדקומפנסציה היא התגובה להתנגשות הזו בין הכוחות: דרישות הצבא מול התפישה העצמית. התגובה יכולה להיות חרדתית או דכאונית או מעורבת.
קוי אישיות כאלו אינם שליליים בהכרח. אלו קוי אישיות במיאים לאנשים רבים שמחה והצלחה רבה בחייהם ובזכותם הם מוצלחים מאוד בחיים המקצועיים והפרטיים.
לטעמי ניתן לאבחן הפרעת אישיות בזמן קצר כזה (עיקר האבחנה הוא על סמך ההיסטוריה).
אני מניח שבנך נבדק הן ע"י קב"ן והן ע"י פסיכיאטר.
במידה ובנך ירצה לערער זכותו לעשות כן לפי הקבוע בחוקי הצבא.
הטיפול הוא בפסיכותרפיה ואם התגובה היא יותר מדי נמשכת ניתן להשתמש בתרופות נוגדות דכאון או חרדה. אם התגובה היא אנטגוניזם מוחלט התרופות לא יעזרו והטיפול הכללי הוא שיחות.
|
:וזה היה כתוב בתגובה ל
נרקסיזם+דה קומפנסציה, מה משמעות אבחנה כזו במכתב שחרור מצה"ל?
בני שוחרר מהצבא לאחר 5 ימי שרות עם פרופיל 21 תחת האבחנה הזו, במכתב השחרור המפקד רשם כי הוא חייל בעל מוטיבציה לשרת, ממלא את ההוראות אך אינו מתמודד עם לחץ.
מה משמעות אבחנה כזו - במה מדובר? האים אפשר ביום וחצי לאבחן נכון? והאים ניתן
א. לעשות משהוא = לטפל - איך?
ב. לערער על פרופיל + האבחנה |
|
|
| fusi |
שחר באמת מזכיר קצת נרקיס (גם בגלל שהוא מעריץ בין היתר את ליאור... נרקיס), וזה בגלל שאפילו את האוואטר שלו הוא יצר בצלמו, כלומר עשה אותו שיראה כמוהו (יש כאלה שיאמרו שזוהי אינה אנימציה אלא צילום אמיתי של שחר)... נקודה למחשבה
:eyes: |
|
|
| Shahar |
בונאאאאא זה נכון אחושרמוטה!!!
באמת החיים שלי שמחים רצח!!!
תיודע כמה פעמים אמרתי לאנשים שאנלא מבין איך הם מאוכזבים מהחיים ושבחיים לא היה רע לי???
גם אמרתי להורים שלי שאני שמח מכל רגע ושאני מרגיש שאני מנצל תחיים ונהנה מהם
לדעתי זה מזה לא תכונה רעה...לא רע לאהוב את עצמך ולהיות מודע למראה שלך וכבר אמרתי בקשר לדוגמנות..
ו 21 אנלא רוצה למה זה דופק תחיים...אני רוצה 45\64 להיות קל"ב וזהו
ומי שחושב שאני אוהב תצמי יותר מדי - הריצ'רץ' שלי פתוח...נסו את מזלכם
:D
| quote: | Originally posted by fusi
שחר באמת מזכיר קצת נרקיס (גם בגלל שהוא מעריץ בין היתר את ליאור... נרקיס), וזה בגלל שאפילו את האוואטר שלו הוא יצר בצלמו, כלומר עשה אותו שיראה כמוהו (יש כאלה שיאמרו שזוהי אינה אנימציה אלא צילום אמיתי של שחר)... נקודה למחשבה
:eyes: |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :haha: :haha: :haha:
מעניין אם יש איזה מחלה שקשורה באובססיה לאווטארים
הרגת אותי עם "יש כאלה שיאמרו" חחחחחחחחחח אתה אחד מהם במקרה?:D
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזמן לא הבאת לי לינק לאוואטאר |
|
|
| taltul |
תיודע כמה פעמים אמרתי לאנשים שאנלא מבין איך הם מאוכזבים מהחיים ושבחיים לא היה רע לי???
לדעתי זה מזה לא תכונה רעה...לא רע לאהוב את עצמך ולהיות מודע למראה שלך וכבר אמרתי בקשר לדוגמנות..
ו 21 אנלא רוצה למה זה דופק תחיים...אני רוצה 45\64 להיות קל"ב וזהו
ומי שחושב שאני אוהב תצמי יותר מדי - הריצ'רץ' שלי פתוח...נסו את מזלכם
:D
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :haha: :haha: :haha:
מעניין אם יש איזה מחלה שקשורה באובססיה לאווטארים
הרגת אותי עם "יש כאלה שיאמרו" חחחחחחחחחח אתה אחד מהם במקרה?:D
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזמן לא הבאת לי לינק לאוואטאר |
http://www.avatarity.com/
נ''ב: בלי שום קשר לשחר אני אישית מודע ב100% שאני נרקיס...מי שמכיר אותי טוב יבין גם למה... |
|
|
| Shahar |
http://www.avatarity.com/
נ''ב: בלי שום קשר לשחר אני אישית מודע ב100% שאני נרקיס...מי שמכיר אותי טוב יבין גם למה... |
שמע כל עוד טוב לך עם זה ויש לך בנות ואנשים מחמיאים לך על הלוק תמשיך בזה מה רע
למה אתם חושבים שיודה לוי לא כזה?? דודי בלסר? עידו לב?? ועוד כמוהם
ויש לי ים ידידות שתופסות מעצמם כי מה לעשות הן נראות טוב והן מודעות לזה
וכן אני מעריך הרבה יותר בת שתופסת מעצמה ויש עליה פוזה מאשר בת ביישנית שלא תופסת מעצמה
ושימו לב שהבנות היחידות שאמרו לי שאני שיטחי בגלל שבבחורה חשוב לי קודם כל לוק, דווקא הבנות שאמרו לי את זה זה בנות כונפות שלא תופסות מעצמן ואין להן אף בן
תעשו את החישוב לבד... |
|
|
| taltul |
שמע כל עוד טוב לך עם זה ויש לך בנות ואנשים מחמיאים לך על הלוק תמשיך בזה מה רע
למה אתם חושבים שיודה לוי לא כזה?? דודי בלסר? עידו לב?? ועוד כמוהם
ויש לי ים ידידות שתופסות מעצמם כי מה לעשות הן נראות טוב והן מודעות לזה
וכן אני מעריך הרבה יותר בת שתופסת מעצמה ויש עליה פוזה מאשר בת ביישנית שלא תופסת מעצמה
ושימו לב שהבנות היחידות שאמרו לי שאני שיטחי בגלל שבבחורה חשוב לי קודם כל לוק, דווקא הבנות שאמרו לי את זה זה בנות כונפות שלא תופסות מעצמן ואין להן אף בן
תעשו את החישוב לבד... |
אחי אתה מתייחס רק ליופי ולוק אצלי הנושא הוא הרבה יותר עמוק...!
טוב נו אני מטרוסקסואל מוצהר - אולי זה מסביר לך משהו...
ואני מדגיש זה לא קשור רק ללוק וכאלה אלא להשקפה ולאישיות שלי... |
|
|
| Shahar |
אחי אתה מתייחס רק ליופי ולוק אצלי הנושא הוא הרבה יותר עמוק...! |
מתיחס ליופי ולוק של עצמי או אצל בחורות שאני רוצה? |
|
|
| Rising |
|
וואלה אחי מי יתן ותיהיה מאושר כל החיים |
|
|
| taltul |
מתיחס ליופי ולוק של עצמי או אצל בחורות שאני רוצה? |
חח אנחנו מדברים פה על נקציסיזם לא? אז מה קשר בחורות אחרות... אני מדבר על שלך...
אני חוזר אצלי זה משהו מעבר לדאגות ללוק וכאלה... אלא יותר קשור להשקפה שלי כלפי עולם...
אני מאוד נשי באופי שלי... יש בי יותר תכונות נשיות מאשר גבריות ואני מודע לזה... זה אולי הסיבה לזה שאני מזדהה במידה מסויימת עם הומוסקסואליים כלומר אני אוהב רק בנות אבל אני מבין אותם מכל הבחינות האחרות... כבר אמרתי אני מטרו מוצהר... אז
:cool: |
|
|
| Shahar |
טלטול אחי אנלא כזה דואג ללוק שלי אני פשוט מודע לו זה הכל.
זה שאני מסדר תשיער יפה ומתלבש בטעם לפני יציאה לא אומר כלום
ד"א למסיבות אי אפשר להגיד שאני משקיע יותר מדי..רק בשיער
כשאני יוצא עם חברים לאנשהו או עם החברה אז תראה עלי השקעה...
אבל שוב הכל במידה....זה לא שמישהו יסתכל מהצד יגיד "פיי הדפוק השקיע 5 שעות"..הכל במידה ועם גבול |
|
|
|
|