return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion / EDM Event Listings > Europe > Europe - Holland

 
[23-12] Twisted Cultures - De Rechter, Eindhoven
View this Thread in Original format
Opti
quote:


De Rechter heeft besloten Twisted 3Some naar Eindhoven te halen om ook daar een knallend feest neer te zetten volgens Twisted 3Some recept. Net zoals tijdens alle voorgaande feesten van Twisted 3Some, zal in Eindhoven op vrijdag 23 decemeber gezorgd worden voor een spetterende line up, een goede sfeer en extra entertainment. Met het Braziliaanse thema in het achterhoofd heeft de organisatie een heuse Sambaband, SaborSamba, ingehuurd om de sfeer er goed in te krijgen. De Braziliaanse Sambadanseressen zullen alle bezoekers helemaal het gevoel geven alsof iedereen zich bevindt op een superfeest in de warme tropen.

De line up liegt er ook dit keer niet om. In de grote zaal van De Rechter zal DJ Bono de avond openen met zijn heerlijke funky grooves en latin house. In Utrecht is de DJ bij de clubbers al ruimschoots bekend, maar ook heeft deze resident DJ van Supersunday meerdere malen opgetreden in de Las Palmas te Rotterdam, De Winkel van Sinkel te Utrecht en Bloomingdale in Bloemendaal. Na het spetterende optreden van dit supertalent zal niemand minder dan DJ Marcella de avond elan en sfeer meegeven met haar aanstekelijke lach en performance. Marcella is heel goed bezig met haar eigen feesten, “Super”, en haar wekelijkse optreden bij “Ministry of Beats” op Radio 3FM. Binnenkort verschijnt er weer een release van haar in samenwerking met Laidback Luke op zijn nieuwe CD. Na Marcella zal Luciën Foort, de kersverse resident van Twisted 3Some, het publiek helemaal los laten gaan met zijn verrassende mix van verschillende housedisciplines. Ook deze DJ heeft eigenlijk geen verdere introductie nodig, behalve dat hij sinds kort te horen is op de radio met zijn eigen show bij BNN. Iedereen die al naar de show LOS! luistert, weet dat zij langs moet komen op Twisted Cultures. Ook de plaat Bleeep die hij geproduceerd heeft met Martijn ten Velden gaat nog steeds als een tierelier. Menigeen DJ draait met alle liefde deze en andere producties van de DJ die ooit op de proppen kwam met “Quadrophonia”. De avond in de grote zaal zal afgesloten worden door de Twisted 3Some Resident Leander, niet te vergissen met de resident van De Rechter. Leander draait al enige jaren mee, vooral op underground niveau, maar misstaat nooit op een echt clubfeest. Na feesten als Sixpack, Addiction, Twisted Dance & Fashion, Twisted Cultures, Nexus e.a. weet deze DJ precies hoe hij gebruik moet maken van zijn heerlijke platen en zal dus ook de avond in stijl afronden met een super progressive set. De gehele avond zullen de funky visuals van SuV het publiek voorzien van visueel genot, geheel passend bij de avond. Het Duo werkte eerder mee aan het concert van Kane en zal dit binnenkort weer doen. Ook verzorgde SuV de visuals tijdens de TMF Awards in België.

Natuurlijk heeft Twisted 3Some nog meer in petto voor het eerste optreden in De Rechter. In de rechtzaal heeft de organisatie gekozen voor een heerlijke electro, minimal, technosfeertje en heeft daarom niemand minder dan Nuno dos Santos uitgenodigd om de avond in de rechtzaal af te sluiten. Velen kennen deze DJ al heel lang en zijn al enige tijd op de hoogte van de draaikwaliteiten van deze duizendpoot. Dit jaar kwam de erkenning op nationaal niveau voor zijn kwaliteiten, tijdens de Release Dance Awards. Hier kreeg de al jaren draaiende DJ het predikaat “Talent van het Jaar 2005”. Voor Nuno dos Santos zal DJ XtensionCord de zaal verassen met zijn heerlijke electro set. Met een goede plaatkeuze en eigen remixes weet XtensionCord al enige tijd de aandacht te trekken op verschillende DJ Contests. Nu is de tijd rijp voor het grotere werk.

Ook het Café van De Rechter zal niet stilstaan. Om trouw te blijven aan de principes van Twisted 3Some, heeft de organisatie ervoor gezorgd dat er voor ieder wat wils is. In het Café zal voornamelijk de Urbanscene aan bod komen. Artistik & Manyfast zullen de avond starten met underground HipHop, Jazzanova-achtige tunes, en Drum & Base, waarna DJs Mama’s Funky Flow met heerlijke funky beats, soul, funk en hiphop het dak eraf zullen knallen in het café. Als afsluiter hebben we gekozen voor DJ Peddo, die met zijn verschillende residenties in andere clubs duidelijk weet wat hij wil en wat het publiek wil. Met zijn heerlijke eclectic sound weet hij een goede brug te slaan tussen de urban scène en de house scène.

Al met al weer een bijzondere avond dus in de Rechter te Eindhoven. Ook al doen we niet aan een dresscode, zou het misschien wel leuk zijn als iedereen er rekening mee houdt dat het feest erg hot zal zijn. Zoals tegenwoordig in de Urbanscene gezegd wordt:” Het feest wordt eeeecht lauw erg man, erg, erg erg!”

See you at the Rechter!Twisted Cultures, A Sunset in Rio
datum: 23-12
tijd: 22.00-04.00
lokatie: De Rechter, Eindhoven
prijs: vvk €8,-, deur € 10,-

Line up:

Area 1
22:00 - 23:30: Bono
23:30 - 01:00: Marcella
01:00 - 03:00: Luciën Foort
03:00 - 04:00: Leander
VJ: SuV

Area 2
23:00 - 00:30: Leander
00:30 - 02:00: XtensionCord
02:00 - 04:00: Nuno dos Santos

Area 3
22:00 - 00:00: Artistik
00:00 - 02:00: Mama's Funky Flow
02:00 - 04:00: Peddo


Het gaat goed met Leander:D
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
 
Privacy Statement