|
Hungarian subforum in Local Discussions? (pg. 2)
|
View this Thread in Original format
| zoric |
| Best of luck mates. |
|
|
| EyeScream |
| Számoljunk hozzá +1-et. :) |
|
|
| SacTownDogg |
| en is amcsiban lakok, de ezt se kell tudniuk. haha |
|
|
| Nau |
Ez egy very good idea Laci:)
Én egy picikét közelebb lakom, ugyhogy ha valaki adná a drótot otthonrol pár bulira biztos hazaugranék. Itt semmi partyfeeling:( |
|
|
| Nau |
Hi,
Laci te ott voltál a szilveszteri Sashan????Én pont Mo.-on voltam szilveszterkor és nagyon el akartam menni, de csomo helyről hallottuk hogy elmarad, Cattaneo asszem el is maradt. Szoval végül nem mentünk le, mert kocsit sem tudtunk bérelni, szar volt az idő stb... mindegy..Coronita lett belőle a szigeten ami kivételesen elég pocsék volt, szoval bánom Sashát. most töltöm, hogy miről maradtam le...Március végén tervezem hogy hazamegyek, ha valaki tud vmi jo bulit irjatok.
Kisses:
Nau |
|
|
| Laszlo |
| Nem vóltam Sashán én sem...akartam menni de sajnos nem vólt pénzem... :| |
|
|
| Kece |
Szasztok!
Laszlo! Szedd ossze az embereket, siman leszunk 20-an, en is nap mint nap talalkozok magyarokkal unknown track section-ben, oket is el lehet csipni ha kell.Itt is még 1x elkialtod magad, szeritem meg is lesz a 20 fo.
ups.. sorry for the hungarian, i hope i won't be suspended :D |
|
|
| Tamas |
| meg nem vagyunk 20-an? Gyerunk gyerekek! |
|
|
| Laszlo |
| Hát én nem tudom 20-an leszünke...a fele nem is magyarban él - igaz azt nekük nem kell tudnok, de mégis :) |
|
|
| ambrus07 |
| 10 ember van eddig, de csak egy par lakik otthon. ha gondoljatok, szolhatok egy par ismerosomnek otthon hogy segitsenek nekunk egy kicsit! Meg nem tagok de ez konnyen megoldhato :) Igazabol nem nekunk hanem az otthoniaknak kene ezt szervenie. Csak ismertek ti is egy par DJ vagy trances embert Magyarorszagon?? |
|
|
| CJ InterCity |
+1
| quote: | | a fele nem is magyarban él |
de minnél elöbb probáljuk oda jutni :p |
|
|
|
|