return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Poland

Pages: [1] 2 
ktos slucha GDJB & ASOT?
View this Thread in Original format
Dj XtReMe
wlasnie skanczyl Markus Schulz set i teraz guestmix jest airwave. ale airwave zacza zajebiscie dawac duzo energi, ale napierdalaja!!

www.di.fm >>>trance kanal

a potem jest armin van buuren ASOT i napewno bendzie jazda tak jak co tydzien :D
Hanki
GDJB u mnie regularnie, ASOTa przestalem sluchac jakos od wakacji. :p
Sasha
i love thursdays on DI.fm
Dj XtReMe
trzwartki sa zajebiste...tylko przewaznie jestem w szkole :(
ale teraz jest strike to slucham :)
goodgreef
armin przyjezdza do Vancouver, napeno ide... (shiver tour). CANT WAIT!

ale jego ASOT 2005 cd 1 & 2 sa oby dwa super... mmmmm im listening to it right now
dazlee
GDJB to obowiazkowo ASOT ostatnio jakos przegapiam
Dj XtReMe
obydwa programy dzis byly zajebiste. nie slyszalem Markus Schulz set ale caly Airwave slyszalem i bardzo bardzo bardzo bardzo sie podobalo. tak ostro dawali :happy2:
a potem ASOT by dosc dobry. armin zajebiste kawalki gral ale jakos dzis jego mixing/transitions byly slabe!

no ale przynajmiej zagral ten nowy Above & Beyond - Can't Sleep :eyes:
Hanki
Wszelkie info dot. GDJB i ASOT znajdziecie na http://armincommunity.xt.pl/ ze sie tak lekko zareklamuje. ;)
DJ EsseX
Już jakiś czas słucham DI.fm i puszczają tam naprawdę dobrą muze. Co do GDJB i ASOT to mam kilka secików (niezłe). Te ostatnie audycje ASOT jakoś mnie nie porywają. Czekam na coś odjazdowego !!:eyespop:
Dj XtReMe
juz narescie jutro bendzie ASOT & GDJB dzien :D :D :D :D :D

I LOVE THURSDAYS!!! :eyespop:

K4SP4
quote:
Originally posted by Hanki
Wszelkie info dot. GDJB i ASOT znajdziecie na http://armincommunity.xt.pl/ ze sie tak lekko zareklamuje. ;)

Hanki dobrze mówi, wkrótce Armin w Polsce to znajdzie tutaj wiele informacji i gorących newsów!
Dj XtReMe
ale do dupy dzisaj armin gral :mad:
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 
Privacy Statement