return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Poland

Kto, gdzie, kiedy ??
View this Thread in Original format
Kubek1oh1
Mojim zdaniem przydalo by sie zrobic "przyklejony" temat azeby mozna bylo dodawac naprzyklad kto bedzie w Polsce grac w przyszlosci, bo wiem ze z Polski duzo czyta to forum ludzi, ale malo pisza bo nie maja co dodac, a nie wszyscy wiedza ze naprzyklad taki i taki dj przyjezdza do Polski.

Wiec zaczne.

Armin van Buuren - Hala Ludowa we Wroclawiu

Creamfields Polska - Wroclaw
Outsider
quote:
Originally posted by Kubek1oh1
Mojim zdaniem przydalo by sie zrobic "przyklejony" temat azeby mozna bylo dodawac naprzyklad kto bedzie w Polsce grac w przyszlosci, bo wiem ze z Polski duzo czyta to forum ludzi, ale malo pisza bo nie maja co dodac, a nie wszyscy wiedza ze naprzyklad taki i taki dj przyjezdza do Polski.

Wiec zaczne.

Armin van Buuren - Hala Ludowa we Wroclawiu

Creamfields Polska - Wroclaw

trzeba by non stop edytowac glowny temat... lepiej jak bedzie nowy thread na kazda impreze, z dj`em w temacie
Fearless One
i forum lepiej bedzie wyglądało :toothless... że niby dużo tematów jest, a takto byłby tylko jeden
stren
quote:
Originally posted by Fearless One
i forum lepiej bedzie wyglądało :toothless... że niby dużo tematów jest, a takto byłby tylko jeden

Kubek1oh1
Oki, tylko mowie zeby tak mozna bylo zrobic, ale widze ze chyba nie przejdzie to

DO WYWALENIA TEMAT
stren
quote:
Originally posted by Kubek1oh1
Oki, tylko mowie zeby tak mozna bylo zrobic, ale widze ze chyba nie przejdzie to

DO WYWALENIA TEMAT

po porostu zrob edit pierwszego posta i zmien temat na "Armin van Buuren - Hala Ludowa we Wroclawiu

Creamfields Polska - Wroclaw"
Fearless One
jeśli się nie mylę to jako thread starter chyba sam możesz wywalić swój temat... i na przykład zrobić nowy tylko o Arminie

albo jak zasugerował stren, poprostu przeedytuj to na Armin @ Hala Ludowa, Wrocław czy coś takiego...
Hanki
Takze uwazam, ze pojedyncze tematy o poszczegolnych eventach sie lepiej sprawdza, latwiej ebdzie dotrzec do konkretncyh informacji.
Adamo
Marcel Woods - Katowice - W & W - Marzec 11th, 2006
Marcel Woods - Sepolno Krajenskie - Club Terminal - Kwiecień 17, 2006
Marcel Woods - ? - Club Night - Maj 1st, 2006
Marcel Woods - Ostrowiec Swietokrzyski - Club Scenium - Maj 2nd, 2006
Marcel Woods - Magazynowa - Klub Protektor - Maj 27th, 2006
Marcel Woods - Grudziadz - NO.18 - Czerwiec 9th, 2006
Marcel Woods - ? - Outdoor Summer Event - Lipiec 14, 2006
Marcel Woods - ? - Genesis - Lipiec 15th, 2006
Marcel Woods - Byt Dabie - Lipiec 15th, 2006

Armin Van Buuren - Wroclaw - Ludowa Hall - Maj 2nd, 2006
INTRANCE
quote:
Originally posted by Hanki
Takze uwazam, ze pojedyncze tematy o poszczegolnych eventach sie lepiej sprawdza, latwiej ebdzie dotrzec do konkretncyh informacji.

Tez tak mysle.
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE

Privacy Statement