|
jaki byl twoj weekend
|
View this Thread in Original format
| Dj XtReMe |
ja mialem dosc dobry. w piatek na rave pojechalem bo moj dobry kolega gral. dobra impreza byla i duzo ludzi przyjechalo. jazda cala noc!
w sobote pojechalem do klubu na 2 godziny a potem pojechalem w pilke nozna grac o 1 z rana. :D
a twoj? |
|
|
| Outsider |
| U mnie hardcore :) W piatek do Piekarni (taki klub) na urodziny kumpla -impreza git! Potem afterparty u niego, fajnie bylo bo dużo znajomych się pojawiło. Z afteru poszedlem z kolezanka na piwo na stare miasto, potem wrocilem do domu, zjadlem zupe, wzialem przsznic na kolejna impreze, tym razem do klatki (też nazwa klubu :tongue2) Grali 3Channels - no mowie wam, jeszcze tak sie ne bawilem przy polakach za deckami!! OGIEN!! Potem rano do kolejnego klubu (Luzztro) na after pobawic sie przy minimal, i kolo poludnia na after do domu do koleżanki :crazy: Wrocilem do domu kolo polnocy. uff, jesZcze sie ogarniam :p |
|
|
| marcooz |
| bunkrow tu nie ma ale zajebiscie jest |
|
|
| arek |
spocilem sie zabardzo w sobote..
to wszystko. |
|
|
| Dj XtReMe |
| quote: | Originally posted by Outsider
U mnie hardcore :) W piatek do Piekarni (taki klub) na urodziny kumpla -impreza git! Potem afterparty u niego, fajnie bylo bo dużo znajomych się pojawiło. Z afteru poszedlem z kolezanka na piwo na stare miasto, potem wrocilem do domu, zjadlem zupe, wzialem przsznic na kolejna impreze, tym razem do klatki (też nazwa klubu :tongue2) Grali 3Channels - no mowie wam, jeszcze tak sie ne bawilem przy polakach za deckami!! OGIEN!! Potem rano do kolejnego klubu (Luzztro) na after pobawic sie przy minimal, i kolo poludnia na after do domu do koleżanki :crazy: Wrocilem do domu kolo polnocy. uff, jesZcze sie ogarniam :p |
ale jestes maszyna. widze ze miales ostry weekend. dobrze slyszec ze sie podobalo :) |
|
|
| vA|sYn[D]rOm |
| wizyta na uczelni ... czyli jednym slowem rzeznia |
|
|
| Ziggy |
 |
|
|
| Dj XtReMe |
| ten weekend to za duzo pilem. 2 dni podzat sie obudzilem pijany. no ale w sobote nie popilem za duzo bo nie chcialem sie obudzic pijany 3 dni podzat. |
|
|
|
|