return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Poland

Pages: 1 [2] 3 
Filmy (pg. 2)
View this Thread in Original format
maxstradamus
Scarface.
Dj XtReMe
quote:
Originally posted by maxstradamus
Scarface.

#1 film "is you talking to me mang?" :tongue2
maxstradamus
"I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice."

"You know what capitalism is? Getting ed!"

"Every day above ground is a good day."

"You wanna with me? Okay. You wanna play rough? Okay. Say hello to my little friend."

Dj XtReMe
ahahahhaha zajebiscie....nice way to take it to the next level
LevelOnePoland
Trylogia Star Wars
Human Traffic
i
MUMINKI :)
stren
moze byscie dali jakies nowe filmy ? bo klasyki to kazdy zna
Fearless One
może nie jest to najnowsze, ale napewno jeden z lepszych filmów jakie miałem przyjemność w ostatnim czasie oglądać... Old boy

quote:
Quentin Tarantino
Ten film jest bardziej tarantinowski od wszystkiego, co sam nakręciłem

nuff said :D

widział to ktoś? jeśli nie to polecam (uwaga, dość brutalne!... jeśli to komuś przeszkadza)
stren
widzialem old boy, strasznie dlugi, koncowka niezla, choc czulem co sie swieci
maxstradamus
kurcze nie pamietam kiedy ostatnio w kinie bylem
Dj XtReMe
quote:
Originally posted by maxstradamus
kurcze nie pamietam kiedy ostatnio w kinie bylem

ja tak samo. ja nie za duzo telewizji ani filmow nie oglondam. ostatni raz co bylem w kinie bylo na...zapomnialem jak sie nazywa. cos or robotach i ludzie napierdalaja...

stren
quote:
Originally posted by Dj XtReMe
ja tak samo. ja nie za duzo telewizji ani filmow nie oglondam. ostatni raz co bylem w kinie bylo na...zapomnialem jak sie nazywa. cos or robotach i ludzie napierdalaja...

terminator !
maxstradamus
quote:
Originally posted by Dj XtReMe

lol
jezeli to byl hitchhiker's guide to the galaxy to w takim razie mniej wiecej w tym samym okresie ja ostatni raz bylem w kinie
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 [2] 3 
Privacy Statement