|
Filmy (pg. 2)
|
View this Thread in Original format
| Dj XtReMe |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
Scarface. |
#1 film "is you talking to me mang?" :tongue2 |
|
|
| maxstradamus |
"I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice."
"You know what capitalism is? Getting ed!"
"Every day above ground is a good day."
"You wanna with me? Okay. You wanna play rough? Okay. Say hello to my little friend."
 |
|
|
| Dj XtReMe |
| ahahahhaha zajebiscie....nice way to take it to the next level |
|
|
| LevelOnePoland |
Trylogia Star Wars
Human Traffic
i
MUMINKI :) |
|
|
| stren |
| moze byscie dali jakies nowe filmy ? bo klasyki to kazdy zna |
|
|
| Fearless One |
może nie jest to najnowsze, ale napewno jeden z lepszych filmów jakie miałem przyjemność w ostatnim czasie oglądać... Old boy
| quote: | Quentin Tarantino
Ten film jest bardziej tarantinowski od wszystkiego, co sam nakręciłem |
nuff said :D
widział to ktoś? jeśli nie to polecam (uwaga, dość brutalne!... jeśli to komuś przeszkadza) |
|
|
| stren |
| widzialem old boy, strasznie dlugi, koncowka niezla, choc czulem co sie swieci |
|
|
| maxstradamus |
| kurcze nie pamietam kiedy ostatnio w kinie bylem |
|
|
| Dj XtReMe |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
kurcze nie pamietam kiedy ostatnio w kinie bylem |
ja tak samo. ja nie za duzo telewizji ani filmow nie oglondam. ostatni raz co bylem w kinie bylo na...zapomnialem jak sie nazywa. cos or robotach i ludzie napierdalaja... |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by Dj XtReMe
ja tak samo. ja nie za duzo telewizji ani filmow nie oglondam. ostatni raz co bylem w kinie bylo na...zapomnialem jak sie nazywa. cos or robotach i ludzie napierdalaja... |
terminator ! |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by Dj XtReMe
lol
jezeli to byl hitchhiker's guide to the galaxy to w takim razie mniej wiecej w tym samym okresie ja ostatni raz bylem w kinie |
|
|
|
|