|
02.05.06 - Armin Van Buuren @ Hala Ludowa (Wroclaw) PL
|
View this Thread in Original format
| ZyGa |
Dlugi weekend majowy zapowiada sie nadwyraz ciekawie. 2 maja 2006 roku we wroclawskiej hali ludowej wystapi
Armin Van Buuren, przez wielu uwazany jest on za najlepszego dja na swiecie. Zagra on we wroclawskiej Hali Ludowej 4 godzinnego seta.

Line Up
ARMIN VAN BUUREN
REMY
MATTHEW DEKAY
ANGELO MIKE
BRAN CROSS
SAN
PETER PAIN
Cena Biletu
65 zł - tylko do koncego Lutego.
79 zł - 1 - 20 marzec
...
 |
|
|
| CosmiCsu |
| Zyga widzimy sie, nie ma innej opcji ;] powtorka z bydgoszczy?? |
|
|
| ZyGa |
Łoo kogo ja tu widze.... hehe
No postaram sie dotrzec do wroclawia :) ale predzej zaprawimy sie w Poznaniu na Revolution :P |
|
|
| CosmiCsu |
| Revolution w Poznaniu swoja droga :] |
|
|
| stren |
skasuje tamten, bo tu jest dokladniejsze info
*edit: jednak na tym forum nie moge kasować |
|
|
| Ziggy |
| Cena biletu to jest 1/10 mojej emerytury. Nie moge isc poniewaz musze cos jesc, a juz 4 kury mi przestaly znosic jajka, koza gryzie sciane, a swinia tylko lazi z otwartym ryjem. |
|
|
| arek |
ja tez bez kasy,
Bede musial od babci cos zakosic, i maluchem z mala Janka na impreze. |
|
|
| bobster_PL |
| :):) Już jutro Armin..w krakowie juz zaczynamy..mały before'ek ..sese...pzdr4all ktorzy jada na armina :) |
|
|
| SREBNY |
helo,
ale sie działo...Helo,
No jak mogło być...no jak? Ponieważ byliśmy SILNĄ GRUPĄ POD WYZWANIEM ze znanych wszem i wobec osób w składzie:Bobster, Karmel, Szwagiermen, Travis, Luki, Ja i jeszcze kilka osób musiało być zajebiście!!! Wprawdzie dotarliśmy dopiero koło 21 bo przybalowaliśmy na wrocławskim rynku to pierwszego posłuchaliśmy Angelo Mike'a który jak przystało na reprezentanta polskiej sceny muzycznej zagrał naprawdę fajnie. Zaraz po nim Metthey Dekay - reprezentant "młodych wilków" za sterami konsolety, który niestety ze względu na to, iż zagrał przed Arminem miał nieliche zadanie że się tak wyraże delikatnie "zamulić". Zagrał obniżając adrenaline na sali!!! No i potem moment na który wszyscy czekali - nasz mentor, król Trancu - ARMIN VAN BUUREN - który zaczął dość spokojnie jak przystało na 4 godzinny set - EUFORIA NA SALI!!! Ale z minuty na minutę rozkręcał się coraz bardziej a Hala Ludowa razem z nim. Śmiało mogę chyba napisać że od 2 godziny jego seta to po prostu REWELACJA - razem z chłopakami skakaliśmy do upadłego!!! No i ....zagrał to na co czekaliśmy wszyscy: EXACTLY, Burn with desire, Without your near to był naprawdę mistrzowski pokaz możliwości. Tuż po nim zagrał Remi - który powiem szczerze mile mnie zaskoczył - chłopak zagrał baaardzo fajnie, żywo - szkoda tylko że nie miałem juz tyle siły skakać. Później niestety po jego występie koło 5 z groszem opusciliśmy hale i Wrocław. Co więcej....czekamy na kolejne takie koncerty! Nie musze też chyba dodawać że rónież w takiem TOWARZYSTWIE!!! bo to chyba oczywiste. Następna imprezka w takim (podobnym) składzie....SENSATION WHITE - 2 lipca AMSTERDAM
Zapraszam juz wkrótce na nasza stronke www.kubolandsilver.com gdzie bedziecie mogli zobaczyc foto-relacje i byc moze kilka filmikow |
|
|
|
|