|
רוצים להמליץ על טראק\אלבום טוב??, הגעתם למקום הנכון!! (pg. 967)
|
View this Thread in Original format
| KrazyDJs |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
ב. האם זה הגיוני שאם אני עדיין אוהב מאוד אפליפטינג וחושב שפרוגרסיב טראנס וכן גם ובעיקר קטעים של מרקוס שולץ וקטעים שהוא מנגן בתוכניתו (שוב לא רק הקטעים הללו אבל אני אוהב כמעט כל משמתנגן בתוכנית שלו)
אני צריך להתנצל על זה או להרגיש רע בגלל שישנם אנשים שאומרים שהמוזיקה הזו היא לא מתקדמת מונוטונית תקועה במקום והרבה פחות טובה שלל סגנונות אחרים?
תבינו מכאן התחיל הדיון הזה שלנו...זה משהפריע לי תחושת הזלזול המסוים במשאני ועוד רבים כמוני שומעים... |
אולי בגלל השעה..אבל שאלה לי אליך גם, בשיא הרצינות...
אולי, אבל אולי זה נראה לך שאתה אוהב את הקטעים האלו כי מרקוס או ארמין מנגנים אותם?
ז"א שאם די ג'יי דיג'ימון היה מנגן אותם, לא הייתם מעיף מבט אפילו אליהם..
שוב לא ישר אומר משהו, רק רוצה לדעת אם חשבת על זה...
לי יצא לשאול את עצמי את השאלה הזאת, והתברר לי שת'אמת כן..לפני לא זמן רב הייתי לרוב שומע קטעים בגלל השם מאחוריהם או בגלל מי שניגן אותם..
היום אני לא רץ לחפש טראקליסטים ולהוריד את כל השירים שיש שם רק כי סאשה או בוב סינקלר ניגנו אותם..
ולפני כמה פוסטים גם רשמת משהו על זה שלך יש משהו מיוחד שלאחרים אין, ז"א שאתה קונה את המוזיקה שאתה אוהב ומשקיע כסף ובלה בלה בלה..לא סיכמנו כבר שההתנשאות הזאת שהייתה בך פעם שאתה הפסקת להוריד מוזיקה, לא לעניין פה?
שוב, לא רוצה לריב איתך..לא רוצה להביא עכשיו עניינים קדומים..
אבל כמו שכבר אמרתי לך פעם או פעמיים, לקנות חתיכת פלסטיק חרוטה לא עושה אותך בן אדם נעלה, בדיוק כמו שלהיות בעל אאודי טיטי, בחורה שוודית כוסית ובית ענק לא עושה אותך בן אדם נעלה מאחרים..
באהבה...אליאור העייף :wtf: |
|
|
| skelz |
| quote: | Originally posted by KrazyDJs
אולי, אבל אולי זה נראה לך שאתה אוהב את הקטעים האלו כי מרקוס או ארמין מנגנים אותם?
לי יצא לשאול את עצמי את השאלה הזאת, והתברר לי שת'אמת כן..לפני לא זמן רב הייתי לרוב שומע קטעים בגלל השם מאחוריהם או בגלל מי שניגן אותם..
היום אני לא רץ לחפש טראקליסטים ולהוריד את כל השירים שיש שם רק כי סאשה או בוב סינקלר ניגנו אותם..
ולפני כמה פוסטים גם רשמת משהו על זה שלך יש משהו מיוחד שלאחרים אין, ז"א שאתה קונה את המוזיקה שאתה אוהב ומשקיע כסף ובלה בלה בלה..לא סיכמנו כבר שההתנשאות הזאת שהייתה בך פעם שאתה הפסקת להוריד מוזיקה, לא לעניין פה?
אבל כמו שכבר אמרתי לך פעם או פעמיים, לקנות חתיכת פלסטיק חרוטה לא עושה אותך בן אדם נעלה, בדיוק כמו שלהיות בעל אאודי טיטי, בחורה שוודית כוסית ובית ענק לא עושה אותך בן אדם נעלה מאחרים..
מילה!!!!!!!!! |
|
|
| sh33p |
טוב אני חייב לציין ש
Shpongle - Nothing Lasts
זה אחד האלבומים היותר טובים ששמעתי השנה
משהו שונה ומיוחד
משהו ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקק |
|
|
| idanhakia |
| quote: | Originally posted by sh33p
טוב אני חייב לציין ש
Shpongle - Nothing Lasts
זה אחד האלבומים היותר טובים ששמעתי השנה
משהו שונה ומיוחד
משהו ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקק |
עכשיו כל מה שנשאר לך לעשות זה לשמוע את הדיסקים הישנים שלהם ולהבין שגם הם דיסקים מיוחדים ויפים במינם...
או שכמובן כבר יש שמעת אותם. |
|
|
| m0sh |
Beija Flor
זה אחד השירים הגדולים בהיסטוריה שלהם
C Mos - 2 Million Ways (Axwell Remix)
ככה עושים פאנקי האוס!!
שיר מצויין
E-Craig - Call It A Day (212 AM Mix)
הארדטראנס טוב מאד ,הרבה זמן לא שמעתי הארד או טק טובים ויש לי חסרון אדיר אז אולי אנשים ירשמו לי בבקשה רשימה מסודרת?
יש גם מיקס PM
שהוא יותר טקי אבל הוא נוראי לדעתי. |
|
|
| sh33p |
| quote: | Originally posted by idanhakia
עכשיו כל מה שנשאר לך לעשות זה לשמוע את הדיסקים הישנים שלהם ולהבין שגם הם דיסקים מיוחדים ויפים במינם...
או שכמובן כבר יש שמעת אותם. |
תאמת לא יצא לשמוע
אבל אני אנסה להשיג
בהחלט חומר משובח |
|
|
| markfeldman |
| quote: | Originally posted by m0sh
E-Craig - Call It A Day (212 AM Mix)
הארדטראנס טוב מאד ,הרבה זמן לא שמעתי הארד או טק טובים ויש לי חסרון אדיר אז אולי אנשים ירשמו לי בבקשה רשימה מסודרת?
יש גם מיקס PM
שהוא יותר טקי אבל הוא נוראי לדעתי. |
ואללה, מוש !
WELCOME 2 THE CLUB ! ! !
ממליץ לך על :
SCOTT MAC - DAMAGER 02 - MAC ZIMMS REMIX |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by DJ-Kreing^^
אתה צודק, ואני מצטער על זה שכיניתי את חלק מהקטעים של מרקוס "פרוג בשקל" ...באמת היה לא במקום ויכל היה להיתפרש מצידי כזילזול.
בכל מקרה, למה שתרגיש רע בגלל מה שאנשים אחרים אומרים או חושבים? זאת המוזיקה שאתה אוהב, וזה מה שחשוב...
פשוט ראיתי פה המלצה על משהו ממש שווה בעיני ובאמת רציתי לחלוק עם אנשים את ההנאה שלי מהקטעים האלו.
שמע שוב פעם הכל מסתכם בזה שלכל אחד יש את הסגנון המועדף עליו והסטייל שהוא הכי מתחבר אליו...אין טעם להעביר ביקורת אחד על הטעמים של השני כי זה בור ללא תחתית תכלס...מה שכן אפשר לעשות זה לנסות ולהאיר את עיניהם של אחרים לסגנונות שאולי לא יצא להם לחוות בעבר
וזה מה שניסיתי לעשות במקרה הזה... |
מקובל לאללה!
כמו שאמרתי אני לא סגור לדברים אחרים פשוט הנסיון שלי הוא להתעמק בסגנון שאני כבר יודע שאני מאוד מתחבר אליו בעיקר כי בחצי שנה האחרונה מאז שקניתי תציוד אני מנסה ךלהשתפר כמה שיותר כדי גיי
אז כן חפרתי בסגנון שאני בעיקר מנגן להנאתי בבית כי כמה שאני שומע פרוג לא נמאס לי מזה...
קשה להיות מכור לסגנון אחד ועדיין לעקוב אחרי קשת הסגנונות באלקטרוני...
אין לי את כל הזמן שבעולם לעקוב אחרי הכל....
לגבי ההמלצה מצוין תמשיך להאיר את עינינו אם יזדמן לי להיות בטאואר ותהיה לי חצי שעה פנויה אני בהחלט ינסה לשמוע משהו קצת שונה..
השם שפונגל נחקק לי בראש כמשהו מיוחד שאני צריך לנסות מתישהו... הנה השגת מטרה מסוימת לא? :D :crazy:
מיכאל....אני שמח שאתה עוד לא בצבא יא מטורף...וואי וואי אני כבר רואה את זה אתה בצבא עם נשק באותו חדר עם מעריץ מושבע של סקאזי.... |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by KrazyDJs
אני יענה בצורה שאני אוהב לענות
נניח שאתה גר בעיירה קטנה ונידחת
הכל שם נראה לך הכי יפה בעולם
באמת אתה מאוהב במקום הזה
אם זה העצים ציוץ הציפורים כל דבר
כשאתה הולך למקום אחר אחרי שנים רבות שלא יצאת מהעיירה הזאת והיא כל משהכרת בהתחלה הכל ייראה לך שונה יכול להיות שלא תאהב את זה ויכול להיות שכן
אבל העיירה ההיא שבה גדלת תמיד תשאר חלק חשוב מליבך וסביר להניח שגם אם תסתדר במקום החדש וגם אם לא
תמיד תחזור ולו רק לביקורים לעיירה ההיא
זה הדוגמה הכי טובה וגם היא לא משהו ולכן נחזור לשפת התאכלס
אליאור אני שומע בקביעות תתוכנית של מרקוס
ושל ארמין
ומדי פעם גם אבאב אנד ביונד
הסיבה היא כי אלה הדברים שאני מכיר
כאן נחשפים לרוב הקטעים שאני אוהב ביותר
אז ברור שאחרי כמה זמן אני כבר מתרגל לזה שחומרים איכותיים אני שומע בתוכניות שלהם
ואני שם לב ביתר תשומת לב לכל קטע שאני שומע בתוכניות הללו...
בוא נגיד את זה ככה
השאיפה שלי כיום בראייה עתידית לאולי עוד שנה שנתיים שלוש שנים שיכולות התקלוט שלי כבר יהיו גבוהות בטח יחסית להיום היא לנגן קטעים שלא זכו לחשיפה מספקת
מרקוס גם אם ירצה וגם אם לא לא יכול לדחוף בשעתיים ולפעמים פחות מזה בשבוע את כל הקטעים הטובים באותה תקופה...
תאמת אפילו חצי מהם הוא לא יכול
ולכן אני מקשיב לסטים אחרים (הרנאן קאטאניו הוא כעת הבחור החדש שאחריו אני עוקב...באמת מנגן קטעים מצוינים) וגם פותח את גונו מדי פעם ומקשיב לסאמפלים עלובים של דקה אבל גם דרך זה עליתי כבר על כמה קטעים
הדוגמה הכי טובה היא הקטע
cassino & laben - leaving panic behind
שקניתי והיה לי על וייניל אחרי ששמעתי סאמפל עולב ואהבתי
וחודש לאחר מכן מרקוס התחיל לנגן בתוכנית שלו
יש גם דוגמאות שקניתי אהבתי ווואלה לא שמעתי בתוכנית רדיו
לא משנה לי אני עדיין אוהב
נסכם בקצרה
יוצא לי לחשוב על השאלה שלך לעתים
יש בזה משהו אבל כמו שכתבתי אני עושה את משאני חושב שצריך כדי להחשף גם לדברים אחרים
משכן פרוגרסיב טראנס זה סגנון שאני מאוד אוהב...מרקוס חושף בתוכניתו לא מעט קטעים כאלה לפני יצאתם..אז מן הסתם זו הסיבה שאני אוהב את תוכניתו וכנ"ל לגבי ארמין....
מקווה שזה ענה על השאלה..
אילן העייף והסובל מכאבים |
|
|
| TTman |
| מה קשור שכל הויכוח הזה נמצא פה, זה לא המקום |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by TTman
מה קשור שכל הויכוח הזה נמצא פה, זה לא המקום |
אהה סליחה אני ישפר את הפוסט טיפה ככה שתאהב אותו
Jonas_Steur-Castamara__Silent_Waves-Promo_CDR-2005-TGX
Reflekt_Feat_Delline_Bass-Need_To_Feel_Loved__Incl_Marc_Van_Linden_Remix-Promo_CDR-2005-TGX
Factoria-Collision_Course__Incl_Concept_Remix-Promo_Vinyl-2005-TGX
Jose_Amnesia_Vs_Fedo-I_Need_You-Promo_CDR-2005-TGX
VA-TGX_4th_Anniversary__Mixed_By_Team_TGX-CD-2005-TGX
01.Leama & Moor - Complex Synth Problems
02.Halifax - Reveal Your Innocence (Original Mix)
03.Gabriel & Dresden - Arcadia (Ozgur Can Remix)
04.Rico Soarez - Timeless
05.Radiate - Crystal Clear (Sonar Methods Lake Side Mix)
06.Perry O'Neil - Gravity
07.Delerium Feat Sarah Mclachlan - Silence (Filterheadz Remix)
08.Vadim Zhukov - Nothing Matters (Vadim's Weekend Mix)
09.Hemstock & Jennings - The Passion (John O'Callaghan Remix)
10.Haak Presents Annunaki - Frenzy (Original Mix)
11.Critical7 - Lost (Pesh Dub)
12.Ricky Fobis - Diabolik
אומנן לא
tgx
Armin_Van_Buuren-Shivers_Serenity-Promo_CDM-2005-SWE
האימנון של סנסישן!!!!!!!!!
Sacchi_And_Sandiego-Love_Riot__Astrogangsters-CDR-2005-TGX
Petter-Untitled_Acid_EP-CDR-2005-TGX
Lucas_And_Beltram-Trust_Me__Incl_Ava_Mea_Remix-Promo_Vinyl-2005-TGX
קטע מדהים לא שמעתי אותו לפני והרימקס גם יפה!!
VA-Markus_Schulz_Miami_05__Sampler_3-Promo_Vinyl-2005-TGX
01-lens-let_the_light_in-tgx.mp3
02-jellisimo-yael-tgx.mp3
03-hydroid-blue_tubes__intro_mix-tgx.mp3
עכשיו זה בסדר?:whip: :whip: :whip: |
|
|
| yaman |
Icone-Sintra__Incl_Nick_Bennison_Remix-Vinyl-2005-TSP
קטע ממש טוב של אייקון שדרך אגב אין לי מושג מי זה או מה זה
תנו קצת פרטים עליו
jamie_p_vs_aurelius_feat._david_hughes_-_sorrow__main_vocal