|
Sunrise Festival 2006
|
View this Thread in Original format
| Artexpol |
| Kto sie tam wybiera?? moze juz ktos tam byl rok temu lub 2 lata temu. Jak bylo??? piszcie. Ja mam zamiar w tym roku tam sie wybrac bo do Polski na wakacje sie wybieram. http://www.ftb.pl/news/36783_0_1/sunrise.htm |
|
|
| djbounce |
| Lepiej jedz na Creamfields... Sunrise to dziadostwo. Gwizdki, rekawiczki itp... Zreszta co sie dziwic, skoro MDT "ejdzensi" to organizuje. |
|
|
| Juma |
| quote: | Originally posted by djbounce
Lepiej jedz na Creamfields... Sunrise to dziadostwo. Gwizdki, rekawiczki itp... Zreszta co sie dziwic, skoro MDT "ejdzensi" to organizuje. |
+1 - nic oddac nic ujac... MDT ;/ a w szczegolnosci Tiddeye i Krisy ;/ zdecydowanie wybierz Cream lub wczesniej Armisia we Wroclawiu |
|
|
| Outlaw |
| No ja jade na soundtropolis, bo tam będą moje rytmy. Szkoda kasy na tą przereklamowaną impreze jaką jest sunrise... Jesli ktoś chce wyrzucić kase i bawić się w tłoku to proszę bardzo... |
|
|
| lipas |
| a ja bylem na sunrise w tamtym roku i powiem wam ze bylo zajebiscie w tym roku tez sie wybieram. Armin byl fajny ale jakos klimatu nie mail - caloksztalt kolobrzegu gwarantuje klimat i warto sie tam wybrac chociazby po to zeby to zobaczyc |
|
|
| refuge |
I have the Sunrise Festival 2005 video. Some of the most beautiful girls and amazing vibes. Would love to check it out some day 
Ref |
|
|
| R4lf |
| ja bylem 2 lata temu i rok temu na sunrise i powiem ze 2 lata temu to jazda na wixie byla a rok temu juz inny styl house w patek i tance w sobote. Teraz wale na crima a nad sunrisem zobacze jeszcze. |
|
|
| Fearless One |
| a ja tam sram na te sanrajsy, nie-sanrajsy... chociaż nie powiem, że Creamfiels dużo bardziej przyzwoicie sie zapowiada, ale ogólnie to do Płocka na festiwal sie wybieram... na Desyna :D |
|
|
| stren |
| tez bym na desyna pojechal, a jak z data ? |
|
|
| Fearless One |
| festiwal jest w dniach 4-6 sierpnia, Desyn pewnie bedzie grał ostatniego dnia... dokładny "rozkład" chyba nie był jeszcze nigdzie podany... |
|
|
| LOUD |
| jest w czym wybierac :P Love Parade Sunrise albo Creamfields ;) ja sie pisze na ostatniom pozycje :D |
|
|
| NetX |
Hi, we´re thinking about coming to the Sunrise Festival with a couple of ppl (Hamburg, Nürnberg and Berlin).
Can you give me some more information?
From what time is the Party on Friday?
From what time is the Party on Saturday?
what exactly is the location?
Is it like an Amphitheatre, that has a roof for this event?
It´s 2 floors, right?
And lastly, anyone been there last year and can give me a short report in English or German?
Thanks in advance - and maybe cu at Sunrise ;) |
|
|
|
|