return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Poland

A.s.o.t. 250
View this Thread in Original format
DJ EsseX
Czółko, nie wiem czy bardzo przeżywacie przyjazd Benedykta XVI do Polski (w czwartek), ale mi sie nie chce ¶ledzić każdego jego kroku. Zamierzam posłuchać sobie ASOT 250 - troszku dobrej muzyki (będzie kilku dobrych DJów). Nie naklejam religijnych emblematów na oknach i choć szanuje Benedykta XVI , wolę ten czas po¶więcić na trance'owe brzmienia. Nie jestem co prawda ateist± ale nie będe tak jak rodzinka siedział ci±gle przed TV i przeżywał (hehe). A wy jak spędzicie czwartek (25 maja) ?? Oby net działał ...
lipas
nie pisze sie Dj'ów tylko Dj'i wieśniaku. And you can write in english you know, let show that Poland is a country that knows something!
maxstradamus
quote:
Originally posted by lipas
nie pisze sie Dj'ów tylko Dj'i wieśniaku. And you can write in english you know, let show that Poland is a country that knows something!

pretty feisty for a pothead...
stren
po co tu pisac po angielsku ? po to jest to forum zeby po polsku mozna pisac
Hanki
quote:
nie pisze sie Dj'ów tylko Dj'i wie�niaku.

A pewny jestes??? ;) Odmien sobie normalnie po polsku slowo 'disc jockey' tudziez 'dee jay' przez przypadki i powiedz mi, gdzie widzisz taka forme, jak 'disc jockeyi' (disk dżokei) czy 'dee jayi' (di dżeji) ;) :haha: Poprawna odmiana słowa 'dżokej' w dopelniaczu liczby mnogiej to 'dżokejów' a nie 'dżokei'. :p

I tak jak powiedzial stren, po to mamy swoj dzial, zeby w nim komunikowac i porozumiewac sie glownie w ojczystym jezyku, wiec ponownie zonk...
maxstradamus
hehe ale moglibyscie sie chociaz nade mna zlitowac i polskich znakow nie uzywac :p
DJ EsseX
quote:
nie pisze sie Dj'ów tylko Dj'i wie�niaku. And you can write in english you know, let show that Poland is a country that knows something!

Sory ale miałem tylko 3 z polskiego. Pozatym nie widze wielkiej różnicy.
A jeżeli chciałe¶ prawić wykłady na temat języka polskiego to chyba nie ten thread.
Outsider
quote:
nie pisze sie Dj'ów tylko Dj'i wie�niaku. And you can write in english you know, let show that Poland is a country that knows something!

pojebało Cie? :wtf:
Hanki
quote:
Originally posted by Outsider
pojebało Cie? :wtf:

Hahaha bez kitu, to samo chcialem napisac, ale postaralem sie o bardziej ze tak powiem 'parlamentarne' wyjasnienie. ;) :haha:
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE

Privacy Statement