היי..מישהו שומע אותי?
|
View this Thread in Original format
DjChook |
טוב תקשיבו. אני טעיתי. אתם ניצחתם
חשוב לי המקום הזה יותר מדי בשביל לראות אותו נופל
אני אשמח אם מישהו יקח על עצמו את התפקיד המכובד של להחזיר למקום הזה את היחוד והשמחה שפעם אפיינה אותו
אני בכיף ארד מהפיקוד ואעביר את השרביט לאדם רחב אופקים שירצה. |
|
|
Glenn-Holmes |
quote: | Originally posted by DjChook
טוב תקשיבו. אני טעיתי. אתם ניצחתם
חשוב לי המקום הזה יותר מדי בשביל לראות אותו נופל
אני אשמח אם מישהו יקח על עצמו את התפקיד המכובד של להחזיר למקום הזה את היחוד והשמחה שפעם אפיינה אותו
אני בכיף ארד מהפיקוד ואעביר את השרביט לאדם רחב אופקים שירצה. |
הטלת פצצה
עכשיו מעניין לראות מי ייקח תעניינים לידיים
מתי רועי משתחרר? עוד כמה חודשים לא? באמת שהייתי שמח לראות אותו מנהל תעניינים פה כמובן אם הוא ירצה ויהיה לו זמן והוא בכלל זוכר את הפורום (האם אחרי 15000 פוסטים אפשר לשכוח?) |
|
|
DjChook |
תשמע, רועי מבחינתי לא אופציה כי הוא לא חבר פעיל פה
אני לא מבין למה אתה לא רוצה |
|
|
omergunr |
למה צריך פה מנהל ביכלל..
רק מישהו שינעל\ימחק\ישים בחשוב וכו'..
ושיהיה חבר פעיל כמו כולם..
צריך שאנשים יהיו פה פחות פלצנים\מתנשאים\מתלהבים וכו' וככה יהיה פה הרבה יותר טוב..
=\ |
|
|
KrazyDJs |
השאלה היא מה בדיוק התפקיד...
כי המטרה הכללית של מוד זה לרוב לנעול לצנזר ולמחוק ת'רדים מיותרים, ולתת באן למי שצריך...
פה צריכים יותר קהילה מאשר מוד אני חושב..
לא יודע... |
|
|
DjChook |
אני באמת מאשים את עצמי
לא בניהול של הפורום
אלא בזה שאנשים הפסיקו לכתוב פה כי בקהילה הזאת היו הרבה אנשים שכבר טראנס לא דיבר אליהם...
אני מתכוון להחזיר אותם לפה |
|
|
KrazyDJs |
quote: | Originally posted by DjChook
אני באמת מאשים את עצמי
לא בניהול של הפורום
אלא בזה שאנשים הפסיקו לכתוב פה כי בקהילה הזאת היו הרבה אנשים שכבר טראנס לא דיבר אליהם...
אני מתכוון להחזיר אותם לפה |
אין לך מה להפיל על עצמך את האשמה..
אין פה בכלל על מי להפיל את האשמה..
אני מקווה שהפורום יחזור להיות כמו פעם..
בשנה הראשונה בערך שאני הצטרפתי לפה הרגשתי שהיה ממש תוסס והרבה מאוד אנשים היו פה..
חלק צבא, חלק (1) בחו"ל, חלק כבר לא ממש מתחברים, חלק עזבו לפורומים אחרים, חלק חוזרים רק ליום יומיים...
לכל קהילה יש גם עליות וירידות..
ואל תשכח שיש פה אנשים שכבר כמה זמן, 5-6 שנים פה?
קשה לשמור על הקהילה כמו שהיא כל כך הרבה זמן..
אני מקווה שהמצב יחזור להיות כמו שהוא היה פעם..אבל אני לא חושב שאתה צריך להפיל את האשמה עליך, ולא חושב שצריך מוד חדש פה, כי זאת לא הבעייה.. |
|
|
Glenn-Holmes |
אולי לא הבהרתי את זה בהודעה הקודמת
קודם כל אני חושב שלצד מחלוקות כאלה ואחרות בסה"כ היית זמן לא קצר מוד כאן ואם לשפוט את התקופה כולה עשית עבודה טובה
לגבי משקרה לקהילה...טוב יצא לי להגיד דברים מסוימים כבר לגבי היותך מוד אבל הם כוונו בעיקר למקום כלשהו אצלי - איפשהו בתודעה שלי היה לי מוזר לקבל את זה שמנהל פורום של מזויקה אלקטרונית כלל לא קשור למוזיקה הזו כבר תקופה ארוכה ומתלהב יותר מדברים שהם נחלת כלל הציבור - אבל באמת שאני לא מצליח לראות איפה אפשר להאשים אותך בהיעלמות אנשים או באי הופעת חדשים
אני חושב שהטרד הזה צריך להיות כעת פלטפורמה טובה לאנשי הפורום שעוד פה להעלות הצעות ורעיונות מה לדעתם יכול לעזור כרגע
מה אפשר לעשות שיכול אולי לעזור להביא לפה עוד אנשים ולהחיות שוב בפעם המי יודע כמה את הפורום
בכל זאת לימים של לפני כמה שנים לא הצלחנו לחזור אבל היו כאן כבר תקופות טובות יותר גם בזמן שהיית מוד
אולי יש כאן אנשים עם רעיונות טובים איך אפשר לפחות לעשות צעד אחד לעבר התקופות האלה.
לגבי לקבל על עצמי את התפקיד...בוא נראה מה אנשים פה חושבים בכלל קודם כל
אחרי זה נדון בשאר הדברים - כאדם שהפורום הזה בכל זאת חשוב לו אני לא יזרוק דברים לאוויר ויגיד בסוף שאני לא רוצה לנהל תפורום אבל בוא נגיד שאני גם לא להוט עכשיו בצורה היסטרית לנהל אותו - רק אם זה נחוץ וראוי אני יקבל על עצמי את התפקיד בשמחה ובהנחה שאכן אין לאף אחד בעיה עם זה |
|
|
DjChook |
אני חושב שלך יהיה הרבה יותר כח נפשי לנהל אותו
בכל מקרה, אני אשמח לתגובות כמו שהצעת. |
|
|
Sm0keMachine |
טוב אז למרות שאני לא כותב וקורא בזמן האחרון הרבה לדעתי צריך לתת לאילן את להיות פה מוד!
משתי סיבות עיקריות:
הבן אדם באמת מכור לטראנס ויש לו ידע רב במוזיקה
וגם כמובן הוא וותיק ופעיל בפורום הזה
אז יאללה אילן לשלטון
ולא, אילן לא שילם לי בשביל הפוסט הזה..
אילן.. תזמין אותי לסנדויץ' לייד המקסים ביום שישי אני לא יסרב
:rolleyes: |
|
|
coby |
יאאלה עקרון הכרעת הרוב
( הליך מוסכם במדינה דמוקרטית להכרעת ויכוחים בדרכי שלום ובנועם )
תפתחו טרד
poll
כמו תמיד
עם מי שרוצה להתמודד, למרות שנראה לי רק אילן מתמודד |
|
|
|
|