return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: [1] 2 
איפה אתם הכי אוהבים לשמוע
View this Thread in Original format
Dj Black
סתם רעיון שעלה לי לראש בזמן שהאזנתי לאחד הטראקים האהובים עליי עכשיו אחרי ששמעתי אותו באוטו...
לא יודע למה אבל לשמוע אותו במחשב עושה לי את זה פחות

איפה אתם הכי אוהבים לשמוע מוזיקה ?..
(לאו דווקא במסיבות)
Dj Alex (ISR)
יש כאלה שיגידו בכל מקום רק לא במסיבה =]
ברכב גם טוב..
אבל בבית.. הכי כיף.
epsilon1
בשירותים...זה טוב לעצירות :toothless
uzi
בחדר, הדלת סגורה, התריסים פתוחים חלקית, המזגן פועל, ליד המחשב, יושב על הכיסא הגדול והרגליים על המיטה, אוזניות של 300 שקל לפחות על האוזניים, באס עדין ולא מוגזם, כולם בבית יושנים או לא מפריעים, אחרי ארוחה טובה, בלי חולצה, עם תחתונים, ועוצם את העיניים חובה! בדרך כלל אני מזיל דמעה אם התרגשתי... :)
YO-I
ללא ספק ברכב
כאחד שעובד כמנהל מכירות של חברה שנתנה לי רכב כי רוב העבודה שלי היא בדרכים, אין זמן יותר טוב מלשמוע מוזיקה בלי שיפריעו לך ובלי שתפריע לאחרים ובמיוחד כשצריך להעביר את הזמן, הרכב שלי הוא המתאים ביותר
Glenn-Holmes
מממ איפה הכי כיף לי לשמוע?
אני חושב שבחדר - לרוב כשזה קטע שיש לי על תקליט - אני הכי אוהב לשמוע קטע בזמן שהוא מסתובב על הפטיפון

לשמוע בנגן בזמן העבודה או בזמן הליכה זו אופציה שאני מאוד אוהב גם כן - להכנס לעולם שלי באמצע חלק של היום שאני תמיד רוצה שיעבור מהר...כשהמוזיקה שם בשבילי זה פשוט מושלם
MASTERsplinter
באוטו!

איכות סאונד בלי תחרות
פשוט כיף..
לעצור להסתכל על הנוף ולשמוע מה שבא לך.
uzi
אהבתי את הטראד הזה. כיף לראות תשובות של אנשים. :D
YoraY
בשביל קטעים חדשים אני צריך מקום ספציפי כמו החדר שלי
אני פשוט לא מסוגל לשמוע ולהבין קטע בלי החדר הזה
לקח לי זמן להסתגל להאזנה לקטעים חדשים בצבא

אוטו, הליכה אלו מקומות מעולים! אבל למוזיקה שכבר שמעתי ואהבתי בבית
DJ Alex E.
לשמוע סטים אני הכי אוהב ברכב
באמת שאין לזה תחרות
במיוחד אם זה סט טוב שמוקלט לליב ואתה נוסע אז יש לך גם את האדרנלין של הנסיעה וגם את האדרנלין שהדיג'יי מזרים בך עם המוסיקה ופתאום הסט נשמע הרבה יותר חי והרבה יותר טוב
אבל טראקים בודדים אני הכי אוהב לשמוע בבית כי איכות הסאונד באוטו היא לא איכות הסאונד של האוזניות בבית,ככה שכשאני רוצה להתעמק בסאונד ובהפקה של קטע,זה מתאים רק לבית

-AP-
יש טראקים לבית ויש טראקים לאוטו. טראקים חדשים שעדיין לא התחברתי אליהם מדיי, מקומם בבית בלבד. סטים אני שומע בעיקר בדרכים בתחבורה ציבורית, או בלילה. (אני ישן עם מוזיקה)
לא כל טראק אני אצרוב לאוטו כי אני יודע שיש דברים שאני פשוט לא אהנה מהם בנהיגה.
ממש כיף לשמוע נוסטלגיות באוטו. יוראי יתמוך בי. היה קטע הזוי במיוחד לפני יומיים:
אנחנו בנתניה, במרכז העיר, מחכים לחבר שעובד בגלידריה שיסיים לעבוד. מי שלא גר בנתניה לא מודע לכמות הצרפתים שיש שם, לזה נגיע אחר כך.
אני שומע לי באוטו Storm - Time to burn
יוראי מתחיל לצחוק עליי שאני חי בעבר. "אם אנשים ישמעו אותנו שומעים את זה יחשבו אנחנו מה חיים בפעם"
אני מחליף לטראק אחר באותו דיסק: Daft Punk - One more time (EXTENDED VERSION) (בגירסא הזאת המילים וואן מור טיים מקיימות את מה שהן אומרות)
אחרי כ20 שניות מגיע לאוטו ערס מהפיצוציה ליד, ערס מהסרטים. עם השרשראות והמבטא. אני עוצר את הטראק לראות מה הוא רוצה, הוא ניגש לחלון אומר לי במבטא ערסי במיוחד: "זה ישן זה, אבל טוב. תמשיך". אני ויוראי נשפכים מצחוק, ומתחילים לשיר. והערס שר יחד איתנו. ואז אנחנו קולטים איזה 20 צרפתים בני איזה 16-18 מתחילים לרקוד בגלידריה, ולשיר, ואחד אפילו צילם את כל הזוועה הזאת בוידאו.
אחחחח....... נתניה :)
YoraY
:p
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 
Privacy Statement