return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 [2] 3 4 
NEXT @ HAOMAN 17 - Soon :) (pg. 2)
View this Thread in Original format
Meltdown
איך בדיוק הליין חוגג 10 שנים, אם בערך שנה הליין לא התקיים, לא ממש ברור לי?

ולגבי הכרטיסי חבר, לדעתי כל כרטיסי החבר פג תוקפם, אבל נקסט מתקשרים לכל מי שהיה לו כרטיס חבר, כדי לעדכן אותו על החזרה של הליין, בתקווה שמרבית האנשים יחזרו לליין על בסיס קבוע של כרטיסי חבר
Shahar
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
אני נכנסתי לאשונה למסיבות של נקסט בגיל 21
אנשים שבאמת אוהבים תמוזיקה ויהיו כבר בגיל 20-21 יוכלו להשתחל פנימה אם הם יגיעו עם האנשים הנכונים (שזה קהל ידוע של נקסט הממ הממ...)

אני נכנסתי פעם ראשונה בגיל 18 =]]
Glenn-Holmes
אוקיי עכשיו קבלתי גם אני את הטלפון מנקסט...

אני לא יודע כמה מכםן חוו כאן מסיבות של סגנונות אחרים בארץ אבל בואו נגיד שיחס לקהל כמו שמקבלים מנקסט אני מעריך היום הרבה יותר בעיקר כי ראיתי איך ליינים סנוביים (לא תרתי משמע - יש ליין שקורא לעצמו ככה והוא ממש לא כזה) מתנהגים בצורה מגעילה לקהל שלהם

בקיצור יש ויש ואני שמח שעוד ליין שמספק מוזיקה שאני שומע ואוהב כבר 8-9 שנים וגם זכור לי ביחס טוב לקהל שלו חוזר סוף סוף לעבוד.

29.09.2006 מסיבת החזרה של נקסט באומן

נקווה לדלות מידע אם זו חזרה במתכונת שבועית (ה-ל-ו-ו-א-י) או שבמתכונת כלשהי אחרת
cluBBer
סוף סוף
אחרי שהם הפסיקו, הכל נהיה מת בארץ

אני בטוח שהם עכשיו ילכו על מגוון יותר רחב של די ג'יים
Shahar
רק שלא יהיו מסיבות מגעילות כמו כל הגועל נפש שהולך באומן בזמן האחרון
Glenn-Holmes
מאיפה אתה יודע מה הולך באומן בזמן האחרון
Meltdown
אני קיבלתי היום טלפון נוסף מאחד היחצנים של נקסט, לפי מה שהבנתי ממנו, מתוכננת להיות הפקה גדולה בסוף החודש הקרוב באומן התל אביבי, וגם כל עניין כרטיסי החבר אמור לחזור באותה מתכונת שהייתה בעבר.

ודרך אגב, למי שהיה בזמנו כרטיס חבר בנקסט, הייתה הנחה של שליש מחיר כאשר הגיעו די ג'ייז מחו"ל לתקלט בארץ, לדוגמה, בסטים של ואן ביורן, קורסטן, ומרקוס שולץ
uzi
אין סיכוי שהכרטיסים הישנים בתוקף, תשכחו מזה, צריך לחדש אותם. חוץ מזה, אני מאוד בספק שהם יביאו מגוון תקליטנים ידועים כמו לפני כמה שנים טובות... נחכה ונראה... גם איכות המסיבות של נקסט אף פעם לא הייתה טובה, ובטח לא הסאונד! צריך לומר תודה שלפחות הם נשארו!
MLTK
זאת אחת מההודעות הכי משמחות שקראתי בזמן האחרון!!!!!
אין לכם מושג כמה אני מאושר אם הם באמת יחזרו כמו במתכונת הישנה שכל שבוע הביאו דיג'יי ענק מחול!
גם אם הם לא יביאו כל שבוע מישו...רק זה שהם חזרו זה אומר שהמוזיקה שלנו חוזרת לעניינים!!! וזה מצוייין!!!!
:eyespop: :eyespop: :eyespop: :eyespop: :eyespop: :eyespop: :eyespop:
Shahar
quote:
Originally posted by uzi
אין סיכוי שהכרטיסים הישנים בתוקף, תשכחו מזה, צריך לחדש אותם. חוץ מזה, אני מאוד בספק שהם יביאו מגוון תקליטנים ידועים כמו לפני כמה שנים טובות... נחכה ונראה... גם איכות המסיבות של נקסט אף פעם לא הייתה טובה, ובטח לא הסאונד! צריך לומר תודה שלפחות הם נשארו!

"לפני כמה שנים" ?!
לפני שנה בסה"כ הם נכחדו

והאיכות של המסיבות לא הייתה גרועה אף פעם
והסאונד? זה לא מועדון של נקסט..הם בסה"כ היו במועדונים כמו הטיאלוי ששם הסאונד היה סבבה

Dj Alex (ISR)
הרף נשאר שם 30+ ?
epsilon1
quote:
Originally posted by Dj Alex (ISR)
הרף נשאר שם 30+ ?

first post dumbass
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 [2] 3 4 
Privacy Statement