return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: [1] 2 
מה אני צריך על מנת להפיק ברמה יפה? איפה לקנות?
View this Thread in Original format
uzi
איזה ציוד הייתם ממליצים לי כמפיק "מתחיל-מתקדם"? מקלדת נגינה, איזה אתם ממליצים? כרטיס קול? קונסולות סאונד, אם בכלל? איזה תוכנה מומלצת יחסית לזה שאני מכיר פרוטי לופס: קיוסבייס, ריזון, לוג'יק? איפה קונים כרטיס קול כזה או ציוד נלווה כזה? הבנתי שדרך בתי הספר למוזיקה ניתן לקנות ציוד, האים כדאי?
יש לי מחשב:
פנטיום 4, 2.4
זכרון 512
אני משתמש בכרטיס קול על הלוח אם של
asus p4p800 delux
**** מאור לוי, אם אתה גבר נראה אותך עוזר במקום לרדת על אילן! ****
YoraY
בתור יוצר בקטנה מן המניין.. אני רק יכול להמליץ לך להגדיל זיכרון
ozone
שמע אחי אני יוצר עם לוח אם של אסוס מעבד פנטיום 4 2.6 וג'יגה זיכרון פנימי...ותאמת שחסר לי כרטיס קול בישביל ליהיות מסודר לבינתיים...המעבד שלך סבבה אתה באמת צריך להגדיל זיכרון אני ממליץ להוסיף עוד 512
כרטיסי קול? לא הכי מבין אבל EMU זה חברה שהרבה ממליצים...
תוכנה? אני אישית עם פרוטי ואל תקשיב לזונות שאומרים שפרוטי זה קקי וזה זה רק מראה על זה שהם יצורים...אם אתה ממשך מתחיל ועוד לא יצא לך לעבוד על תוכנות ממש אז לך על פרוטי תמיד אפשר באמצע לעבור לקיובייס אנערף...
מיקלדת שליטה? אמממ אפשר אבל אם אתה מתחיל אז זה סתם ביזבוז כסף (גם אם לא הון שלם) כי אתה עוד לא צריך את זה...
מוניטורים כנ"ל אחי כשתגיע למצב שתבין טוב בסאונד מיקס וכל השאר אז תתחיל לחשוך על להוציא על מוניטורים...חוץ מזה אם אני לאטועה מאור (אותו מאור שדיברת עליו) רצה לימכור את המוניטורים שלו במחיר שניראה לי נוח מאוד...

קיצר חפרתי בהצלחה
uzi
quote:
Originally posted by ozone
המעבד שלך סבבה אתה באמת צריך להגדיל זיכרון אני ממליץ להוסיף עוד 512
כרטיסי קול? לא הכי מבין אבל EMU זה חברה שהרבה ממליצים. תוכנה? אני אישית עם פרוטי ואל תקשיב לזונות שאומרים שפרוטי זה קקי וזה זה רק מראה על זה שהם יצורים... קיצר חפרתי בהצלחה

לא חפרת, תודה רבה. אני יודע בודאות שפרוטי של השנים האחרונות היא מעולה! יש לה את כל המרכיבים של התוכנות הגדולות והמון תוספות לבחירה.
ללא ספק, פרוטי היא ממש מעולה למשתמשים מתקדמים.
האים יש לאנשים עוד עצות בקשר לשאלות שבראש הטראד????
gErver
עוד 512 כמו שאוזון אמר
או יותר נכון חפר :)

כל עוד אתה מתחיל להפיק
תסתפק בכרטיס קול שלך
קנה מקלדת משומשת עד 500 שקל

תארגן לעצמך קיובייס, וכמה סינטים וירטואלים
קנה מוניטורים משומשים עד 1000 שקל

ותתחיל ללמוד לבד או בבית ספקר

סמוך עליי, אין לך צורך במקלדת או בכרטיס קול ובמיוחד לא במוניטורים רציניים... לפחות עד שתבין מה אתה רוצה מעצמך

ולפי הערכה שלי מדובר בחצי שנה של ישיבה אינטנסיבית בשביל בכלל להתחיל להבין איפה אתה עומד מבחינת סאונד וכו..

בכל מקרה
בהצלחה שבור רגל :D
וחג שמח !
uzi
quote:
Originally posted by gErver
עוד 512 כמו שאוזון אמר. כל עוד אתה מתחיל להפיק תסתפק בכרטיס קול שלך
קנה מקלדת משומשת עד 500 שקל. תארגן לעצמך קיובייס, וכמה סינטים וירטואלים. קנה מוניטורים משומשים עד 1000 שקל...

תסביר לי במילים פשוטות מזה
VST
זה סינטים וירטואליים? זה התוכנות האלה שמדמות סינטיסייזרים ויוצרים ועורכים סאונדים? נכון? יש המון כאלה שמגיעים כתוספות לתוכנות נכון?
מה זה מוניטורים בגדול?
uzi
כרטיסי קול; מקלדות; קונסולות; חומרות נילוות; תוכנות - הכל כאן:
http://www.halilit.com/
הם מביאים גם מותגים יפים!
Glenn-Holmes
המלצה אישית לגבי חלילית מניסיון של אנשים בתעשייה ואנשים מתחילים שהגיעו לחלילית

במקום לא מביאים לך יחס אמיתי - כדי לקבל יחס אתה צריך לבוא על תקן חסר הבנה ואז הם ישבו איתך ויסבירו לך כל משאתה רוצה לדעת כדי שתשתכנע להשקיע הרבה כסף במשהו שסיכוי טוב שאתה לא באמת צריך

לחלילית תגיע רק אחרי סקר שוק עם 100 אחוז ידע לגבי מה אתה רוצה לקנות
uzi
כן, אתה צודק. ישבתי עכשיו בצאט עם איירבייס במשך שעה. הוא הסביר לי את מה שאמרו פה למעלה!
צריך זכרון, תוכנה גם פרוטי היא מעולה ומקצועית... כרטיס הוא המליץ משהו ב 750 שקל אצל חלילית! ומקלדת וסינטים אולי בהמשך.
הכרטיס הזה של
M-AUDIO - Audiophile 2496
הבנתי אמור להספיק לי מעל ומעבר לרמתי!!!
Shahar
אם כבר זכרון אז 2 גיגה
ובכללי הייתי מציע להחליף תמעבד ל
DUAL CORE
אם כבר עובדים נכון אז עד הסוף

uzi
בדיוק מה שגם גאזפאר אמר... אז אמרתי לו שקודם אני אנצל את מה שיש לי ואני אלמד! אחר כך בעתיד אני גם ככה משדרג!!!
Glenn-Holmes
אני עם שחר...
dual core זה הדור הבא של המעבדים שיעזור למחשב שלך לסחוב ביתר קלות את משתבחר להעמיס עליו (ים וי אי סטיים של עשרות ג'יגה אפילו שיעבדו במהירות )
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 
Privacy Statement