|
סיכום שנת 2006 - האכזבות של השנה
|
View this Thread in Original format
| Glenn-Holmes |
אז נכון יש עוד 3 חודשים אבל אם די גיי מאג יכול כל שנה ללכת לפי ראש השנה שלנו ולהחליט שכשנגמרת השנה לפי התאריך העברי צריך לסכם אותה ולעשות תמצעד אז אני חושב שגם לנו מותר:)
2 דברים שחשבתי עליהם
1. דיון מבולגן שיסכם מנקודת מבט של כל אחד את כ-ל השנה ייצור הרבה פוסטים ארוכים ואולי יקטין את העניין
אבל אם נחלק את זה לקטגוריות כמו האכזבות ההפתעות וכו' ובאמת נשתדל להתרכז כל כמה ימים-שבוע בטרד בנושא אחד ואז נפתח חדש זה יכול להיות הרבה יותר פרודוקטיבי
אז אני יתחיל עם האכזבות שלי
1. מרקוס שולץ
בשנת 2003 הוא נכנס לחיי כיוצר מרגש שהוביל תחילה של מיני מהפכה בעולם הטראנס. הסאונדשלו שהתבטא ברמיקסים מאותם ימים היה משהו קסום ומהפנט
כשהתחלתי ב-2004 להקשיב לתוכנית שלו בגלגולה הקודם (4 שעות תוכנית בימי שני מ-8 בבוקר עד 12 בתחנת רדיו מקומית במיאמי) נסחפתי לתוך משהו חדש ולא מוכר
עד מהרה הוא הפך להיות ה-די גיי מספר אחת עבורי
הייתי פנאט אני חושב במלוא מובן המילה
כשהתחלתי לקנו תקליטים האוסף הפרטי של תקליטי מרקוס הלך וגדל - בהערכה קלה אני מעריך שהוא עומד היום על כ-20 תקליטים ו-3 דיסקים
אז מה השתנה?
1. סטים שלו בגיגים לאורך השנה...הוא לא מחדש מספיק הוא מנגן גבוה מדי לטעמי...מרקוס הולך יותר אל הטראנס
2. מצד שני בתוכניות הרדיו שלו היו גם יציאות אלקטרו ושוב גם טראנס...
3. היצירות שלו...הוא נטש לחלוטין כמעט את הסאונד שאפיין אותו ועבר להתנסות בשילובי אלקטרו עם פרוגרסיב...
נקודה לאופטימיות - עדיין מקדם אמנים צעירים בפרוגרסיב ובתוכניות שלו יש עדיין לפעמים לא מעט קטעי פרוגרסיב טראנס מעניינים
טוב אז באמת שמרקוס מהווה עבורי את האכזבה הגדולה השנה כי אני באמת מתגעגע למששמעתי ממנו בעבר
אם יצוצו לי עוד אכזבות מהשנה האחרונה אני יעלה אותן על כתב כאן
עכשיו תורכם |
|
|
| TTman |
Gabriel & Dresden
שנה דיי חלשה שלהם לעומת אשתקד
.חדש שלהם Mixed CD געגועים עזים לאיזה |
|
|
| uzi |
אכזבת השנה מבחינת הטראנס לטעמי היא:
דיי גיי פרסיז'ן הפסיק לתקלט וגם לעשות את התוכנית "טרו טו טראנס" בדיגיטלי אימפורטד.
הסיפור המלא:
בצ'אט שהיה לי איתו הוא אומר שהוא לא "מת" עדיין. אני הייתי מכור אליה במשך השנתיים-שלוש האחרונות, כל כך המום ממנה, כל כך מאוהב בה! שרוף! כל כך ברור היה לי שמדובר בתקליטן הטראנס המלודי מרומם הכי טוב בעולם! נקודה! מי שלא שמע אותו בחיים לא יבין איזה קסם היה שם. היינו כולנו בפורום בוכים כמו תינוקות! זה היה 2 או 3 שעות תוכנית חודשית שהכל בה חדש, לא ידוע, הכל איכותי, בסיגנון הנ"ל בלי שום הפסקה ויציב! אנשים מ"טראנס אדיקט" היו כותבים בזמן התוכנית שלו שתמיד יש הרגשה של "רכבת החלומות"! טוב, ככה זה שיש לך חנות וינילים כמעט עשור, ואתה גם בעל לייבל ומוזיקאי עם הסטוריה. אף אחד לא היה משיג את החומרים האלו ואם כן אז אולי אצל ארמין אחרי איזה חצי שנה! אנשים היו פשוט מתמוגגים וכותבים תגובות חמות כאלה שלא להאמין! א-ג-ד-ה!
לצערי, אין לו שם והוא לא מוערך, אנשים גם לא מתאמצים להכיר שם אחר חוץ מטיאסטו וארמין... וזה מה יש! לדעתי, הוא עושה טעות חמורה שהוא גם הפסיק את התוכנית, זה הורס לו יותר. הסברתי לו את זה והוא לא הסכים ואמר שהרבה אנשים שמו לו סכין בגב ושאר סיפורים.
אני עדיין שומע תוכניות נהדרות בסיגנון ובאמת שלא חסר תוכניות ואומנים באינטרנט... אבל הלב שלי עדין:
TRUE TO TRANCE |
|
|
| DJMIKE |
את 2006 אני אסכם עוד חודשיים
אני רק אוצר שמבחינת הטראנס הייתה שנה מדהימה, מי יודע אולי עוד נחזור לימי 2001 ו 2003 העליזים :) |
|
|
| YoraY |
אילן אהבתי תנושא
אני אחשוב אחזיר לכם תשובה.. |
|
|
| YoraY |
יש לי תשובות שיעצבנו פה כמה אנשים
:)
armin van buuren
למרות שהצבעתי לו השנה אם אני לא טועה על מנת שיקבל דירוג גבוה יותר השנה יצא לי לשמוע את הקטע
SAIL
והבנתי שיצא עוד אחד ואפילו אלכס ידידי שמת על ארמין התאכזב עליו
בקיצור... אני קצת קצת מאוכזב כי בסופו של דבר שנה שעברה הוא עשה המון ביצירה בעיקר עם שיברז שפשוט ללקק תאצבעות :)
השני שעולה לדין
tiesto
שקצת לא מרגיש טוב ונאחל לו החלמה מהירה
בכל אופן השנה שמעתי 2 קטעים והזדעזעתי כל פעם מחדש
האחד הדאנס פור לייף
השני הקטע של הפיראטים
זוועה..
בכלל מגיע לו השנה לרדת למקום הרביעי באמשלי למה גם 2005 הייתה משעממת עבורי לגביו
עם
adagio for strings
גם כן מכר לכל העולם שהוא היוצר של המלודיה הזאת
במקום להוציא רמיקס משחרר על שמו... מלוכלך לדעתי אבל אני לא הכי מבין בעניינים האלה
ובכלל התקליט
ur\a tear in the open
ממש לא דיבר אלי.......... :|
סך הכל היה לי די קשה לענות על השאלה הזאת בגלל זה גם אולי התשובות הם של שמות כל כך גדולים ובולטים למה אני לא בנאדם שמסתכל מי מאכזב אני דווקא מסתכל על השמות החדשים וכמובן עוקב אחרי הקטעים הטובים |
|
|
| Koby |
אילן תשמע את הדיסק החדש של שולץ Ibiza 2006
פרוגרסיב הכי איכותי שיש בלי טיפה של אלקטרו.
הדיסק הכי טוב שיצא לו ואוסף הפרוגרסיב הכי טוב שיצא לי לשמוע. |
|
|
| uzi |
יוראי, טיאסטו מאכזב כבר שנים... מבחינתי נשאר רק השם, פרי קורסטן כנ"ל.
ארמין לדעתי נשאר כמו שהיה, הוא סך הכל מוצלח והוא מנגן מבחר כדי שיתאים לכולם. מבחינת יצירה אף אחד מהשמות האלו לא ממש הרשים אותי בשנים האחרונות... טראק יפה אחד לא משנה את דעתי. |
|
|
| Shahar |
ארמין באמת תמיד ריגש
בע"ה אולי נראה אותו לפני ינואר פה |
|
|
| yaman |
אפרופו ארמין בדיוק אתמול בתכנית שלו הוא ניגן קטע חדש עם שילוב של עוד מישהו
לא יודע למה אומרים שזה ממש חיקוי לטיאסטו
אחרי שמיעה של הקטע שהוא דווקא די נחמד בסגנון האוסי כזה לא הבנתי עדיין לאיזה טיאסטו הוא דומה? |
|
|
| YoraY |
04-david_tavare_-_summerlove_(cj_stone_club_mix).mp3
תגידו לי מה זה הגועל נפש הזה מהההההההההההההה
סי ג'י סטון למען השם!!!!! |
|
|
| .A.Y. |
אכזבות השנה:
ארמין ואן ביורן ורוברט גיטלמן..
מבחינת מוסיקה גיטלמן ומרטינז עוד ממשיכים להוציא דברים טובים