return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 
Armin van Buuren @ Haoman17 TelAviv 30.11.2006 (pg. 7)
View this Thread in Original format
uzi
quote:
Originally posted by HANDSOME PR
עד יום ראשון המחיר לכרטיס הוא:100 שקלים

מה?! 100 שקל?! איזה חוצפה! למה לא 50?! בחייך אחי, אין לי כסף תעשה הנחה! אני אבוא עם החברה שלי אז תעשה לי מחיר, נו! יאללה, לא צריך טובות יש מלא מסיבות טבע, אפשר שם לתפוס ראש חבל על הזמן! מי צריך את ארמין ההומו הזה?! איזה מן שם זה ארמין בכלל? ארמין ואן טמבל!!!
----- נשמע לכם מוכר? :D -----
YoavK
אהלן חבר'ה!
אני חדש כאן בפורום וכמדומני גם בין הצעירים.

אני פונה אליכם בבקשה/שאלה שרובכם אולי תרימו גבה או שתים מתמיהה.

אני בן 19 וחצי, קצת יותר. מאוהב במוסיקה שארמין עושה בכלל ואין ספק שבכל ה"אסוטים" בפרט.באמת שאין צורך לפרט את ההערכה שלי אליו כיוצר ולמשתמע מכך. הייתי מוכן לעשות כל דבר בשביל להשתתף בהופעה ביום חמישי, אך אני יודע שגילי מהווה בעיה משמעותית ביותר.
אני פונה אליכם בשאלה כיצד לפעול ואיך אוכל להיענות בעזרה?
חלקכם אולי צוחקים ברגע זה מול המסך וממשיכים הלאה במעלליכם, אבל לאלה מכם שסתם משעמם והם קוראים את זה אני פונה.

אני נואש- מחיר כרטיס הכניסה לא יהווה בעיה מכיוון שמדובר באירוע של פעם בחיי, לפחות מנקודת מבטי כרגע.

יש עם מי לדבר?

תודה מראש!:)
uzi
quote:
Originally posted by YoavK
אהלן חבר'ה!
אני חדש כאן בפורום וכמדומני גם בין הצעירים.
אני פונה אליכם בבקשה/שאלה שרובכם אולי תרימו גבה או שתים מתמיהה.
אני בן 19 וחצי, קצת יותר. מאוהב במוסיקה שארמין עושה בכלל ואין ספק שבכל ה"אסוטים" בפרט.באמת שאין צורך לפרט את ההערכה שלי אליו כיוצר ולמשתמע מכך. הייתי מוכן לעשות כל דבר בשביל להשתתף בהופעה ביום חמישי, אך אני יודע שגילי מהווה בעיה משמעותית ביותר.
אני פונה אליכם בשאלה כיצד לפעול ואיך אוכל להיענות בעזרה?
חלקכם אולי צוחקים ברגע זה מול המסך וממשיכים הלאה במעלליכם, אבל לאלה מכם שסתם משעמם והם קוראים את זה אני פונה.
אני נואש- מחיר כרטיס הכניסה לא יהווה בעיה מכיוון שמדובר באירוע של פעם בחיי, לפחות מנקודת מבטי כרגע.
יש עם מי לדבר?
תודה מראש!:)

אוי, אני כל כך מבין אותך. יש פה כמה בפורום בדיוק כמוך! גם לי הייתה את הבעיה הזו עד לפני 5 שנים. שיהיה לך ברור שתמיד יש בקהל צעירים כמוך! הינה כמה רעיונות:
1) תנסה לקנות במכירה מוקדמת למרות שתמיד ישנו הסיכוי שלא תכנס.
2) תנסה להגיע לארוע הרבה לפני הזמן ואולי מישהו שם יסכים להכניס אותך כי הם בדרך כלל לא מסרבים לכסף ועוד כשהוא מגיע מוקדם יותר.
3) תנסה למצוא פה או בפורום 99 איזה מישהו שיעזור לך.
4) תמצא חברים שקשורים לנקסט או שתתידד עם איזה סלקטור או עם משהו מנקסט.
5) חפש תקליטן שיעזור לך, או משהו מבעלי המועדון שיעזור לך.
Glenn-Holmes
שאלה מעניינת נוספת נוגעת לעובדה שאתה בן אדם חדש כאן והעובדה שאתה כנראה אוהב את משכולנו כאן אוהבים ...אז...איפה היית כל השנים האלה?!?!

אנחנו מוכנים לסלוח על זה אבל כדאי שתדע...אם אתה רוצה להגיע למסיבות טובות ולהקשר לאנשים...פורומים זאת התחלה טובה...נשמח לארח אותך כאן
ולגבי עצה...ממממ כמו מעלי בתוספת להגיע עם מישהו שבגיל המתאים...
YoavK
למה לא הגעתי לכאן עוד קודם? שאלה טובה...
השתתפתי בפורומים אחרים אבל הם היו די שכוחי אל.

שמעתי כל מיני הצעות לגבי ההופעה בחמישי הבא, דיברתי גם עם חלק מהאנשים שפירסמו כאן טלפונים והוצעו לי הצעות מסויימות.
השאלה אם זה סיכון גדול מידי לרכוש כרטיס במוקדמת ולקוות לחסדיו הרחומים של הסלקטור? או שמא לא אכנס והכסף פשוט הלך לעולמו? קיבלתי הבטחה שהכסף יוחזר לי במידה ולא אכנס, עד כמה זה ריאלי?
ועד כמה זה ריאלי שתהייה רשימת מוזמנים מצומצמת של קהל אשר מתחת לגיל היעד(23)?

אשמח לקבל עזרה נוספת.

נ.ב.
באסוט 267 יש 2 טראקים אשר מוגדרים כ-Unknown, לא מציק לכם ש-2 טראקים כ"כ טובים לא מזוהים או מה שזה לא יהיה?
markfeldman
אילן אני מחפש אותך בנרות !!!

מה קורה עם ארמין יום חמישי ?!?!
THE_BLUE_DRAGON
YoavK
עזוב אותך סרטים
קנה כרטיס תגיע מוקדם
תגיע לבד או עם מישהו בגיל המתאים
...ובערב כזה שהולכים להיות מיליון איש בפנים ועוד חצי מיליון בחוץ אז מאוד חשוב להגיע מוקדם גם אם אתה בן 30 חחח
YoavK
זה מה שאני כנראה עושה. מחר אני ארכוש את הכרטיסים, השאלה מה זה מוקדם? =]

מקווה שלא איתקל בבעיות בכניסה כי קיבלתי מילה ממישהו שאני אכנס דרכו, מקווה שאוכל להסתמך על זה.
YoavK
בוא נהייה קצת יותר עניינים:

איזה טראק לדעתכם חייב להיות בחמישי? מה ה- Must שלכם?

שלי: Ronski Speed - The space we are.
אם לא זה אז לפחות: Sophie Suger - Fallen too far. :cool:
nargila-man
אני כבר שם!!

קנינו כרטיסים...

חובה שיהיה מבחינתי...

Cara Dillion & 2 Devine - Black Is The Colour [Coco & Green Remix]

ועוד טראקים מASOT האחרון

Xplore - North Pole (Michael Ridleg Remix)
Luminary - Dark Eyes (Funabashi pres. Tom Porcell Remix)

Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by nargila-man
Cara Dillion & 2 Devine - Black Is The Colour [Coco & Green Remix]

אני חייב להודות שאני ממש...
שונא את הקטע הזה!!!!
איך אפשר בכלל לדבר על הרמיקס הזוועתי הזה כשיש את הקטע המקורי שהוא כל כך יפה?
משום מה כולם מתעלמים ממנו לטובת הרמיקס המעוות הזה

זה כמו שבן אדם שיתחילו איתו פאריס הילטון וציפי לבני יבחר בציפי לבני
HANDSOME PR
שבוע טוב חברים

כדאי להתעורר ומהר!
יום שני עולים מחירי הכרטיסים למחיר של 120 ש''ח,מה שאומר שהיום יום אחרון שבו ניתן להשיג כרטיסים במחיר זול של 100 שקל

לטיפולכם..
עופר מזרחי
0528303124
נקודות מכירה נוספות:חנות ''אד-הרדי'' ברחוב בן יהודה 110-
תחנת דלק הקלאברית ''היובל'' בחולון,קריית בן גוריו,רח' משה דיין 10פתוח 24 שעות- -
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 
Privacy Statement