return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 [2] 
כמה מתנות לחברי הפורום - עידכון (pg. 2)
View this Thread in Original format
Shahar
יש עוד הרבה עידכונים שתרצו לראות =]
אני יעדכן מחר
אני גמור רצח עכשיו
DJMIKE
לא בדיוק בעד הפוסט הזה אבל לא חשוב

הייתי שמח אם לא הייתי מציע פה את

Carabella

לכל דורש. לא רק קטע של ישראלי אלא גם חבר של חבר פורום וגם חבר של חלק מהאנשים פה.... לא לעניין בכלל
Shahar
quote:
Originally posted by DJMIKE
לא בדיוק בעד הפוסט הזה אבל לא חשוב

הייתי שמח אם לא הייתי מציע פה את

Carabella

לכל דורש. לא רק קטע של ישראלי אלא גם חבר של חבר פורום וגם חבר של חלק מהאנשים פה.... לא לעניין בכלל

אני מכיר את איתי עוד הרבה שנים לפנייך תהיה בטוח
וכולם יודעים שהריליז הזה כבר זמין ב
DC
שלא לדבר על סייטים

אז אל תתפס לי על זה
DJMIKE
מה זה קשור אם הפתרסם או לא? אתה מציע את הפרנסה של מישהו חינם אין כסף לכל דורש! ועוד זה מישהו שאתה אומר שאתה מכיר הרבה שנים. אני רואה שמאוד נחמד להיות חבר שלך
Shahar
quote:
מה זה קשור אם הפתרסם או לא? אתה מציע את הפרנסה של מישהו חינם אין כסף לכל דורש! ועוד זה מישהו שאתה אומר שאתה מכיר הרבה שנים. אני רואה שמאוד נחמד להיות חבר שלך

אני לא צריך לתת לך רשימה של מאות אתרים שנותנים את הריליז הזה "חינם אין כסף לכל דורש". אני בטוח שאתה יודע כמה זה נגיש

שוב השאלה אם זה משנה אם האנשים פה יכנסו ל
DC
יחכו 5-10 דקות ויורידו תקובץ
הוא יכנסו ללינק שלי ויורידו

מצידך זה משנה?
מצידי זה אותו דבר ולפעמים אפילו יותר מהיר כי לוקח זמן עד שאני יגיב להודעות הפרטיות שלהם

תעשה תחישוב בהצלחה
Glenn-Holmes
לא משנה אם אתה צודק או לא שחר (מבחינתך תמיד תהיה צודק...) דבר אחד בטוח
אני די משוכנע שאיתי לא "קורן מאושר" בלשון המעטה מכך שאתה עוזר לאנשים כאן להשיג את הקטע שלו מהר יותר
DJMIKE
אני אביא דוגמא כדי להסביר את עצמי

נניח אתה חבר של זמר שמן הסתם מתפרנס ממכירת דיסקים. יצא לו אלבום חדש. הגיעו עותקים צרובים לתחנה המרכזית בבאר שבע, עותקים שהזמר לא עושה מהם שקל ואפילו מפסיד הכנסות עתידיות. אתה החלטת לעזור לחברים שלך מהשכונה וכדי שלא יסעו לבאר שבע או חס וחלילה ילכו לחנות המוזיקה הקרובה לביתם וירכשו עותק אמיתי, החלטת למכור להם (או לתת בחינם) עותקים צרובים. לא נחמד נכון?
Shahar
quote:
אני אביא דוגמא כדי להסביר את עצמי

נניח אתה חבר של זמר שמן הסתם מתפרנס ממכירת דיסקים. יצא לו אלבום חדש. הגיעו עותקים צרובים לתחנה המרכזית בבאר שבע, עותקים שהזמר לא עושה מהם שקל ואפילו מפסיד הכנסות עתידיות. אתה החלטת לעזור לחברים שלך מהשכונה וכדי שלא יסעו לבאר שבע או חס וחלילה ילכו לחנות המוזיקה הקרובה לביתם וירכשו עותק אמיתי, החלטת למכור להם (או לתת בחינם) עותקים צרובים. לא נחמד נכון?

הדוגמא שלך לא טובה
כי עד ששלחו לי הודעה והגבתי זה מספיק זמן כדי שזה יגיע אליהם לידיים

אני לא הבנאדם הנכון להתווכח איתו על נושאים כאלה
אתה לא תצא צודק
Dj Alex (ISR)
התגעגעתי לשחר. באמשלי..
Shahar
quote:
Originally posted by Dj Alex (ISR)
התגעגעתי לשחר. באמשלי..

לפחות מישהו כאן התגעגע אלי :D

Shahar
עידכון עצבני לכבוד הסופ"ש=]

מי שרוצה - שישלח הודעה פרטית יקבל לינק לתיקיה עם כל הריליזים
DJMIKE
quote:
Originally posted by Shahar
הדוגמא שלך לא טובה
כי עד ששלחו לי הודעה והגבתי זה מספיק זמן כדי שזה יגיע אליהם לידיים

אני לא הבנאדם הנכון להתווכח איתו על נושאים כאלה
אתה לא תצא צודק

אני לא מנסה לצאת צודק, כי אני כבר צודק. יום יבוא ואולי תבין את זה. בכל מקרה, יום נעים
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 [2] 
Privacy Statement