return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Poland

Pages: 1 [2] 3 
"thread" o Kalwi & Remi (pg. 2)
View this Thread in Original format
Stereoid
a ja muszę przyznać, że utwór from poland to brasil jest całkiem nienajgorszy. Również revolution jest zdatny do posłuchania. Szkoda tylko, że sami nie potrafią skleić niczego ciekawego, bez pomocy steina czy marksa (no chyba że ciekawym kawałkiem nazwiemy explosion czy imagination:rolleyes: )
w każdym razie życzę im sukcesów. Może nagle zaskoczą nas wszystkich i stworzą coś na naprawdę światową skalę...
djbounce
Sorry ale Kalwi & Remi = wieelka K U P A.
MaRvX
quote:
Originally posted by Stereoid
a ja muszę przyznać, że utwór from poland to brasil jest całkiem nienajgorszy. ... Szkoda tylko, że sami nie potrafią skleić niczego ciekawego, bez pomocy steina ...

sluchajac utwor from polnad to brasil slychac styl stein'a a nie kalwiego i remiego, oni mu chyba jedynie kubki z kawa przynosili...
Stereoid
heh...:D dobre
kleszcz
Ehhh ... jeszcze tylko tego brakowało !
Polska "vixa" (czyt. kalwi & remi) pojawiła się nawet w USA !
Jeszcze tam "jej" nie było !

http://pl.wikipedia.org/wiki/Vixa

Można mieć tylko nadzieje, że USA było ostatnim miejscem (zagranicznym ofc) gdzie "vixiarnia" się zaprezentowała !
GiB01
quote:
Originally posted by djbounce

dokladnie zgadzam się, w ogole kalwi i dzemi tworz±c from poland to brasil chyba nie mieli pomyslu na glown± melodie bo sluchaj±c tej kiszki slysze slysze zaci±gnięte melo z hymnu ligi mistrzow :haha:
kleszcz
Co tu sie duzo oszukiwac - chlam nad chalem !
Wszystkie numery ktore robia tak naprawde nie sa ich autorstwa - placa pieniazki aby im robili numery. To jest najgorsze ze taki badziew stara sie pokazac iz to oni produkuja muzyke trance'owa.
Przyznam ze jedyne czego mozemy byc pewni to - WSTYD !!
Arc Angel
szkoda słów, jak słyszę czasem ich kawałek na vivie to mam ochote telewizor przez okno wyrzucić :/

A tak na poważnie to czasem sie zastanawiam, bo w polsce jest tylu artystów którz robi± naprawde ambitne tranceowe kawałki a udaję się wybić 2 patałachom z takim chłamem.

Modle sie tylko żeby na polskie eventy juz ich nie zapraszali ehhh
GiB01
quote:
Originally posted by Arc Angel

Modle sie tylko żeby na polskie eventy juz ich nie zapraszali ehhh

akurat tego chyba mozemy byc pewni :D zadna porz±dna agencja nie zaprosi takich patalachów :whip:
Stuku
quote:
Originally posted by djbounce

i moim zdaniem tyle w temacie :D

Mentol
Nie rozumiem jednej sprawy... dlaczego Polacy w Ameryce zawsze wygladaja na tania grupe spoleczna. Wcale nie uwazam sie jako lepszy, ale Polki w USA wygladaja jak tanie plastikowe lalki Barbie.

lol Wygladaja na takich ktorzy zle sie asimilowali, a ci w North NJ to sanajgorsi, mysla ze sa Ginos/Guidos... sluchaja muzy jak na pizde.. jakies gino club hits, DJ Riddler czy cos takiego.

Chyba trzeba wracac do Polski, pojebanyyyyyy ten kraj na maxa.
kayrio
kalwi & remi hahahahaha nie dla mnie :(
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 [2] 3 
Privacy Statement