|
Euro 2012 Poland Ukraine w00t!
|
View this Thread in Original format
| stren |
wypas, juz nie moge sie doczekac :D |
|
|
| Stereoid |
a jakże. chętnie zobaczę sobię jaki meczyk, np. anglia - holandia.
żeby tylko im się udało zrealizować te swoje plany, bo złożenie oferty to jedno, a wprowadzenie jej w życie to już druga rzecz... ale oczywicie jestem optymistycznie nastawiony;) |
|
|
| Hanki |
Niesamowita szansa dla nas! Trzeba to wykorzystac najlepiej, jak tylko sie da!
No i co cieszy chyba jeszcze bardziej - na pewno zagramy na ME! |
|
|
| Mentol |
JEDDDDZZZZZIEEEEEEMMMYYYYY!, :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Oczekuje was wszyskich, abys cie byli. |
|
|
| dee_yee_cool |
dokladnie to najwieksza szansa na szybkie wrecz ekspresowe dogonienie zachodniej europy w rozwoju infrastruktury pod kazdym wzgledem. nie mozna tego zaprzepascic bo pewnie przez najblizsze 15-20 lat takiej szansy nie bedzie.
jak tylko to sie wszystko skonczy i zacznie sprzedaz biletow kupuje sobie conajmniej cos na dwa mecze oczywiscie jak mi sie uda :)
Brawo Polacy wkoncu sie cos sie bedzie u nas pozytywnego dzialo:p |
|
|
| Mentol |
| ^ Dee yee cool , ja tez chce na kilka meczy, ale tixy beda zajebescie ciezko dostac. Bede w Wrocku na 100 procent. |
|
|
| dee_yee_cool |
| quote: | Originally posted by Mentol
^ Dee yee cool , ja tez chce na kilka meczy, ale tixy beda zajebescie ciezko dostac. Bede w Wrocku na 100 procent. |
no dokladnie tak jak podczas kazdej wielkiej imprezy bilety beda losowane wiec szansa jest ale dosyc mala, stadion srednio kolo 40 tys a chetnych pewnie ze 400tys na kazdy mecz ale zawsze warto probowac.
nawet jesli nie uda mi sie kupic biletow zadnych to i tak pojade do warszawy na mecz otwarcia, bo tam przeciez prawie na pewno przed stadionem beda telebimy, no i wogole to 100% lepiej niz siedzenie w domu bedzie czuc tam przynajmniej atmosfere mistrzostw :) |
|
|
| maxstradamus |
| stren mam nadzieje ze wygonisz gdzies rodzicow na ten okres :toocool: |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by Stereoid
a jakże. chętnie zobaczę sobię jaki meczyk, np. anglia - holandia.
żeby tylko im się udało zrealizować te swoje plany, bo złożenie oferty to jedno, a wprowadzenie jej w życie to już druga rzecz... ale oczywicie jestem optymistycznie nastawiony;) |
no juz wszystko ruszylo
plany autostrad zostaly juz zatwierdzone :D
 |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
stren mam nadzieje ze wygonisz gdzies rodzicow na ten okres :toocool: |
off, nie mam zamaru z nimi mieszkac jeszcze wtedy |
|
|
| Sunclyder |
jest tylko jedno zasadnicze pytanie. Czy zdążą zbudować stadion narodowy w wawie.
Slaba infrastruktura komunikacyjna wawki moze nie dac rady :(
Zapraszam na moją stronkę www.sunclyder.com
Pozdrawialsky ze stolicy |
|
|
| chucho |
| stren likes teh football aka soccer???!!! :wtf: |
|
|
|
|