return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Poland

Pages: [1] 2 
Euro 2012 Poland Ukraine w00t!
View this Thread in Original format
stren

wypas, juz nie moge sie doczekac :D
Stereoid
a jakże. chętnie zobaczę sobię jakiœ meczyk, np. anglia - holandia.
żeby tylko im się udało zrealizować te swoje plany, bo złożenie oferty to jedno, a wprowadzenie jej w życie to już druga rzecz... ale oczywiœcie jestem optymistycznie nastawiony;)
Hanki
Niesamowita szansa dla nas! Trzeba to wykorzystac najlepiej, jak tylko sie da!

No i co cieszy chyba jeszcze bardziej - na pewno zagramy na ME!
Mentol
JEDDDDZZZZZIEEEEEEMMMYYYYY!, :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Oczekuje was wszyskich, abys cie byli.
dee_yee_cool
dokladnie to najwieksza szansa na szybkie wrecz ekspresowe dogonienie zachodniej europy w rozwoju infrastruktury pod kazdym wzgledem. nie mozna tego zaprzepascic bo pewnie przez najblizsze 15-20 lat takiej szansy nie bedzie.

jak tylko to sie wszystko skonczy i zacznie sprzedaz biletow kupuje sobie conajmniej cos na dwa mecze oczywiscie jak mi sie uda :)

Brawo Polacy wkoncu sie cos sie bedzie u nas pozytywnego dzialo:p
Mentol
^ Dee yee cool , ja tez chce na kilka meczy, ale tixy beda zajebescie ciezko dostac. Bede w Wrocku na 100 procent.
dee_yee_cool
quote:
Originally posted by Mentol
^ Dee yee cool , ja tez chce na kilka meczy, ale tixy beda zajebescie ciezko dostac. Bede w Wrocku na 100 procent.

no dokladnie tak jak podczas kazdej wielkiej imprezy bilety beda losowane wiec szansa jest ale dosyc mala, stadion srednio kolo 40 tys a chetnych pewnie ze 400tys na kazdy mecz ale zawsze warto probowac.

nawet jesli nie uda mi sie kupic biletow zadnych to i tak pojade do warszawy na mecz otwarcia, bo tam przeciez prawie na pewno przed stadionem beda telebimy, no i wogole to 100% lepiej niz siedzenie w domu bedzie czuc tam przynajmniej atmosfere mistrzostw :)
maxstradamus
stren mam nadzieje ze wygonisz gdzies rodzicow na ten okres :toocool:
maxstradamus
quote:
Originally posted by Stereoid
a jakże. chętnie zobaczę sobię jakiœ meczyk, np. anglia - holandia.
żeby tylko im się udało zrealizować te swoje plany, bo złożenie oferty to jedno, a wprowadzenie jej w życie to już druga rzecz... ale oczywiœcie jestem optymistycznie nastawiony;)

no juz wszystko ruszylo

plany autostrad zostaly juz zatwierdzone :D

stren
quote:
Originally posted by maxstradamus
stren mam nadzieje ze wygonisz gdzies rodzicow na ten okres :toocool:

off, nie mam zamaru z nimi mieszkac jeszcze wtedy

Sunclyder
jest tylko jedno zasadnicze pytanie. Czy zdążą zbudować stadion narodowy w wawie.

Slaba infrastruktura komunikacyjna wawki moze nie dac rady :(

Zapraszam na moją stronkę www.sunclyder.com

Pozdrawialsky ze stolicy
chucho
stren likes teh football aka soccer???!!! :wtf:
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 
Privacy Statement