return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Laurent Garnier @ Ha-Oman Tel Aviv 20-04-2007 - What An Amazing Night It Was!!!
View this Thread in Original format
Glenn-Holmes
טוב חברים...הרגשתי שאני חייב לשפוך את זה גם כאן...

אחרי שנתיים וקצת הגיעה סוף סוף מסיבה שהדיחה את המסיבה עם מרקוס שולץ מלפני שנתיים מהמקום הראשון אצלי...מסיבה עם די ג'יי פנומן מדהים שלקח אותנו ל-5 שעות של מסע מוזיקלי מרגש ומהפנט דרך כל סגנון שאתם יכולים להעלות על דעתכם
מטק האוס ופרוגרסיב עם טאץ' עכשווי דרך ברייקס דרך רוק דוגמת בלאר נירוונה ודה דורס דרך שנות ה-80 קצת מוזיקה שחורה, עקיצת קלאסיקת טראנס ועוד הרבה עקיצות קלאסיקות דראם אנד בייס שהגיח משום מקום וגם טכנו...
היה שם הכל אבל הכי חשוב...גם סלט צריך לדעת להכין...תארו לעצמכם את הקושי שבהרכבת כל אלה לסט אחד שישמע מעניין מספיק ורלוונטי מספיק הוא עצום...אבל לא בשביל הצרפתי המוכשר שכבש את האומן והרים את הקהל באוויר פעם אחר פעם...מחזה לא שגרתי באומן...עוד מחזה לא שגרתי...השעה 6 וחצי בבוקר לורן גרנייה יורד מהעמדה והמועדון עדיין מכיל כמות גדולה של אנשים....

פשוט מדהים

ערב מצוין

לכל אלה שטוענים שהמצב בארץ בכי רע...ובכן...תלוי מאיזה צד מסתכלים ותלוי כמה פתוחים אתם לדברים שונים מהרגיל

יום שלישי אפטר עצמאות עם סטיב לולר...אמנם ממש לא צפויה חוויה כמו שהיתה ביום שישי אבל כמו שאמר אדם חכם שבטח יהיה הראשון שיגיב כאן
"לא מערבבים בשר עם חלב"

אני בא אופטימי...
KrazyDJs
אני לא זה שאמר את המשפט..

אבל בכל מקרה, כיף לך :p

כל סט שלו, כל טראק, אי פעם שיצא לי לשמוע...היו חוויה שונה ומיוחדת...
אחד הדי ג'יים, אולי קצת לא מוערך, בגלל הסיגנונות שהוא מנגן, ולא כל כך מוכר, אבל עדיין..פשוט תותח..

ויהיה לך כיף גם בלאוולר אני מאמין..אם האו עדיין מנגן טרייבל ודארק ופרוג האוס, אמור להיות לך תענוג...כל קטע שלו בומבה בלי קשר :D תהנה אילן אילן...
romigi
ויבוא האיש החכם ויאמר את דברו: והיה זה לערב הכי טוב שהיה בארץ הקודש בכמה שנים האחרונות וקיפצו בני ישראל גבוה גבוה אל האורות , ויצאו מותשים אך מרוצים וחיוכם לא נס מפיניהם כבר כמה ימים..:D
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE

Privacy Statement