return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: [1] 2 
התקופה האהובה עליכם?, 1992-2007
View this Thread in Original format
YoraY
נראה איך זה ילך פה..... עכשיו אחרי ארמין אנחנו בתקופה של פריחה הגיע הזמן לנושאים מתוקים

ניקח 15 שנים אחורנית בהיסטוריית הטראנס...

עכשיו תבחרו שנתיים סמוכות.. נגיד 1993-1994 או 2005-2006
אני חושב שזה מספיק מציין תקופה.. נכון?

מה שבא לכם אם אתם רוצים שנה ספציפית אז לכו על זה..

לכל תקופה היה תסיגנון שלה... תצלילים שלה... אז אני שואל איזה ימים או יותר נכון שנים הכי אהבתם וממש יש לכם כ-ז-ה חור באהבה למוזיקה הזאת בלעדי השנים האלו.. :>
YoraY
אני בוחר 2003-2004

למה כי אז האפליפטינג היה בין 2 עולמות.. בין העולם המפותח של ימינו לבין העולם הפרמיטיבי של 2000 מה שנתן לקטעים להיות מעניינים ברעיונות מלודיים שאהבתי לשמוע וגם רמת ההפקה הייתה ממש לטעמי.. לא מטורף מדי כמו היום מושקע עד גבול מסויים.
THE_BLUE_DRAGON
2000-2001
כאילו וואוו כאילו!
איזה קרחנות
סימולטד
טויסטד
הארד טוב
טראנס אנרג'טי
מוגוואי
קיי-סי
מה בכלל צריך להסביר למה מי שחי בשנים האלו יודע
:disbelief
KrazyDJs
2004-2005
התקופה שפשוט הייתי הכי מכור למוזיקה הזאת...
hypotenuse
1999-2000
ימי הקלאבטרנס הטובים
המסיבות המצוינות באוקטופוס ובדוגית

בשתי מילים:
Carte Blanche!
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by hypotenuse
1999-2000
ימי הקלאבטרנס הטובים
המסיבות המצוינות באוקטופוס ובדוגית

בשתי מילים:
Carte Blanche!

בשלוש מילים וינסנט דה מור (או פול ואן דייק או פרי ואן קורסטן)
hypotenuse
פרי ואן קורסטן? :)
יאללה סבבה
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by hypotenuse
פרי ואן קורסטן? :)
יאללה סבבה

זרמתי כבר עם הקטע של ה-3 מילים;)
uzi
עד שנת 97 הטארנס בסגנון שאני אוהב היה דיי בחיטוליו. היו דאנסים ואלקטרוניים שונים אדירים!
מ 97 פחות או יותר הגיעו תקופות חזקות מאוד של קורסטן, טיאסטו, ושמות ישנים של אנשי ראנק1 וכדומה. אז נכנסתי לעולם הזה.
לדעתי כל שנה מאז נהנתי מטראנס, אם מהרדיו או מהורדות לא חוקיות ועד היום מתוכניות באינטרנט וסטים למיניהם.
מאז
ETN & DI
אני ממש מכור משמעותית וזה קרה בסביבות אחרי צבא (לפני 4 שנים) שהיה לי כבר זמן לזה והן גם התחילו ממש לפרוח אז.
גם האינטרנט המהיר צמח אז בטירוף וזה הביא עוד יותר כמויות של טראנס חדש לחיים שלי.
-AP-
מבחינתי זה פשוט לא אותו טראנס. זה כמו שתשווה בין רוק ישראלי לשירי עם איריים.
נכון, שיש אירים בישראל, ונכון, ששומעים רוק באירלנד, אבל הקשר ביניהם מקרי בהחלט. אני אפילו בטוח שיש אנשים עם שמות דומים שעוסקים בסגנונות.
ואני מדבר על אמנים כמו פרי קורסטן, ראנק 1, קוסמיק גייט ואחרים שפשוט שינו את הסגנון שלהם לחלוטין. לטובה או לרעה.

מבחינתי זה לא אותו סגנון מוזיקה. אני אוהב בטירוף את שניהם, אבל הטראנס מתחלק אצלי ל2 תקופות: עד 2002 (לא כולל), ומ2002.
הטראנס ה"קלאסי" מבחינתי הגיע לשיאו ב2000-2001, ומיצה את עצמו. הנסיונות לשחזר אותו מאז (והיו לא מעט) מבחינתי לפחות הם גובלים בכישלון.
הטראנס ה"מודרני" החל דרכו ב2002, ונתן אותות התבגרות ראשוניים מבחינת הסאונד שאנחנו מכירים היום ב2004.
מבחינתי, השיא של כל השיאים היה ב2005-2006. השנים שהכי נהנתי בהן מטראנס, כשזהו סגנון שאני חשוף אליו מאז שיא השיאים של הטראנס הקלאסי, ושומע פחות או יותר רק אותו מ2003.
כשאני מדבר על התבגרות הטראנס אני מתכוון לפיצול כמעט מוחלט בין סגנונות שונים כגון פרוגרסיב טראנס (מטראנס וגם מהאוס שהוא היה מאד קרוב אליו), טק טראנס, אלקטרו טראנס (שהפך ב2006 כבר לסגנון בסדר גודל שגורר התיחסות), ודחיקה של האפליפטינג טראנס כמו שאנחנו מכירים אותו מ2002-2003.
אם שנות ה90 היו השנים שהטראנס נפרד והתפצל וקיבל את הסאונד הייחודי שמאפיין אותו מסגנונות אחרים כמו האוס וטקנו, אז שנות ה2000 הם השנים שסגנונות שונים בטראנס מקבלים את הייחוד והמאפיינים שלהם. אני נהנה לחיות ובעיקר לשמוע את התקופה שבה מתרחשת התופעה הזאת.
עד עכשיו, כאמור, 2005-2006 היו השנים שהכי נהנתי מטראנס.

אני אוהב את הטראנס היום. אני גם אוהב את הטראנס של פעם. זה פשוט לא אותו טראנס. זו לא אותה מוזיקה. וזה לא דבר רע. כי הטראנס של פעם מיצה את עצמו, בדיוק כמו שהטראנס של היום ימצה את עצמו, ויפתח מעצמו טראנס חדש, מעניין יותר, עשיר יותר, מהנה יותר.

romigi
quote:
Originally posted by -AP- זה פשוט לא אותו טראנס. זו לא אותה מוזיקה. וזה לא דבר רע. כי הטראנס של פעם מיצה את עצמו, בדיוק כמו שהטראנס של היום ימצה את עצמו, ויפתח מעצמו טראנס חדש, מעניין יותר, עשיר יותר, מהנה יותר.

לא מסכים.. כל פעם שאני שומע דברים יותר ישנים אני רק אומר איך זה עדיין עדכני גם עכשיו וכמה שהטראק הזה או אחר הקדים את זמנו..
לגבי הטראנס של היום אז חוץ מהבלחות פה שם אני הייתי אומר בעעעע.. וייאאאקקק אבל איש איש ואיך שהוא מרגיש.

בכל אופן התקופות הטובות בשבילי זה 98-99 תחילת עידן השליטה של המלודיות. ו 93-94 תחילת הטראנס שהשפיע אחרכך על הכל.. אותם קטעים בעל גוון פסיכודלי מצד אחד ומלודי מצד שני.. פשוט גאונות לשמה מה שנוצר בשניים הללו.
YoraY
אני חייב להדביק פוסט ששמתי ב99 הוא לדעתי כל כך נכון.........

דעתי בנידון.. זה לא שאין להיטים כמו פעם... יש להיטים והמון.. פשוט אני חושב שאנשים יותר מדי התרגלו לשבת רגל על רגל ושכמויות בלתי מוגדרות של מוזיקה ישפכו להם לתוך ההרדיסק ובכך הם שומעים הכל מהכל..
המוזיקה שיש היום באינטרנט היא לא פחות ולא יותר מאשר מישהו מקושר ברמות שיש לו גישה לכל הלייבלים לכל האתרים.... אז הכמויות גדולות ומה לעשות שלהיט טראנס כלומר קטע איכותי באמת מעניין בא פעם ב10 ריליסים... לא מתאים לכם אל תתחילו עם המיונים... פעם כל טראק היה טראק... ברור... יצא לכם פעם לשמוע את כל התקליטים שהשתחררו ב99? 2000? 98? לא... למה? כי אנחנו חיים בבועה שבשנים האלו היו רק טייסטו ארמין פרי קורסטן ווינסנט דמור... לא היה לנו את הגישה ל"זבל" כמו שיש לנו היום כך שלא היה לנו על מה להתבעס.. היינו שומעים תאוספים של טייסטו והיינו מבסוטים.. ברור כי הוא לקח 12 מתוך ה1000 שהיו לו לבחור.............

תעשו על עצמכם ניסוי כל אותם המבועסים מהטראנס של התקופה האחרונה...
תשמעו את ה
Yearmix 2006
של ארמין ותגידו לי אחרי שתאזינו ש2006 הייתה חרא של שנה בטראנס...

אם כן אז סליחה אתם לא אוהבים טראנס יותר, מיציתם, מעסתם, זה בקושי קשור לעובדה שהסיגנון השתנה.. למה הוא השתנה בעיקר לטובה ואני מפרגן לקידום נקודה . בקיצור אם אכן לא אהבתם את הסט הנ"ל של ארמין פשוט תעבורו הלאה תחפשו את הסיגנון שעושה לכם את זה...

נ.ב
סליחה, אני מתכוון לסתור\לתקן את הדברים שאמרתי מעט: יכול להיות מצב שאתם אוהבים רק את הטראנס של פעם כי אז הז'אנר היה משהו אחר...זה בדיוק כמו שאנשים אוהבים אייטיז. אבל תפנימו.. לא יהיה כזה יותר.. כי אנחנו מתקדמים עם הזמן... היום כ-ל יצירה זה מינימום מסטר פיס.. לא אוהבים? תשארו בעבר... גם זו אפשרות.. תוהבו את העבר ואל תפסיקו לאהוב אותו ואפילו תחקרו אותו יותר לעומק אולי אפילו תמצאו חומרים "חדשים" שיעניינו אתכם.
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 
Privacy Statement