return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Poland

Pages: 1 [2] 3 4 
Sensation White Poland (06.10.2007) (pg. 2)
View this Thread in Original format
kayrio
Heyy,

ja po drugi raz, w tym roku ide na sensation white amsterdam, i jestem zle bo line up w tym roku jest do dupe, ale wy macie fajna line up :

- Armin van Buuren <-- nie mam nic do powizdzenia, 1 of the best !
- Markus Schulz <-- zajebiste, widzialem na trance energy !
- Rank 1 <-- tez na trance energy byli, dobre zespol !
- Michael Burian <-- nie znam go
- David Guetta <-- hahahaha hahahaha ten dj to jest wielka kupa, smiehu warty z tego wielblada, ma bardza szlabe teknita mixowania, ma zle tracklisty, ten dj to jest fake, widzialem go 2 razy i 2 razy nie rozumialem dlaczego on jest djiem i kto go lubi !!!
( rok temu jak mixowal na sensation white, mnustwo osob przystani tanczyc )
Piotrfan
149 druga pula... Essence lekko przegina z ceną jak na Polskie warunki...

Wie ktos czy RANK1 potwierdzone na 100%?... bo taka kasę jestem w stanie dać tylko dla nich... mi jest obojętnie czy bedzie tylko Piet lub Benno [bądź będą obaj (Live act, który mi się marzy)]
Byle byli, ktoś ma jakieś info na ten temat?
QbA_89
ojojoj.. a skąd jest to pewne, żę taki line-up? skoro nawet EM jeszcze nic nie podało?? i nie pieprzcie, że SW bedzie do kitu...=/ bo żałośni jesteście =P
pzdr 4 all =D
QbA_89
taaaak.... i juz mam bilecik, za niedługo ostatnia trzecia pula biletów... a dzis 3.000 poszlo w 1 minuteeeee!!!!!!!!!!!!
shooock!
GiB01
chyba oni oszaleli za tak± cene taki lipny lajnap, ilez mozna tych samych artystow katowac czyt. armina czy markusa, jesli nikogo dobrego jeszcze nie doloza (chociaz nie wiem kogo musieliby za taka cene zaprosic) to sensation odpada na tle innych eventow w PL, dla samych efektow wizualnych, gry swiatel i naglosnienia nie wydam tylu pięniedzy ....
QbA_89
... to kogo by¶ chciała, żeby zaprosili??? PvD? bedzie przeciez Stadium of Sound....
klocekk
Panowie!!! zapewne zaskoczą Nas pozytywnie oficjalnym line-up
David Guetta
Rank 1
...
jesli Ci goście bedą to już jest ciekawie:)
GiB01
quote:
Originally posted by QbA_89
... to kogo by¶ chciała, żeby zaprosili??? PvD? bedzie przeciez Stadium of Sound....

chocby ten event ma duzo lepszy lajnap bo oprocz Pawla jest Eric Prydz, Menno De Jong, Marco V ale to i tak nie jest zadna rewelacja, obczajcie sobie impreze AudioRiver albo niektorych artsytow Z Creamfields Polska to bedziecie wiedzieli o co mi chodzi np. Pascal Feos, X-press2, Vitalic, Dj Shadow, Chris Liebing, Moshic i inni tego typu, ta impreza to dla uplifciarzy ktorzy beda sie spuszczac przy kazdym dlugim slodkim brejkdwonie bo Armin zagral hita :cool: :eyespop:

a i jeszcze cos nie chciala tylko chcial, jestem osobnikiem plci męskiej :whip:
klocekk
Tegoroczny The Megamix może być taki....

1. Benjamin Bates - The Next Big Thing
2. Splittr - All Alone (Original Mix)
3. Basic Bastard - Razorsharp
4. DJ DLG & Laidback Luke - Ambition
5. Greg van Bueren & DJ Jeroenski & Roog van Bueren - Your Mind Is Twisted
6. Funkerman & Fedde Le Grand - Wheels In Motion (Original Mix)
7. Junior Jack - See You Dancin' (Original mix)
8. De Souza & Shena - Guilty (Radio Edit)
9. DJ Delicious & DJ Errik - We Won't Stop
10. Plato - Haah!
....

jak dla Mnie całkiem miło:)
adams89
haha to jest już przegięcie xD Trackliste Megamixa pisz± :haha:

Ja solidarnie, w miare możliwych DJ'i do ¶ci±gnięcia wymienie:

- Mason / Kyau vs. Albert
- Sander Van Doorn / Marcel Woods
- Markus Schulz
- Sasha
- Fedde Le Grand
- Housequake feat. MC Gee

a z Arminem i/lub Menno spadaj± na dŻewo :whip: (ups, możę nie na drzewo.. w końcu będzie ono stało na ¶rodku Hali Ludowej :haha: ) ew. jeszcze: Aly & Fila, Marco V i Above And Beyond (ale dwóch ostatnich było rok temu więc lipa chyba...)

Piotrfan
quote:
Originally posted by adams89
haha to jest już przegięcie xD Trackliste Megamixa pisz± :haha:

Ja solidarnie, w miare możliwych DJ'i do ¶ci±gnięcia wymienie:

- Mason / Kyau vs. Albert
- Sander Van Doorn / Marcel Woods
- Markus Schulz
- Sasha
- Fedde Le Grand
- Housequake feat. MC Gee

Kyau vs. Albert odpadają, gdyż będą w Hali Ludowej na imprezie sylwestrowej I<3NY organizowanym przez MSM ...z tego co słyszałem pewnuy jest Markus Schulz, a ostatnio wiele słysze również o Feddzie Le Grand. Zapewne bedzie jakaś gwiazda, by przyciągnąć wiche, czyli albo mistrz popu Guetta, lub dla nazwiska Armin.

Sander jest na 100% ...potwierdził na Myspace ;]
sHeVet
quote:
Michael Burian

Angelo Mike & John Hetmond

Sebastian Ingrosso

David Guetta

Markus Schulz

Sander van Doorn

To potwierdzone info, i co o tym myslicie?

pozdro;)
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 [2] 3 4 
Privacy Statement