return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: [1] 2 3 
Armin @ Eilat 2008
View this Thread in Original format
YWalter
Some tunes that i remember


Lenny Krzvitz - Believe in me (Mind One Remix)
Perpetuous Dreamer - The Sound of Good Bye (ID Remix)
The Doppler Effect - Beauty Hides in The Deep (John O'Callaghan Remix)
John O'Callaghan Feat. Audrey Gallagher - Big Sky
Nic Chagall - Back To San Fran
Cosmic Gate Feat. Denise Rivera - Body Of Conflict (Cosmic Gate Club Mix)
Sia - The Girl You Lost To Cocaine (Sander Van Doorn Remix)
Skunk Anansie - Brazen (Richard Durand Remix)
Armin van Buuren - Communication (Coldware Cold Mix)
Motorcycle Feat. Jes - As The Rush Come (ID Remix)
Yahel - Voyage
Oasis - Champagne Supernova (AvB Remix)
The Blizzard - Kalopsia
Ernesto vs. Bastian - Thrill
Linkin Park - Shadow Of The Day (Blake Jarrell Remix)
Peter Martijn Wijnia pres. Majesta - Not The End vs. DJ Shah Feat. Adrina Thorpe - Who Will Find Me (Acapella) (Armin Van Buuren Mashup)
Aly & Fila - Lost Language

I Remember Tune That Sound Like Ofra Haza - Love Song

Some more tunes from your list (Thanks!!)
First State Feat. Anita Kelsey - Falling
Armin van Buuren Feat. Susanna - If You Should Go (Inpetto vs Duderstadt Remix)
Dash Berlin - Till The Sky Falls Down (Dub Mix)
Maor Levi - Shapes
Funkagenda - What The (One Of The Best Tune That Armin Put)

BTW Blake Jarrell Was Great He Put Some Tunes Like
Marco Demark - Tiny Dancer ( Deadmou5 Remix )

See You All @ Arminonly !!!!!
markfeldman
ואללה סחתיין אחי !

מהרשימה שלך הזכרת לי את הקטע של ניק שאגאל.

בכל אופן, במהלך השבוע אני אעדכן את הרשימה עפ"י ההקלטות שברשותי.

אני רק אזרוק לכם לאוויר עוד "מתאבן"...

Steve Anderson - Neve
uzi
quote:
Originally posted by YWalter
Armin van Buuren - Communication (Coldware Cold Mix)

הוא עדיין טוחן את זה?

מה עוד נוגן?
ZetLAW
Susana - If you should go.
markfeldman
quote:
Originally posted by uzi
הוא עדיין טוחן את זה?

מה עוד נוגן?


בהחלט כן !

ולמרות זאת, כבוד גדול לידידי מנו !

לא ייאמן שהוא עדיין טוחן את זה...
markfeldman
quote:
Originally posted by ZetLAW
Susana - If you should go.


בהחלט..

ברמיקס של אינפטו
ZetLAW
אני זוכר עוד טראק שנקרא
Falling
במסיבה הוא היה מדהים .
אבל אני לא זוכר מי מבצע אותו.
-AP-
First State - Falling

חכו שניה אני כותב סיקור קטן כבר שם אותו.
בינתיים תמונות ב:
www.alex.org.il
-AP-
נחה באוזני השמועה שהסט הוקלט לפרק של ASOT. האם נכון הדבר?
טוב אז ככה, רגעי שיא:
First State - Falling (נראה לי שהורדנו לויין רוסי עם הידיים בטעות מרוב שהיינו בשמים)
S.I.A. - The Girl you lost to cocaine (Sander Van Doorn Remix)
John O'Callaghan feat. Audrey Gallagher - Big Sky (Agneli and Nelson Remix) נראה לי שאבא שלי התעורר בנתניה מהרעש
Dash Berlin - Till the sky falls down (Dub Mix) נראה לו שהוא יקח מאיתנו את הווקאלים של הטראק המדהים הזה? הראנו לו שמגיע לנו ווקאלים! (וארמין קלט)
Maor Levi - Shapes לפי בקשתו של יוראי (יהיו כאלה שלא יאמינו, אבל זה כנראה כי הם לא היו שם)
Cosmic Gate Featuring Denise Rivera - Body Of Conflict (Cosmic Gate Club Mix) נראה לי שלא ראיתי שם יד אחת שלא בשמים.
Armin van Buuren - Communication (Coldware Cold Mix) - כמה שהוא חרוש הוא עשה את שלו, ובטירוף
Perpetuous Dreamer - The Sound of Good Bye - הסיבה שאין לי כל כך קול היום.
Armin Van Buuren - If You Should Go (Inpetto vs Duderstadt Remix) אין לי מילים פשוט לתאר את מה שהלך שם. ענק.
שיחק אותה ברמות על טבעיות. ללא ספק משהו לספר לנכדים. ארמין בסאנדנס, 3 וחצי שעות של סט מדהים. לפניו בלייק ג'ארל שיחק אותה עם חימום מטריף, במיוחד עם:
Dobenbeck - Please Don’t Go (Shawn Mitiska Remix)
WOWWWW כמה אנרגיות יכול להביא טראק אחד!

עוד כמה שזוהו:
Sultan & Ned Shepard - Eye Spy (Matthew Dekay Remix)
Rank 1 vs Jochen Miller - And Then…
Orjan Nilsen - La Guitarra הטראק הזה מעיף שזה לא יאמן
The Doppler Effect - Beauty Hides in The Deep (John O'Callaghan Remix)
Lenny Kravitz - Believe in me (Mind One Remix)
Oasis - Champagne Supernova (Armin van Buuren Remix)
Wendy Melvoin & Lisa Coleman - The Heroes Theme (Filo & Peri Bootleg)
Yahel - Voyage (Armin van Buuren Remix)
כמה שטראק אחד יכול לגרום לאלפי ערסים לקפוץ.

יום חמישי אני יוצא מהצה"ל ב6 בבוקר, מגיע הביתה, נפגש עם חברה שלי ועם יוראי במרכזית של נתניה ולוקחים אוטובוס לתל אביב. משם אוטובוס לאילת. 5-6 שעות של נסיעה, אבל בסוף הגענו.
ברגל הולכים למלון מרינה קלאב, שאנחנו אפילו לא יודעים איפה הוא נמצא. פשוט צועדים, עם תיקים ובגדים ארוכים, (הרי בנתניה "חורף"), נרקבים בדרך למלון. בסוף מצאנו אותו, והחלטנו שמן הראוי שנלך לישון.
אחרי השינה יוראי העלה רעיון לעשות קצת חימום לחימום של ארמין, ולצאת למסיבה. בדיוק יש לו איזה חבר שיכול לארגן איזה משהו איפשהו, עם הופעה של Knob.
זרמנו איתו על הרעיון, והלכנו. להפתעתי הרבה היה שם קהל יפה, ונטול ערסים (לפחות בהתחלה, ואז הגיעו איזה כמה אבל לא בלטו במיוחד), ואווירה נחמדה. חימום להופעה היה דיג'יי גיל שוורץ ששם לנו חידושי אלקטרו-האוס לקלאסיקות מסחריות כמו זומביניישן עד לקלאסיקות ממש לא מסחריות כמו ATB. היה נחמד, אבל נמאס דיי מהר, ועוד הייתי בלי אטמים שזה היה טעות. אמנם מיקמתי את עצמי במקום טוב יחסית אבל בשלב מסויים הגבירו את הווליום לרמה שלא יכולתי לסבול אז פשוט הייתי במרפסת. לא איכזב במיוחד כשראיתי מה הולך ומתהווה בתוך המועדון, שזה היה תוהו ובוהו וצפיפות מטורפת. סביבות 4 בבוקר הגענו למלון עייפים ומרוצים עם רצון עז לארמין.
קמנו מאוחר ביום שישי, הלכנו לטייל קצת בטיילת, שתינו אייס בארומה, נהננו מהמזג אוויר החורפי של אילת, שמקביל לימים הכי כיפיים של הקיץ אצלינו במרכז. יוראי עשה קצת שופינג נטול מע"מ, ראה תיירים משחקים כדור עף, ואני נהנתי מזמן איכות עם החברה שהרגישה לפעמים קצת מקופחת. היא כמעט הרגישה מאויימת על ידי ארמין.
הגענו בסביבות 10-11 לחוף הדקל, ברצון לקחת את הכרטיסים לפני ההמון הזועם. להפתעתינו לא המון ולא זועם. ואפילו לא קופות. אז מצאנו לנו זולה, פתחנו את הפינלנדיה שקנינו מבעוד מועד, דפקנו כמה תמונות, הבאנו את הכרטיסים, ואז כמה תמונות עם הכרטיסים, ואז מתודלקים ושמחים נכנסנו לחימום של החימום של החימום. רוי רוסו ובריזמן נתנו סטים מעניינים וכיפיים, אבל בלייק ג'ארל שיחק אותה ובגדול, עם פרוגרסיב טראנס מעניין ומקפיץ. מעניין היה לראות שלמרות שהרוב מעולם לא שמעו על בלייק ג'ארל, ולא היו שומעים מוזיקה כזאת מרצונם החופשי זרמו חופשי עם המוזיקה ורקדו בכיף. במקרה גם קפצה עליי איזה ידידה שלא ראיתי הרבה שנים עם חבר מבין עניין וחובב ארמין, אז היה עוד יותר פנאן.
לקראת סוף הסט של בלייק ג'ארל, נהיה צפוף ליד הבמה, וערסים מגעילים עשו לנו סמים מול העיניים (איפה האבטחה? והסמויים?) וכשבא איזה ערס דלוק לחברה שלי ומבקש ממנה לצלם אותו כשהוא לוקח פופרס זה קצת הורס את האווירה. מזל שהידידה קפצה עליו לפני שאני קלטתי מה הולך שם. בסך הכל חוץ מהצפיפות בסוף ומכמה ערסים שהחליטו לרקוד עם גמל באמצע החיים (יוראי טיפל בהם מצויין), היה פנאן. בריזה של ים, ריח של גראס, מוזיקה טובה, הכל פנאן. חזרנו למלון עייפים, עם הרבה טעם של עוד.
מתעוררים כרגיל מאוחר, עייפים ורעבים. ארזו לנו במלון ארוחת בוקר, כי אנחנו לא באמת תיכננו להגיע לארוחת בוקר במלון. ניבה הבת זונה ארזה לי כזאת ארוחת בוקר מגעילה שחטפתי קילקול קיבה. ואז לא יכולתי לאכול כלום כל היום. וגם לא לשתות לקראת ארמין. לא נורא, חייבים להמשיך. לא ניתן לקצת שילשולים והקאות להרוס לי את ארמין. חברה שלי שמרגישה מקופחת מארמין ומפצירה בי להתחתן איתו אם אני לא אתן לה קצת תשומת לב שיכנעה אותי ללכת למצפה התת ימי. שהאמת ממש היה נחמד, אבל ממש מעט זמן היינו שם אז כנראה שאני אחזור לשם מתישהו. ואז בשעה 4 מתקפלים משם ונוסעים לארמין. עם כל התיקים.
מגיעים לחוף הדקל, מרוקנים את כל הנוזלים והאלכוהול מהבקבוקים, ואני כבר מרגיש את הקיבה שלי, אחרי שהקילקול קיבה עבר קצת, אז שתיתי מים. ואפילו לא הקאתי אותם. ובדיוק כשהיינו בחוץ בלייק ג'ארל היה בסט. וכשנכנסנו הוא ניגן את: Dobenbeck - Please Don’t Go (Shawn Mitiska Remix) וזהו, כאן המוזיקה עשתה את שלה, שום קילקול קיבה לא תעצור אותי. לקחתי כמה כדורים (נגד בחילות וכאבים, או משהו כזה) שהשפיעו כמו אקסטות ונכנסתי פנימה מלא אנרגיות. אבל... בעיה! אנחנו תקועים עם תיקים. התפננו כבר מהמלון, ואין שמירת חפצים בכל המתחם. דיברנו עם אחד המארגנים של האירוע, בחור מקועקע ונחמד, שאירגן לנו שמירת חפצים באיזושהי מכולה במחסן של חוף הדקל. המארגנים של האירוע באמת יצא לי לדבר איתו ועם עוד כמה, אנשים מאד נחמדים ועוזרים, ואם מישהו בא אליהם עם בעיה הם עוזרים והם באמת אחלה. מה שאני בטוח שבמקום אחר היו לא רק שגובים כסף עליו, אלא גם גונבים דברים מהתיקים ו"לא לוקחים אחריות" פה נפתר בצורה הכי טובה והכי אמינה שיש. ועל זה באמת ח"ח לחוף הדקל.
כמה טראקים אחרונים של בלייק ג'ארל, ואומרים לו באוזן לפנות את הבמה לגדול מכולם, ארמין ואן ביורן!
ארמין עולה לבמה, מחייך, עושה שלום, ונראה מרוצה מהקהל. אנחנו בערך 20 מטר מהבמה, במרכז הרחבה, עם נקודת מבט מושלמת על ארמין, ועם נקודת מבט מושלמת של ארמין עלינו, ואפילו יש מקום לרקוד. לא צפוף. ואין ערס אחד בטווח שהעין רואה. פשוט מדהים. סאונד טוב, מוזיקה טובה, וארמין פותח עם איזשהו פרוגרסיב (נדמה לי של דדמאו5, ונדמה לי פקסינג ברלין, אבל אני ממש לא סגור על עצמי). פשוט חלום. כל הערסים של יום שישי, התעייפו מאד בטלמסקה והלכו לישון מאוחר. קמו שחוטים, נגמרו להם הסמים, ונגמר להם הכוח, אז הם חיכו לארמין, והלכו אחרי שעה.
הפצצה הראשונה נחתה עלינו אחרי מספר דקות בלבד, כשהוא הכניס את First State - Falling, ואז פשוט התחרפננו, היינו קבוצה של כ5 אנשים וחפרנו כמו 20, וארמין קלט. קלט טוב. לא פעם החזיר לנו פידבק מהבמה, במיוחד כשיוראי ביקש ממנו את Maor Levi - Shapes, וארמין הקשיב.
לא יאומן כמה אנרגיות יכול דיג'יי להעביר עם סט לקהל. בסביבות שעה 9, שניים היו צריכים ללכת הביתה, אז הלכתי ללוות אותם לשער (ולנוח על הדרך), ואז שמו את Big Sky, ופשוט התחרפנתי. שמתי את האטמים מהר מהר, קפצתי לתוך הקהל ורצתי לנקודה שהיינו בה קודם. כאילו אני אחרי שינה מלאה של 8 שעות רצופות. כאילו לא היה לי קילקול קיבה 9 שעות לפני זה.
אחרי שארמין ירד מהבמה, הלכנו לעשות לו שלום, והוא מאחורי הקלעים עשה שלום, וכאן נפרדה דרכינו מהמסיבה הטובה ביותר שהייתי בה.
חזרנו הביתה עייפים אך מרוצים. עם טעם של עוד. טעם של עוד ארמין. עוד אילת.
sh33p
Funkagenda - What The

:eyespop: :eyespop:

YWalter
יש עוד הרבה שירים אבל לא הצלחתי לזהות
תרגישו חופשי לעדכן
ונראה אותכם ב

Armin Only 19.04.2008
fusi
:והנה קישור לגלריית תמונות שצילמנו

29/2/08 - 2/3/08 @ Eilat

:ולסרטון הקצר שערכתי
Armin Van Buuren @ Hof Ha'Dekel, Eilat (01-03-08)
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 3 
Privacy Statement