return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > DJing / Production / Promotion > DJ Promotion

Prychu aka Chris Benua-pres. Mashup Sounds 001 [3.05.2008]
View this Thread in Original format
prychu
Hi:P My new set enjoy :P

time: 70:52

size: 81 MB

trance

tracklist:

1 Haris C vs Digitalis and George Acosta feat. Truth-Back On The Other Side (Prychu Laptop Mashup)

2 John o Callaghan and Paul Van Dyk-For An Pyramid (Prychu mashup)

3 John O'Callaghan vs Oceanlab-Beautiful Rotterdam(Prychu for City Jelenia Góra Laptop Mashup)

4 Mojado vs Sander Van Doorn-Kaktus Riff (Prychu Blue Sky Laptop Mashup)

5 Mojado vs Michael Mind-Dont Walk Away Kaktus (Prychu & Chris Benua Walk Away Home Mashup)

6 Oceanlab vs Sander Van Doorn-Apple Falls Down (Prychu laptop mashup)

7 Smith & Pledger feat. Carrie Skipper and Probspot-Forever Foreplay (Prychu mashup)

8 Solid Globe vs Sunny Lax-North Mira (Prychu Late Night Mashup)

9 Angelstyle vs Avanto-OceanFlute(Prychu mashup )

10 Stoneface & Terminal vs Giuseppe Ottaviani And Marc Van Linden-Monday Pictures (Prychu & Chris Benua Laptop Mashup)

11 Armin Van Buuren vs Daft Punk-The Sound Of Harder Faster Stronger (Prychu mashup)

12 Filterheadz-Yimanya (Digital Nature & Prychu mashup)

13 Richard Durand & Rank 1-Top Repeat Prychu mashup

link:

[[ LINK REMOVED ]]
prychu
cooming soon episode 002 :D
MoN-SooN
hi

Pretty good job you've done with the mashups. Respect!
I really enjoy doing mashups as well, gives a lot of fun. The only bad thing is that usually they sound a bit flat (because of equing of course). And this set was a bit flat also. It is fine for the type of trance you play though!

The collection of mashups in impressive. I especially liked Forever Foreplay. But the next track was kinda off key:
Solid Globe vs Sunny Lax-North Mira (Prychu Late Night Mashup)
The tracks doesn't seem to have the same key. If I remember well, Mira is having different keys in the beginning/ending and in the main melody part - you must have fallen into this trap :p

Keep up the good work!
prychu
dzięki wielkie za komentarz,fakt troszeczkę się nad nimi napociłem:P w połowie Twojego posta nie skumałem jednej rzeczy,masz na myśli to,że to nie jest mirra?fakt maszapy nie brzmią tak dobrze jak oryginały(bynajmniej ja nie potrafie jeszcze w takim dobrym stopniu tego zrobić),ale frajda jaką daje końcowy efekt,jest bezcenna:P A najbardziej mnie cieszy fakt,że ktoś potrafi to docenić,to mnie najbardziej motywuje do dalszej pracy(zabawy) z muzyką.Bo w gruncie rzeczy w głownej mierze robie to dla słuchaczy,zeby posłuchali coś wiecej niż tylko zlepek kolejnych utworów,jeszcze raz wielkie dzięki za koment,już niedługo zamieszcze kolejny set,również składający się z moich maszapów:P THX BRO :P (chyba nie musze pisać po angielsku:P)
MoN-SooN
hej

pisalem o tonacji Miry. Zaczyna sie w A-minor a po wyciszeniu melodia jest w Dbm. Nie wiem jak sam dobierasz utwory do mashupow, ale pewnie mnie rozumiesz :) btw. lepiej pisac po angielsku, wtedy zawsze ktos inny moze sie wlaczyc do dyskusji, a tak mozliwe, ze topic sie stanie hermetyczny i nie bedziesz mial zbyt wielu postow nizej ;)
prychu
Ok mate :P
muldi
nice mix ;)
prychu
Thanks bro I hope You enjoyed :P
djdimitri
nice mixes mate!!!! :)
MoN-SooN
lol at the flags in this thread :D

prychu
THX Dimitri :P white-red,red-white :D:D