|
The Motherfucking Saga Continues (עוד פיגוע!!!!!) (pg. 3)
|
View this Thread in Original format
| NyKoN |
כן..
זה לא מציאותי..
וגם אני לא חושב שמגיעה להם מדינה.. |
|
|
| TranceGiant |
Mi shoel otha, ve mi ata she tikva ?
our conflict is nothing regional where it Israelis vs. Palestinians. Its a big international affair where we MUST, whether we want or dont, accept the rules imposed upon us by the europeans, the arab liga and the americans. |
|
|
| eXeTik |
אז אולי תסביר לי איך אתה קורא לשרון גאון כשהוא לא מתנגד למדינה פלסטינאית?!
אתה הרי אומר שמי שתומך במדינה פלסטינאית הוא מפגר... |
|
|
| eXeTik |
| זכותו להביע דעה טראנסג'איינט, בדיוק כמו שאתה מביע את שלך... |
|
|
| NyKoN |
אחי..
תראה..
יש הבדל קטן של דעות בין מה שאומרים לתקשורת לבין מה שחושבים
אם תבוא טלויזיה לצלם אותי ותשאל אותי מה לדעתי צריך לעשות לערבים אז יעשו עלי חרם בגלל הדעות הקיצוניות שלי ויקראו לי נאצי..
אני בטוח שגם מר שרון מרסן את עצמו ואני בטוח שהוא גם לא תומך בהקמת מדינה פלסטינית
ושוב פה משתקפת החוכמה שלו
כי בהצבעה על נושא הקמת מדינה פלסטינית בליכוד כמו שאתה אומר שרון הצביע נגד..
הוא בטח ידע שהנושא של התקציב הולך לעלות על הפרק וש"ס יצטרכו לחטוף ואני מאוד בטוח שהוא ידע שהממשלה שלו הולכת להתבסס על השמאל ובלי השמאל הוא יפול..
טראנס ג'יאנט- בושה לשמאלניות המגעילה שלך! תחזור לארץ ותרגיש את הכאב היומיומי!
יש לי חבר בדיוק כמוך בקנדה שמתווכח על הנקודות שלך ומביא לי אנשים בדויים ומספר לי שהם לא רוצים מלחמה
הכל בולשיט!
בתכלס הערבים רוצים שנעוף מפה
מדינה למסריחים האלה לא מגיע בשקל! |
|
|
| eXeTik |
| ואם בסופו של דבר הוא ילך עם זה עד הסוף ויקים מדינה פלסטינאית בגלל שהיו לו בעיות תקציב והוא היה צריך את השמאל (מה שקורה עכשיו) מה תגיד?! |
|
|
| TranceGiant |
OKay. I guess u guys totally misunderstood me. Nykon, if u would look into the chillout room or the recent posts i made in the israeli forum concerning this subject u wouldnt think of calling me "smolani". I dont wanna start a "mi yoter yemini" contest, but believe me that im the last on to care for the palestinians and their claims for a state.
You ARE entitled to your opnion and if it ifs really about the mףral question of whether "magia o lo magia lahem" then im with you 100%. The way the behaved and STILL behve i wouldnt give them a state. The problem is: I am not the one to decide whether to give or not to give. Do you understand? Its not about what i think or want, its about what i can and cannot do.
If i could decide then id drive the israeli arabs out, to the territories and leave it to the joradnians, period. We would get rid of the demographic problem (the fact that inn 50 years the arab population will almost eual the jewish one) and would also leave the palestinian issue to tohers.
Once again: We are not in the position to decide. Now has the right to decide about an entire population, may it be the worst on the planet..and no countrx can act without caring for international consequences interests and reactions.
I hope you got my point now |
|
|
| eXeTik |
בשביל זה יש לנו את זכות הבחירה... רוצה לראות קסם?
תראה... אני שם את ביבי בממשלה ומדינה פלסטינאית נעלמת בלי זכר
תגיד שלא קסם מדהים! |
|
|
| TranceGiant |
| for 4 years maximum, if at all |
|
|
| MoSH_MaN |
די די
ביבי לא יפתור הכל!!
למרות שהוא עדיף כי הוא מדבר אדיר
אני מאמין שהוא יכול להיות יותר טוב |
|
|
| NyKoN |
ביבי אדיוט!
כמו שאמרת הוא מדבר נהדר!
אבל במעשים אפס!
בזמן כהונתו היו לו שני מקרים של התמוטטות עצבים..
איזה מן ראש ממשלה הוא?! |
|
|
| eXeTik |
נייקון... בוא נספור את כמות הפםיגועים בתקופת כהונתו של שרון (שאין לי מספיק מקום פה) לעומת מספר הפיגועים כשביבי כיהן- או שפיגועים זה עניין קטן ושולי בשבילך?!
וחוצמזה... כושר הביטויי של ביבי זה משהו מדהים, לא משנה מה הוא עשה הוא תמיד ידע לכפות על התחת שלו, לא כמו שרון שלא יודע מהחיים שלו
עכשיו תראה מה חושבים עלינו... כמדינה שעשתה טווח בערבים, הכל בגלל מסע הסברה עלוב מצד שרון |
|
|
|
|