return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: [1] 2 
Vortex_SA - -שגיא, מי אתה??
View this Thread in Original format
LA©
טוף את כהמשך המסורת החדשה בפורום... שגיא תספר לנו מי אתה?!
:)

סוף סוף הבמה עוברת למישהו אחר!!!
חחח

תהנה
:):):)
Vortex_SA
לא ציפיתי האמת :)

אוקי, אני שגיא עמיר, בן 22, כרגע לומד בטכניון (לא לא טסתי לחו"ל העדפתי לקנות ציוד עם הרבה אורות...) אני לומד הנדסת חומרים סמסטר שני כרגע...

גדלתי במזכרת בתיה למי שמכיר ליד רחובות...

את המוזיקה האלקטרונית גיליתי לראשונה במשחקי מחשב, היה פעם משחק שנקרא
mechwarrior
הראשון היה לו פסקול שממש ממש אהבתי, עד כדי כך ששמתי אותו בווקמן והייתי הולך איתו לבי"ס, אחרי שעברתי למזכרת בתיה (מרחובות) חבר שלי אמר לי "אולי נעשה דיסק?" כמו הנצחונות שהוא אהב וכאלה, הקשבתי לזה קצת וזה היה נשמע לי מגניב בזמנו וחשבתי שזה לא יכול להיות כזה מסובך, והאמת? ברמה של אותה תקופה זה באמת לא היה כזה מסובך...

עכשיו לקצת חארטה שמי שלא מתעסק בהפקה כל כך לא יבין על מה אני מדבר, אתם מוזמנים לדלג:
אז התחלתי לכתוב באימפולס טראקר ובמאד טראקר חארטות כאלה... ואז מהר מאוד הבנתי שאלו תוכנות מעפנות שבלי ציוד חיצוני אי אפשר לעשות איתן שום דבר רציני, אז עברתי לפרוטי לופס גרסה הראשונה... התרגלתי אליה, התפתחתי עליה ועד לפני חצי שנה עדיין עבדתי איתה, עכשיו עברתי לאבלטון וגם בניתי לי אולפנון קטן...

קיצר לפני כמעט שנה אם אני לא טועה יצא הסינגל הראשון שלי על השם
Xetro
בבונזאי, מאז יצאו עוד שניים והחודש יוצא שיר שלי,
Abrupt interrupt
למי שמתעניין בדף בפייסבוק (שמקושר בחתימה שלי) יש דיסקוגרפיה של עד עכשיו וסטים להורדה של טראקים שאני אהבתי וטראקים שלי...

לא עשיתי יותר מדי דברים מטורפים בחיים עד כה... אין לי איזה סיפור מפוצץ על חו"ל, אני פשוט עושה דברים דביליים כל יום אז במצטבר זה דבר דבילי מצחיק אחד גדול :)

הכרתי פה מלא חבר'ה ממש טובים, יובל, אילן, גיל, עודד, דיג'יי קריינג, אלי, מלא אנשים שאני עדיין בקשר איתם, הפורום הזה היה לי נקודת מנוחה בכל יום, יש לי חיבה מיוחדת אליו, אני מתגעגע לימים שרבתי עם שחר, שדיברתי פה על שטויות, שהייתי ילד מפגר, מה שאני עדיין...

וזהו נראה לי, אני ממש לא טוב בלספר על עצמי, איכשהו זה תמיד גולש למשהו שקשור אלי אבל הוא לא אני החשוף והאמיתי, כמו הציוד של המוזיקה שלי, או כלים, אני לא זוכר שאי פעם סיפרתי למישהו מה עומד מאחורי הדברים שאני כותב ויוצר... זו היתה חשיפת לב מרגשת, ועוד יום או יומיים אני אציג את הקורבן הבא :)
luckystrike
quote:
Originally posted by Vortex_SA
לא ציפיתי האמת :)

אוקי, אני שגיא עמיר, בן 22, כרגע לומד בטכניון (לא לא טסתי לחו"ל העדפתי לקנות ציוד עם הרבה אורות...) אני לומד הנדסת חומרים סמסטר שני כרגע...

גדלתי במזכרת בתיה למי שמכיר ליד רחובות...

את המוזיקה האלקטרונית גיליתי לראשונה במשחקי מחשב, היה פעם משחק שנקרא
mechwarrior
הראשון היה לו פסקול שממש ממש אהבתי, עד כדי כך ששמתי אותו בווקמן והייתי הולך איתו לבי"ס, אחרי שעברתי למזכרת בתיה (מרחובות) חבר שלי אמר לי "אולי נעשה דיסק?" כמו הנצחונות שהוא אהב וכאלה, הקשבתי לזה קצת וזה היה נשמע לי מגניב בזמנו וחשבתי שזה לא יכול להיות כזה מסובך, והאמת? ברמה של אותה תקופה זה באמת לא היה כזה מסובך...

עכשיו לקצת חארטה שמי שלא מתעסק בהפקה כל כך לא יבין על מה אני מדבר, אתם מוזמנים לדלג:
אז התחלתי לכתוב באימפולס טראקר ובמאד טראקר חארטות כאלה... ואז מהר מאוד הבנתי שאלו תוכנות מעפנות שבלי ציוד חיצוני אי אפשר לעשות איתן שום דבר רציני, אז עברתי לפרוטי לופס גרסה הראשונה... התרגלתי אליה, התפתחתי עליה ועד לפני חצי שנה עדיין עבדתי איתה, עכשיו עברתי לאבלטון וגם בניתי לי אולפנון קטן...

קיצר לפני כמעט שנה אם אני לא טועה יצא הסינגל הראשון שלי על השם
Xetro
בבונזאי, מאז יצאו עוד שניים והחודש יוצא שיר שלי,
Abrupt interrupt
למי שמתעניין בדף בפייסבוק (שמקושר בחתימה שלי) יש דיסקוגרפיה של עד עכשיו וסטים להורדה של טראקים שאני אהבתי וטראקים שלי...

לא עשיתי יותר מדי דברים מטורפים בחיים עד כה... אין לי איזה סיפור מפוצץ על חו"ל, אני פשוט עושה דברים דביליים כל יום אז במצטבר זה דבר דבילי מצחיק אחד גדול :)

הכרתי פה מלא חבר'ה ממש טובים, יובל, אילן, גיל, עודד, דיג'יי קריינג, אלי, מלא אנשים שאני עדיין בקשר איתם, הפורום הזה היה לי נקודת מנוחה בכל יום, יש לי חיבה מיוחדת אליו, אני מתגעגע לימים שרבתי עם שחר, שדיברתי פה על שטויות, שהייתי ילד מפגר, מה שאני עדיין...

וזהו נראה לי, אני ממש לא טוב בלספר על עצמי, איכשהו זה תמיד גולש למשהו שקשור אלי אבל הוא לא אני החשוף והאמיתי, כמו הציוד של המוזיקה שלי, או כלים, אני לא זוכר שאי פעם סיפרתי למישהו מה עומד מאחורי הדברים שאני כותב ויוצר... זו היתה חשיפת לב מרגשת, ועוד יום או יומיים אני אציג את הקורבן הבא :)

חזק!
בייחוד הקטע עם המשחק מחשב ששמת את המוזיקה בווקמן, נשמע כמו משהו שגם אני הייתי עושה :)

לא ידעתי שאתה בבונזאי אחי!
כל הכבוד
איך הגעת לזה ?
אתה מצליח לראות מזה כסף ? כסף סבבה?
באמת כל הכבוד , איזה יופי

מי הזמר אגב ב
Abrupt interrupt
?

כתבת על יובל, אתה מדבר על יובל מגדרה ?
הוא בחיים עדיין ?
מה קורה עם הנקניק הזה ?
למה הוא לא פה ?

בדיוק שאני קורא אני שומע את
WARM ESSPRESO
שלך
אהבתי !
לא יודע אם זה בגלל מיספייס או בגלל המחשב המעפן שלי אבל האיכות מבעסת קצת

ומה הסוד מאחורי מה שעומד מאחורי הטראקים ?
Vortex_SA
quote:
Originally posted by luckystrike
חזק!
בייחוד הקטע עם המשחק מחשב ששמת את המוזיקה בווקמן, נשמע כמו משהו שגם אני הייתי עושה :)

לא ידעתי שאתה בבונזאי אחי!
כל הכבוד
איך הגעת לזה ?
אתה מצליח לראות מזה כסף ? כסף סבבה?
באמת כל הכבוד , איזה יופי

מי הזמר אגב ב
Abrupt interrupt
?

כתבת על יובל, אתה מדבר על יובל מגדרה ?
הוא בחיים עדיין ?
מה קורה עם הנקניק הזה ?
למה הוא לא פה ?

בדיוק שאני קורא אני שומע את
WARM ESSPRESO
שלך
אהבתי !
לא יודע אם זה בגלל מיספייס או בגלל המחשב המעפן שלי אבל האיכות מבעסת קצת

ומה הסוד מאחורי מה שעומד מאחורי הטראקים ?

אני כבר לא בבונזאי, הם לא משקיעים ביוצרים שלהם חוץ מבאיירוייב, כל יומיים מחתימים מישהו חדש, עכשיו אני ב405 רקורדינגס...

והסוד? אין ממש סוד, נניח את
abrupt interrupt
כתבתי על חברה שלי לשעבר ואני שר... אני יודע שהמלים לא כאלה ברורות... אבל הם כן משמעותיות מבחינתי... את
warm espresso
כתבתי לפני הלימודים בתקופה שעבדתי בחברת שטות כלשהי והדבר שהחזיק אותי היה האספרסו של כל שעתיים...

ושקל עדיין לא ראיתי, אבל זה לא כזה משמעותי בתכלס, העיקר שאנשים נהנים מהמוזיקה, בשביל זה אני עושה אותה...

ויובל האפס הזה בצבא הוא קצין מסריח ולאחרונה הוא חזר לשמוע טראנס... וייתכן שהחוסר באיכות היא בגלל המייספייס :)
luckystrike
quote:
אני כבר לא בבונזאי, הם לא משקיעים ביוצרים שלהם חוץ מבאיירוייב, כל יומיים מחתימים מישהו חדש, עכשיו אני ב405 רקורדינגס...

והסוד? אין ממש סוד, נניח את
abrupt interrupt
כתבתי על חברה שלי לשעבר ואני שר... אני יודע שהמלים לא כאלה ברורות... אבל הם כן משמעותיות מבחינתי... את
warm espresso
כתבתי לפני הלימודים בתקופה שעבדתי בחברת שטות כלשהי והדבר שהחזיק אותי היה האספרסו של כל שעתיים...

ושקל עדיין לא ראיתי, אבל זה לא כזה משמעותי בתכלס, העיקר שאנשים נהנים מהמוזיקה, בשביל זה אני עושה אותה...

ויובל האפס הזה בצבא הוא קצין מסריח ולאחרונה הוא חזר לשמוע טראנס... וייתכן שהחוסר באיכות היא בגלל המייספייס :)

יובל קצין ?!
לא מאמין לך , איזה נקניק, לא לימדתי אותו כלום אה?

איפה הוא משרת?
תביא אותו לפה לכתוב כמה פוסטים!

איך הגעת לבונזאי אגב?

אני מאוד אוהב את איירוויב, לדעתי הוא אחד היוצרים היותר מוצלחים
SAVE ME
... איזה קלאסיקה
Vortex_SA
quote:
Originally posted by luckystrike
יובל קצין ?!
לא מאמין לך , איזה נקניק, לא לימדתי אותו כלום אה?

איפה הוא משרת?
תביא אותו לפה לכתוב כמה פוסטים!

איך הגעת לבונזאי אגב?

אני מאוד אוהב את איירוויב, לדעתי הוא אחד היוצרים היותר מוצלחים
SAVE ME
... איזה קלאסיקה

והגעתי לבונזאי דרך האתר שלהם, יש שם כזה דף להעלות להם דמואים... אבל הם ממש ממש מעפנים בשנים האחרונות, חוץ מהטראקים של איירווייב אין להם דברים טובים בלייבלים בכלל זה כבר לא משתלם להוציא אצלהם טראק, מה גם שיש להם כבר כל כך הרבה אומנים שהם לא שמים זין על אף אחד כמעט... הכל איטי פצצות...

ויובל במודיעין נראה לי משהו, אני אגיד לו שיכנס יכתוב איזה שלום :)
Glenn-Holmes
טוב מה אני אומר על שגיא...
בשנתיים האחרונות כשבקושי כתבו כאן הוא היה אחד מאלה שטרח לבדוק ולהשאר פעיל ובכך לספק את החמצן שהפורום הזה היה כה זקוק לו ביחד עם עוד כמה שנשארו כאן כמו משמרת לילה בצבא שטחנו אותה איזה שנתיים :D

ישר כוח ידידי ורק בהצלחה עם המוזיקה :)
Vortex_SA
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
טוב מה אני אומר על שגיא...
בשנתיים האחרונות כשבקושי כתבו כאן הוא היה אחד מאלה שטרח לבדוק ולהשאר פעיל ובכך לספק את החמצן שהפורום הזה היה כה זקוק לו ביחד עם עוד כמה שנשארו כאן כמו משמרת לילה בצבא שטחנו אותה איזה שנתיים :D

ישר כוח ידידי ורק בהצלחה עם המוזיקה :)

לנצח הפורום הזה יהיה חקוק אצלי בבוקמרקס...
luckystrike
quote:
לנצח הפורום הזה יהיה חקוק אצלי בבוקמרקס...

כנ"ל

אין כמו הבית :)
Viber
quote:
אני כבר לא בבונזאי, הם לא משקיעים ביוצרים שלהם חוץ מבאיירוייב,

מה אתה רוצה? הוא עושה טראקים תחת איזה מאה אליאסים, אם הם מחתימים את מייק אז זה כבר כאילו חתומים אצלהם איזה 200 אמנים

luckystrike
quote:
Originally posted by Viber
מה אתה רוצה? הוא עושה טראקים תחת איזה מאה אליאסים, אם הם מחתימים את מייק אז זה כבר כאילו חתומים אצלהם איזה 200 אמנים

אני לא מצליח להבין איך עושים כסף מזה
עצוב שזה המצב בתעשייה
Viber
אל תלכלך, הם עדיין מוציאים דברים טובים.
לא ברמה של פעם כמובן, אבל עדיין טובים.

מייק האהבל הזה צריך לקחת את עצמו בידיים, הוא קצת התאהב בסאונד המכוער של עצמו כמו פול ואן דייק.
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 
Privacy Statement