return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: [1] 2 
הגיעה הזמן לזוז לגרמניה :) טוב יש לי עוד איזה 10 שעות...
View this Thread in Original format
Q-PiXeL
ב6 בבוקר יוצא המטוס ואני טס לגרמניה ל10 ימים...
וואי אני כל כך מקווה לקנות קומפאקטים...

אני ינסה לעדכן תת'רד משם אם יהיה חיבור איפהשהו...
בגדול הולך להיות משעמם... כי אני נוסע עם ההורים
ובדיוק עוד שבוע מתחיל מצעד האהבה וואי רק אם הייתי נוסע עם חברים... איזה כייף יכל להיות...
לא נורא, העיקר להביא קומפאקטים...

ביי לכולם...
טוב יש לי עדיין זמן...:p

וסתם כמה דברים לא קשורים...
(צ'וק - ברוך שובך (ראיתה שאתה מחובר מחובר לפורום עכשיו
וצח - אחלה סט

:)

Edit:
טוב בעצם נדמה לי חן לא חזר עדיין...
luckystrike
תעשה חיים אחי !
ובהצלחה עם הציוד
Dj Moriano
תהנה אחי ושהמכס לא יתפוס אותך...
TranceGiant
in what citys will u stay?

heh maybe ill meet u in berlin ;)
Q-PiXeL
לא אני לא יהיה בברלין...
הינה המסלול:

Munchen > Salzburg, Austria > Innsbruck, Austria > Back to germany throw the romantic road > Wurzburg > Leipzik > Nuremberg > Munchen
TranceGiant
Munchen > Salzburg, Austria > Innsbruck, Austria > Back to germany throw the romantic road > Wurzburg > Leipzik > Nuremberg > Munchen

Salzburg= 40 minutes drive from Linz, my city... but ill be in Berlin at that time i guess (when will u be in Salzburg and Innsbruck?)

Leipzig is near Berlin also...i cant believe why u aint in Berlin and Frankfurt (the Jewish city of Germany..kind of Germany's New York..) and berlin being the most interesting and coolest city (also as for the music!!)
but thats just my tipps ;)

Oh and Salzburg is nice for a short visit but not too exciting, zkor ma she amarti :D
oDrori
בהצלחה עם הציוד אחי, ויותר חשוב, תהנה שם!
DJ-Energy
סבבה אחי
תהנה !!!
אם אתה רוצה אולי תקנה לדוד יובל איזה פטיפון בדרך
:)
Hell_Copter
אח שלי תהנה שם!!!!!!!!!!!!
ובהצלחה עם הציוד... ותזכור להחביא אותו טוב מהמכס
NyKoN
אחי תהנה
ותביא קומפקטים טובים...

DjChook
quote:
Originally posted by Q-PiXeL

(צ'וק - ברוך שובך (ראיתה שאתה מחובר מחובר לפורום עכשיו
Edit:
טוב בעצם נדמה לי חן לא חזר עדיין...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
LOL LOL LOL
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Q-PiXeL
חזרתי!!!

אין קופאקטים
בחנות שרציתי לקנות נגמר.. אחרי זה המוכר הנחמד נתן לי שם של רשת שגם מוכרת אבל שם יותר יקר, בכל מקרה בדקתי ב3 חנויות של הרשת הזאת וגם להם נגמר או שהיה אחד ואז כשהגעתי אמרו לי שגנבו אותו...
:rolleyes:
הייתה לנו גם תאונות ואבא שלי דפק תאוטו אז חזרנו למינכן להחליף אותו, לא היה להם אוטומט אז לקחנו ידני ואבא שלי לא נהג בידני כבר 10 שנים...אז היה קטעים עד שהוא הבין איך להתחיל לנסוע, עשינו איזה מאה סיבובים בחניון...

אקיצר - בזבוז של 10 ימים, במיוחד שכל המקומות הישנים האלו לא מעניינים אותי והכי חשוב בגלל שאין קומפקטים...

אבל קומפאקטים אני כנראה יקנה בקרוב בישראל, נקווה שמחיר ירד קצת...
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 
Privacy Statement