return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: [1] 2 
הפורום הזה בקושי חי בחודשים האחרונים!! תתחילו לכתוב!
View this Thread in Original format
MINTZ
תגידו מה נהיה? TRANCE IL הזה השתלטו? לא שיש לי משהו נגד האתר ההוא - פשוט תמיד מרכז הסצינה הייתה פה אם אני זוכר נכון...
MINTZ
אם נדפק לכם המחשב - זה הזמן להחליפו :]
Glenn-Holmes
פה תמיד היה סוג של נישה...המקוםפ הזה פרח עד 2004 בערך אם אני זוכר נכון
מאז כל מה שהיה זה תרדמת ארוכה עם גיחות קלות של עניין...

לראות שמסיבה עם אבאב אנד ביונד לא מגרדת בכלל את כמויות הפוסטים של מסיבות גדולות אחרות גם בשנים האחרונות גורם לי לחשוב למה טוב בעצם שיש לנו את הפינה הזו כאן עדיין...

אולי הגיע הזמן להחזיר את המפתחות, להגיד תודה רבה, היה נחמד ולסגור את הבאסטה
Viber
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
פה תמיד היה סוג של נישה...המקוםפ הזה פרח עד 2004 בערך אם אני זוכר נכון
מאז כל מה שהיה זה תרדמת ארוכה עם גיחות קלות של עניין...

לראות שמסיבה עם אבאב אנד ביונד לא מגרדת בכלל את כמויות הפוסטים של מסיבות גדולות אחרות גם בשנים האחרונות גורם לי לחשוב למה טוב בעצם שיש לנו את הפינה הזו כאן עדיין...

אולי הגיע הזמן להחזיר את המפתחות, להגיד תודה רבה, היה נחמד ולסגור את הבאסטה

כן הא...עולה לך הרבה כל השטח אחסון הזה
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Viber

עולה לי במצב רוח...מדכא המצב כאן...נראה לי זה זמן טוב להעביר את שרביט ה"ניהול" במקום
Viber
אם אתה רוצה לעשות קמיקזה עם הפורום תמיד שמורה לך האופציה למסחר את הפורום ולהביא לפה מלא ילדים\פוזרים\ערסים\גייז שיציפו את הפורום וידברו פה כל היום על עופר ניסים,אינפקטד וסקאזי ועל הפאנים שלהם והבגדים שלהם מכאוס....אבל מצד שני למה שהם יבואו לפה אם אין פה הורדות כמו מים?
Glenn-Holmes
שאלה טובה מאוד...:rolleyes:
uzi
quote:
Originally posted by Viber

חחחחחחחחח
אפשר לחשוב... כמה שטח איחסון נדרש בשביל הודעות כמו
"הפורום מת".
כבר אמרתי בעבר שיש מלא אתרי חדשות, כתבות, סיקורים ושידורי תוכניות מוזיקה, שעדיפים על הפורום הזה.
פה זה מקום לפיטפוטים, כך אני רואה את זה.

אני חייב הודות שיכול להיות מעניין לו כל אתרי קהילות אוהבי הטראנס בישראל יתאחדו לאתר גדול אחד, במקום הרבה אתרים ופורומים קטנים.
m0sh
ביום שעזבתי את הטראנס הפורום הזה נפל ;)
uzi
quote:
Originally posted by m0sh
ביום שעזבתי את הטראנס הפורום הזה נפל ;)

MINTZ
זה מוזר לי שאין פה אנשים - הייתה תקופה שגם אני פחות התענייתי אבל הגיע הזמן לחדש קצת את העיניינים... לפחות במידה מסויימת... לא חייב להיות WOW כמו לפני כמה שנים אחרי הכל טיפה התבגרנו אבל עדיין.

מה זה ה TRANCEIL הזה שכולם הולכים לשם?
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 
Privacy Statement