return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion / EDM Event Listings > Europe > Europe - Holland

 
Het grote "gaan we elkaar op een feestje in 2018 tegenkomen?" draadje
View this Thread in Original format
Little Theseus
Waar zijn jullie te vinden in 2018? Ik ga echt niet zo vaak meer uit, ben een zure dertiger nu; het bier is er altijd duur en lauw, kinderen op de dansvloer, vroeger was alles beter enzovoort!

In 2016 was ik nog een DJ / nachtmus, ik stond 2x per week zelf in de club te draaien en ging daarnaast niet uit, ben je mal, alsof je voor je lol naar je "werk" gaat.

Eind 2016 ben ik succesvol geopereerd aan mijn trommelvlies omdat er een goedaardige tumor zat. Daarmee ben ik ook abrupt gestopt met draaien in opdracht van clubs. Niet dat ik niet mocht, mij oor was namelijk gewoon genezen, maar ik wilde niet meer, tijd om een dagleven te gaan leiden.

Dat is in 2017 gelukt, maar ik stond nog erg negatief tegenover uitgaan en kon mezelf niet echt van de bank krijgen. Netflix is leuk hoor, maar er is nog steeds een scene die goede muziek maakt, leuke mensen om te ontmoeten en locaties te ontdekken.

Daarom, het is nu 2018, en ik heb me voorgenomen dat zeurende stemmetje in mezelf wat meer naast me te leggen en schijt te hebben, gewoon genieten en gaan met die banaan.

Het is altijd leuk om tranceaddicts tegen te komen natuurlijk!
Daarom misschien leuk om ook wat input van anderen te krijgen, want ik hoef echt elke week, niet naar grote festivals, juist klein en gezellig is het credo.


Je vindt mij dit jaar op:

16 maart Digweed & Sasha
https://www.facebook.com/events/830098780498240/

12 mei Lost & Found Festival met oa Guy J en Henry Saiz
https://www.facebook.com/events/1891814157814865/

More tba.
Opti
Ik ben er ook bij op 16 maart met Theesaus! Wij zijn de vieze oude mannen in de hoek van de dansvloer!
Opti
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
 
Privacy Statement