return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

תאונת דרכים ;(
View this Thread in Original format
DJentlman
אל תשאלו אנשימים אבל לפני יומיים הייתי הבייתה בדרך חזרה מנהיגה מונעת (בעצם קורס רענון) כי בקרוב יש לי רשיון שלוש שנים (לא קיבלתי אף נקודה עד היום) והיית לי תאונה.........
נכנסתי במישהו שעצר באמצע כביש כזה חצי מהיר (נוסעים בו על 80+-) בין נס-ציונה לרחובות למי שמכיר , בכל מקרה ראיתי נהג מעצבן לפניי אז אמרתי נעבור לנתיב הימני שלא יהיה לי משהו , קיצר אני מסתכל על המראה הימנית פתאום אלה שבאוטו שלי אומרים תזהר (אני כבר חצי בנתיב השני) ואז אני רואה לוחץ על הברקס ונכנס בו , הוא פשוט עצר שם באמצע!@!@#$@! לא לפני רמזור לא כלום:!(
איזה אירוניה מעצבנת!:(_:mad:
דרך אגב זה היה יפני תייר או משהו , מזל שלא היה איזה ישראלי שהיה עושה לי הצגות פתאום כי לאוטו שלו לא קרה כלום!
מצטער על השחור זה פשוט להקטין את הגודל של התמונה

DjChook
ולך מה קרה ?

ד"א התמונות לא עולות
Hell_Copter
וואלה אחי קטע לא נעים...
העיקר אתה בסדר עכשיו!!

שונא את האנשים האלה
היה לי פעם שיעור נהיגה שנסעתי על כביש החוף ופתאום איזה נהג מונית בנזונה התחיל לעשות לי שם רברס!!!!
הייתי צריך לעצור עצירה מלאה
צריך להרוג אנשים כאלה!!
DjChook
לא להרוג

פשוט להוריד מהכביש
itamarsan
quote:
Originally posted by DjChook
לא להרוג

פשוט להוריד מהכביש

ואאאללללה אחי ראסמי
צריך לעשות נהיגה מונעת לכול האנשים המבוגרים שנוהגים בכביש ודווקא להם לא עושים במקום זה עושים לצעירים
DjChook
אל תגיד מבוגרים

תגיד נהגי מוניות
NyKoN
שתהיה בריא רק
היית צריך להתעצבן עליו ולבקש כסף על העוגמת נפש- יפנים טחונים בכסף
:D
והתמונות לא עולות
:/
Sniper
בקיצר אחי אני מקווה שלך לא קרא כלום:]
והתמונות לא עולות
luckystrike
היפני הודה באשמה ?

ובאמת טוב שאתה בסדר זה העיקר ...
מה ההורים אמרו ?
Hell_Copter
quote:
Originally posted by NyKoN
שתהיה בריא רק
היית צריך להתעצבן עליו ולבקש כסף על העוגמת נפש- יפנים טחונים בכסף
:D

איזה ישראלי אתה... זה לא יאמן

DJentlman
בקשר לתמונות נסו לעשות COPY & PASTE לכתובת ותראו שזה עולה כי לי זה עלה כמה פעמים .... ובקשר להורים ,
כועסים......................:whip:
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE

Privacy Statement