מה קורה אנשים??? מזמן לא פתחתי ט'רד... אני צריך את עזרתכם! אני צריך מספרי טלפון של מועדונים מוכרים בתל אביב... גם אי-מיילים יתקבלו בברכה אם למישהו יש, אני אודה לו אם הוא יחלוק! בתודה, אני!
___________________ אין לי כוח לחתימה! =\
03-5102060 - פאצ'ה 03-5161718 - תל אביב לאונג' דום 03-5160186 : טלפון [email protected] : E-mail http://www.dome.co.il/ : אתר
___________________ .
אני חושב שיש את כל המידע ב www.layla.co.il למרות שאנחנו שונאים את האתר הזה, נכון חברים ??? סתם אנחנו שונאים את הפורום שלו
___________________ Never again.
אין שום דבר בלילה.
quote:Originally posted by Hell_Copter 03-5102060 - פאצ'ה 03-5161718 - תל אביב לאונג' דום 03-5160186 : טלפון [email protected] : E-mail http://www.dome.co.il/ : אתר בפאצ'ה אתה יכול לבקש את הטלפון של ה"קו" או איך שלא רושמים את זה כי לפי מה שאני הבנתי זה אותו בעלים
quote:Originally posted by DJ F0cus אין שום דבר בלילה. ת'אמת יש בלילה כל מיני סוגי מידע נועם... אם חבר שלך עדיין מחפש מועדון אחר אז תגיד לי בנתיים לא הצלחתי להשיג את של הטי אל וי
הטי אל וי זאת המטרה... אבל כל מועדון אחר ידוע בתל אביב יהיה טוב... וכמובן - תודה רבה אחי!
quote:Originally posted by s0undw4v3 הטי אל וי זאת המטרה... אבל כל מועדון אחר ידוע בתל אביב יהיה טוב... וכמובן - תודה רבה אחי! 144
יש בעיתון עכבר העיר שפופץ באיזור המרכז מדור על מסיבות יש שם טלפונים וכתובות של כל המועדונים הרצינים
quote:Originally posted by warpedd_ יש בעיתון עכבר העיר שפופץ באיזור המרכז מדור על מסיבות יש שם טלפונים וכתובות של כל המועדונים הרצינים אם יש לך את זה תומר אז תגיד לנועם את של הטי אל וי למה זה מה שהוא רוצה באמת... הוא לא יכול לבד לראות למה הוא גר רחוק מהמרכז אבל הוא יבוא לביקור באיזה מסיבה שהוא ידג'ה בה... אה נועם?!
בבקשה TLV: גני התערוכה הישנים, נמל ת"א 03-5108065
quote:Originally posted by s0undw4v3 מה קורה אנשים??? מזמן לא פתחתי ט'רד... אני צריך את עזרתכם! אני צריך מספרי טלפון של מועדונים מוכרים בתל אביב... גם אי-מיילים יתקבלו בברכה אם למישהו יש, אני אודה לו אם הוא יחלוק! בתודה, אני! למה אתה צריך????