|
----- הינה תגובתי לסיכום של יוראי על ההופעה של ארמין -----
קודם כל יוראי, אני אוהב אותך הרבה! זה היה סיכום מקסים ומרגש!
גם אני עברתי את הכל, כל מה שכתבת על הפרט הקטן ביותר.
כמעט הוזלתי דמעה אבל היה חיוך מאוזן לאוזן.
קודם כל לא ידעתי שזו הייתה הפעם הראשונה שלך, אם לא היית הולך אני הייתי שובר לך את הראש!
גם אני נתתי פעם לארמין דיסק, זה מקובל מאוד ורוב האנשים עושים
זאת ככה. חשוב מאוד שתכתוב שם אימייל כי ארמדה באמת שולחים תגובה, לי הם שלחו שהם לא מעוניינים בו.
יש לך חוש הומור מדליק, אהבתי את הירידה לשטויות הקטנות, אתה תותח!
בקשר לאוזניים, גם לי זה קרה והלכתי לבדיקה שמיעה בצבא. למזלי הכל בסדר, זה לוקח זמן עד שזה נרגע. שים לב ששבוע אחרי הארוע תנקה טוב טוב את האוזניים עם מקל ניקוי.
כל ההתרגשות המטורפת הזו של פגישה עם ארמין והמפורסמים, זה ריגוש אדיר, חוויתי אותה ואני יודע בדיוק איך אתה מרגיש. אני מפרגן לך!
כל ה"הילה" הזו מסביבו וזה שהוא חיי בעולם של אושר, תתפלא שרק המעריצים רואים את זה. כשאני דברתי עם ארמין כמה פעמים על זה הוא התגלה כבחור פשוט, הוא צוחק על ה"גדולה" שמיחסים לו, זה שובר את הקרח משמעותית ומקרב לבבות.
גם פרי הוא פצצת אושר ושמחה על הבמה, אני אוהב את הגישה הזו! כשארמין רוקד על הבמה אפשר לרגע לחוש פיסית את סערת הרגשות שהולכת שם. אני כמעט התעלפתי בהופעה שעברה כשהוא ניגן את
m.i.k.e.- voices from the inside (progressiva remix)
ואנשים עזרו לי לעמוד כי נפלתי לשניה. אז הבנתי איזה כח מטורף יש לאהבה למוזיקה הזו עלי. הבנתי שבאמת אני צריך לשמור על עצמי מפני הסחפות שכזו- ואני רציני!
תתפלא לשמוע שגם פרי ואבוב אנד ביונד ומפורסמים נוספים מכבדים עד מאוד את הפרומואים והקהל. מניסיוני היה להם סבלנות לכל אחד שבא והייתי המום מזה שיש להם כוח להמולה הזו מסביבם! אני יודע כי יצא לי לפטפט עם כולם. מדהים!
בנוגע להתחרפנות במסיבות, אז ידידי זה ככה כבר שנים! הרבה מהדברים שנחשפת להם קורים כל פעם מחדש בגלל כל הקסם הזה של טראנס וארמין. כל ה"שטויות" של אילן וכדומה... גם אני כזה!
לדעתי זה דווקא יפה שיש מבוגרים במסיבות האלה, זה נותן תחושה שזה בשביל כולם.
בכלל כל האקסטאזה הזו סביב תקליטנים, מוזיקה, מפיקים, טראנס, מועדונים ומעריצים וכולי סובבת סביב משמעות האהבה בחיים שלנו ואני רואה בזה קסם וזכות גדולה.
דרך אגב גם אני התמודדתי לא מעט פעמים עם ההשקמה לצבא או לימודים ביום שאחרי. זו מכה לא קטנה! מצליחים לשרוד את זה במיוחד בכלל כל השמחה הזו.
Last edited by uzi on May-13-2007 at 21:46
|